Sahte komiser polisleri azarlayınca yakalandı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 20 Kasım 2007 19:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İSTANBUL Bakırköy'de, bir trafik kazasına müdahale eden polis ekibinin yanına gelip, kendisini komiser Levent Kılıç olarak tanıtan telsizli ve üniformalı zanlı, ?İşinizi düzgün yapın' diye azarlayınca, şüphe üzerine yakalandı Ataköy otobüs durağında önceki akşam meydana gelen yaralamalı trafik kazasına müdahale etmek için olay yerine giden polis ekibini, üzerinde komiser kıyafeti, elinde telsiz olan 32 yaşındaki Levent Kılıç karşıladı. Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olduğunu söyleyen Levent Kılıç, polis ekibine ?İşinizi düzgün yapın. Yoksa hakkınızda işlem yaparım'' diye bağırıp, azarladı.

Kılıç'ın hareketlerinden şüphelenen polisler, polis kimliğini göstermesini istedi. Kimlik gösteremeyen Levent Kılıç, gözaltına alınarak Ataköy Polis Merkezi'ne götürüldü. Üzerindeki tabancanın kuru sıkı olduğu belirlenen Levent Kılıç'ın, yapılan araştırmada emniyetle ilgisinin bulunmadığı ortaya çıktı.

Kılıç'ın Küçükçekmece'de trafik cezası olan bir kişiden 300 dolar alarak cezasını sildireceğini söylediği de ileri sürüldü.

Sorgusunda, polis olmayı çok istediğini, olamayınca bu özlemini gidermek için polis kıyafeti giydiğini söyleyen Levent Kılıç, adliyeye sevkedildi.

Bu arada, Ataköy Polis Merkezi'nden çıkarken kapıda Kılıç'ı bekleyen kardeşi. ağabeyinin yüzünü ceketiyle kapatmaya çalıştı. Ancak polisler tarafından engellenen kardeş, bu kez görüntü almaya çalışan habercilere saldırdı.

Levent Kılıç, adliyedeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber