Horoz-2 ve bomba operasyonlarında cezaevi 2. müdürü de tutuklandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2007 16:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli'de, polis ve jandarma tarafından suç örgütüne yönelik olarak düzenlenen operasyonda tutuklanan 11 kişi arasında Denizli D Tipi Kapalı Cezaevi 2. Müdürü'nün de bulunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre; bombalama, silahla adam öldürme ve yaralama başta olmak üzere çeşitli suçlarla ilgili olarak polisin "Horoz-2", jandarmanın da "Bomba" kod adlarıyla başlattığı ve 1 yıl süren operasyonlar neticesinde suç örgütü oluşturdukları ileri sürülen 40 kişi göz altına alınmış, şahısların ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramada çok sayıda silah, mühimmat ve çeşitli malzemeler ele geçirilmişti.

Ele geçirilen silah mühimmat ve malzemeler bugün basına gösterilirken, gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 11 kişiden birinin Denizli D Tipi Kapalı Cezaevi 2. Müdürü N.Ç. olduğu öğrenildi. İddiaya göre, tutuklanan cezaevi müdürünün cezaevinde tutuklu bulunan suç örgütü üyelerine para ve benzeri yardımlarda bulunduğu, örgüt üyelerinin aynı koğuşta kalmalarını sağladığı ileri sürüldü. Operasyonda gözaltına alınan 40 kişiden cezaevi müdürünün yanı sıra, örgüt lideri oldukları öne sürülen Ü.Ö ve H.Ö. ile

A.T, E.E, E.E, H.A.E., Ö.K., E.E., N.T., O.A. dün gece çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber