Kıdemli çaycı, valiye masa sildirdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2007 10:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana Valisi İlhan Atış, Valilik'te yaklaşık 25 yıldır çaycı olarak görev yapan memurdan tozlu bulduğu masayı silmesi için bez istedi. Ancak çaycı getirdiği bezi valiye verince Vali Atış, misafirleri önünde masayı silmek zorunda kaldı.

Valilik'te akşam saatlerinde Adana Valiliği ve Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) yoksullar için uygulanan "Mikro Kredi Projesi"nin kentte de başlaması için protokol imza törenine için valilik toplantı salonuna geçildi.

Vali Atış, imza töreninin saatini beklerken masanın tozlu olduğunu fark edip yaklaşık 25 yıldır Adana Valiliği'nde çaycı olarak çalışan ve 16 vali gören Emin adlı memurdan masayı silmesi için bez istedi.

Bezi getiren çaycı masayı silmek yerine bezi Vali Atış'a uzattı. Vali Atış da bezi alarak masayı silmeye başladı. Bu sırada, TİSVA Mütevelli Heyeti Başkanı ve eski Diyarbakır AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Aziz Akgül, valinin elinden bezi almaya çalıştı ama başarılı olamadı. Vali Atış, herkesin şaşkın bakışlar arasında masayı silip bezi çaycıya tekrar verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber