Balak'ın makam şoförü saldırı sonrasını anlattı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2007 16:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Makamında öldürülen Milli Piyango Genel Müdürü İhya Balak'ın işe erken gelmesi, kuruma geç gelen genel müdür yardımcılarının hayatını kurtardığı ortaya çıktı.

Katil zanlısı Öztürk, Balak'ın odasından çıktıktan sonra diğer odalara giderek, genel müdür yardımcılarını aradığı öğrenildi. Balak'ın makam şoförü Nuri Ünlü, "Genel müdür yardımcıları yerlerinde olsaydı onları da öldürebilirdi" dedi.

Genel Müdür Balak'ın, 5 yıldır makam şoförlüğünü yapan Nuri Ünlü, bu sabah yaşadıklarını gazetecilere anlattı. Her sabah olduğu gibi genel müdürü evinden işine götürdüğünü belirten Ünlü, "Genel müdürlüğe geldiğimde o yukarı makamına çıktı ben arabayı park ediyordum ki, yukarıdan silah sesleri geldi. Bir şeyler olduğunu anladım. Yukarı çıktığımda İhya Bey ölmüştü" diyerek yaşadıklarını anlattı.

Ünlü, sabah genel müdürün moralinin iyi olduğunu belirterek, genel müdürün daha önceden bazı tehditler aldığını söyledi.

Katil zanlısı Ahmet Öztürk'ün Genel Müdür Balak'ı öldürdükten sonra diğer odalara giderek, genel müdür yardımcılarını aradığını söyleyen Ünlü, "Genel Müdür işe hep erken gelirdi. Bugün de öyle oldu. Erken gelmesi genel müdür yardımcılarını kurtarmış oldu. Onlar olsaydı onları da öldürebilirdi. Keşke bunlar olmasaydı da genel müdürümüz yaşasaydı. Kimseye zararı yoktu. Gerçekten iyi bir insandı" diye konuştu.

BİRLİKTE KAHVALTI YAPTIĞI EŞİNİN ÖLÜM HABERİNİ, SOFRA YERDEYKEN ÖĞRENDİ

Balak'ın ölüm haberinin gelmesinin ardından genel müdürün Ayrancı'daki evinde hüzün ve sessizlik yaşanıyor. Olayın duyulmasının ardından Balak'ın bazı yakınları genel müdürün evine geldiler.

Genel Müdür Balak'ın eşi Necla Balak, sabah birlikte kahvaltı yaptığı eşinin daha kahvaltı sofrası kalkmadan ölüm haberini alması üzerine büyük bir şok geçirdi. Evden hemen Milli Piyango İdaresi'ne geçen Necla Balak, olayın nasıl olduğunu öğrendikten sonra akrabalarının evine gitti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber