Trafik kazasında ağır yaralanan astsubay kurtarılamayarak şehit oldu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2007 13:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çorum'un Sungurlu ilçesinde askeri aracın kamyonla çarpışması sonucu ağır yaralanan Jandarma Astsubay Fatih Demir, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Edinilen bilgiye göre, Sungurlu-Ankara kara yolunun 20. kilometresinde devriye görevi yapan askeri minibüsün Tuncay Coşkun idaresindeki 19 SD 077 plakalı kamyonla çarpışması sonucu ağır yaralanan Jandarma Astsubay

Fatih Demir, kaldırıldığı Çorum Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Demir'in cenazesi, hastane morgundan alınarak, tören için İl Garnizon Komutanlığının bahçesine getirildi. Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ufuk Tuncer, burada yaptığı konuşmada, 20 yaşındaki Fatih Demir'i elim bir trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduklarını belirterek, "Aziz kardeşimiz, rütbelerin en yükseği olan şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Şehidim sen rahat uyu" dedi.

Şehit Jandarma Astsubay Fatih Demir'in cenazesi, okunan duanın ardından toprağa verilmek üzere doğum yeri olan Kahramanmaraş'a gönderildi.

Garnizon Komutanlığı bahçesindeki törene, şehidin babası ve kardeşlerinin yanı sıra Vali Vekili Fatih Damatlar, Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Canip Yetişir, Emniyet Müdürü İsmail Karaman ile polis ve askerler katıldı.

Sungurlu-Ankara kara yolunun 20. kilometresinde devriye görevindeki askeri minibüsün Tuncay Coşkun idaresindeki 19 SD 077 plakalı kamyonla çarpışması sonucu, minibüste bulunan Jandarma Astsubay Fatih Demir ile erler Vedat Kaya (22), Ekrem Gürbüz (21) ve Cengiz Çolak (22)

yaralanmıştı.


Askeri araç kamyonla çarpıştı: 4 yaralı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde bir askeri aracın kamyonla çarpışması sonucu 1 astsubay ile 3 er yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Sungurlu-Ankara karayolunun 20. kilometresinde devriye görevi yapan askeri minibüs, Tuncay Coşkun idaresindeki 19 SD 077 plakalı kamyonla çarpıştı.

Kazada, askeri minibüste bulunan astsubay Fatih Demir (21) ile erler Vedat Kaya (22), Ekrem Gürbüz (21) ve Cengiz Çolak (22) yaralandı.

Yaralılar, Sungurlu Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaralılardan, astsubay Fatih Demir'in durumunun ağır olduğu bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber