Fizyoterapist'den 13 yaşındaki kıza internetten sarkıntılık iddası

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 28 Kasım 2007 14:16, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

SİVAS'ta Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde fizyoterapist olarak görev yapan 35 yaşındaki O.Y., tedavi ettiği 13 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi K.K.'ye MSN'den aşk dolu sözler yollayınca, kızın ağabeyine yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü'ne başvuran K.K.'nin ağabeyi M.K. (23), kızkardeşinin bir süre önce Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Fizik Tedavi Bölümü'nde tedavi gördüğünü, tedavisini yapan fizyoterapistin duygusal yakınlık yaşadığı kardeşine MSN'den sevgi ve cinsel içerikli ileti yazdığını ileri sürdü. Kardeşinin kendisine bu durumu anlatmasından sonra, olayı öğrenmek için kardeşinin MSN adresini açtığını, bu sırada fizyoterapist tarafından ileti bırakıldığını söyleyen M.K., O.Y.'nin kızkardeşi sanarak bilgisayardan kendisine ?Bana küs müsün' diye yazdığını, ?Sen Leyla, ben Mecnun' diye sevgi ve cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini, daha sonra ise ?Yanlış yaptın, beni ağbeyine anlatmayacaktın' diyerek tehdit sözleri yazdığını iddia etti.

Şikayet üzerine gözaltına alınarak ifadesine başvurulan O.Y. suçlamaları kabul etmedi. O.Y. yazışmaların sadece şaka olduğunu iddia ederek, M.K.'nın kendisini tehdit ettiğini ileri sürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber