MHP'li Durmaz'dan 'gri pasaport' açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın Adana'nın Karataş İlçe Belediyesi'ne yönelik "gri pasaport" iddialarına ilişkin olarak yazılı açıklama yaptı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 05 Haziran 2021 08:10, Son Güncelleme : 05 Haziran 2021 08:23
MHP'li Durmaz'dan 'gri pasaport' açıklaması

Durmaz, MHP olarak "gri pasaport" konusunun ortaya çıktığı ilk gün, partilerinin tüm belediye başkanlarına mesaj göndererek bu konuda İçişleri Bakanlığı'nın çalışmalarına katkı vermelerini istediklerini hatırlattı.

Durmaz, şunları kaydetti: "Manidar bir zamanlamayla aynı mesele üzerinde gündem oluşturma gayretlerinin vasat bulduğu görülürken, acaba Veli Ağbaba da Karataş Belediyesi'nin CHP'de olduğu geçen dönem meclis kararı ile birçok kez yurt dışına gönderdiği ekipleri örtmek için mi bu açıklamayı yapmıştır? Veli Ağbaba ile beraber objektif yayın anlayışından uzak, zilletin sözcülüğüne soyunan bazı malum ve meşum medya kuruluşlarına tavsiyemiz, belediyenin CHP'de olduğu geçen dönemki meclis kayıtlarına göz atmaları ve yurtdışına gönderilen yaklaşık 60 kişilik heyetten sadece ikisinin Karataşlı olduğu gerçeğiyle yüzleşmeleridir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber