Türk Telekom yetkililerini şaşırtan dilekçe

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Kasım 2007 15:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kahramanmaraş'da bir kişi, ''Telefonumu onarmazsanız eşim evi terk edecek'' diye Telekom'a dilekçe verdi.

Merkez ilçeye bağlı Saygılı köyünde yaşayan 73 yaşındaki Halil İşbilir, ikinci evliliğiyle hayatını birleştirdiği eşinin ''telefonu yaptır yoksa babamın evine dönerim'' demesi üzerine Kahramanmaraş Aslanbey Türk Telekom Müdürlüğü'ne gitti.

Türk Telekom görevlilerine 6 haftadan bu yana telefonunun arızalı olduğunu belirten Halil İşbilir, ''Telefonumu onarmazsanız eşim evi terk edecek'' diye dilekçe verdi.

Halil İşbilir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk eşinin bir süre önce vefat ettiğini, ikinci eşinin arızalı telefon nedeniyle kendisini terk etmesinden korktuğunu anlattı.

Halil İşbilir, Türk Telekom'a verdiği dilekçesine ilişkin şöyle konuştu:

''Evimdeki telefonum bir haftadır arızalı. Eşim 'ilçeden köye, 6 çocuklu kocaya geldim. Akrabalarımla telefonla dahi görüşemeyeceksem neden burada durayım' dedi. Hanım beni bırakıp giderse ben ne yaparım. Görevlilerden eşimi kaybetmemem için telefonumu yapmalarını istedim.''

Aslanbey Türk Telekom Müdürü Ekrem Bekereci ise grev uygulaması nedeniyle arızaların giderilmesinin zaman aldığını ifade ederek, ''Madem Halil İşbilir amcamızın eşini kaybetme tehlikesi var, başvurusuna öncelik vermemiz gerekiyor'' diye konuştu.

Ekrem Bekereci, Halil İşbilir'in telefonun tamiri için görevlilere talimat verdiğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber