Bakan Atalay, polisleri suçüstü yakaladı

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 18 Kasım 2007 08:36, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

İstanbul Valiliği'nde kentin asayiş konuları üzerinde basını bilgilendiren İçişleri Bakanı Beşir Atalay, İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan MOBESA Mobil Elektronik Sistemleri Entegrasyonu ziyaret ederek bilgi aldı.

İstanbul'un dört bir tarafının kamera ile donatıldığı gören Bakan Atalay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'da bulunan konutunun izlendiği kamerayı sordu. Bunun üzerine yetkililer konutun önünde duran kamerayı gösterdiler. Kameranın izlendiği sırada burada görev yapan 3 polis memurunun lakayt bir şekilde durduğu görüldü.

DAHA FAZLA DEMOKRASİ ŞART

Bu duruma büyük tepki gösteren Bakan Atalay, Koruma Şube Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı şube ile irtibata geçilerek 3 memurun hangi şubede görev yaptığının belirlenmesi istendi. Valiliği ziyareti sonrası bugüne kadar 400 çetenin çökertildiğine dikkat çekerek, çocuk pornosu suçlarının da üzerine gittiklerini söyleyen Atalay, DTP ile ilgili ise "Toplumun duygusal açıdan yüksek olduğu bu süreçte daha fazla demokrasiye ihtiyacımız vardır" dedi.

Mehmet KÖPÜKLÜ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber