Halkbank 'Öğretmen kredisi' uygulaması başlattı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2007 11:46, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Halk Bankası, 24 Kasım için hazırladığı öğretmenlere özel kredi kampanyası, 12 - 30 Kasım tarihleri arasında kullandırılacak Özel Öğretmen Kredisi ile başladı.

İki ay taksit ertelemeli, düşük faiz oranları uygulanan ve kefil gerektirmeyen Öğretmenler Günü Kredisi'nde Halk Bankası, 48 aya kadar vade imkanı sağlıyor.

Halk Bankası'nın Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, Halkbank'ın eğitime verdiği değerin altını çizerek şöyle dedi:

"Halkbank, KOBİ'lere verdiği desteğin yanısıra, bireysel bankacılıkta da bir çok meslek grubuna yönelik ürün ve hizmetlerini artırarak sürdürmeye devam ediyor. Bankamız, Öğretmenler Günü sebebiyle başlattığı özel kredi kampanyasıyla, ülkemizi geleceğe taşıyacak eğitimcilerimizin ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

Halkbank olarak 24 Kasım'da kutlanan Öğretmenler Günü'ne özel hazırladığımız bu kampanyayla, eğitmeyi, öğretmeyi meslek edinen ve geleceğimize rehberlik eden öğretmenlerimize duyduğumuz saygı, sevgi ve şükranlarımızı belirtiyor, bu vesileyle tüm öğretmelerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Açıklamada ayrıca şu bilgilere yer verildi:

"Kamu veya özel tüm anaokulları, kreşler, ilk ve orta dereceli okullar ile dershaneler... vb tüm eğitim kurumlarında çalışan öğretmenler, üniversite veya dengi yükseköğretim kurumlarında çalışan tüm öğretim görevlileri, askeri lise, askeri akademi, polis okulları, polis kolejleri ile polis akademilerinde çalışan tüm öğretmenler veya öğretim görevlileri, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı tüm idari birimler ile il veya ilçe milli eğitim müdürlüklerinde çalışan öğretmenler ile bu kurumlardan emekli olmuş

öğretmenler veya öğretim görevlilerinin faydalanabileceği "Öğretmenler Günü Kredisi", aylık net gelirin 10 katına kadar kullandırılabiliyor".

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber