Lisede öğrenci terörü

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 16 Aralık 2007 10:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Mersin'de bir lisenin öğrencileri sınıflarını talan etti. Gençler duvarları delip içinde ateş yaktı, yazı tahtasını parçaladı.

Mersin Fevzi Çakmak Lisesi'nde okuyan ve bir türlü disiplin altına alınamayan öğrenciler, yine dehşet saçtı. Daha önce bir bıçaklama olayının yaşandığı okul, şimdi de öğrencilerin saldırısına hedef oldu. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde; öğrenciler sıraların demirleri ile duvarları kırıyor, duvarlara açtıkları deliklerde ateş yakıyor. Liseliler, öğretmen olmasına rağmen sınıfta bisiklet ile geziyor. Yazı tahtasını da ikiye bölerek kıran öğrencilere, okul idaresi engel olamıyor.

MEB GÖRÜNTÜLERİ İNCELİYOR

Görüntülerin Milli Eğitim Müdürlüğü'nün eline geçmesinin ardından soruşturma başlatılırken, polisin de saldırıyı incelemeye aldığı belirtiliyor. Öğrencilerin daha önce de çok sayıda olaya karışması üzerine, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün liseyi kapatarak öğrencileri başka okullara kaydırdığı, lisenin daha sonra yeni isimle açıldığı iddia ediliyor. Bu arada, öğretmenler ise "Can güvenliğimiz yok" diyerek yılın büyük bir kısmını rapor alarak geçiriyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber