Emekli memur intihar etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Aralık 2007 17:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manisa Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) Müdürlüğü'nden bir yıl önce emekli olan Sedat Çetin (52), Akhisar'ın Akselendi beldesindeki tarlasında hap ve tarım ilacı içerek intihar etti.

Olay, dün gece saat 22:00 sıralarında ortaya çıktı. Manisa'da ikamet eden Sedat Çetin (52) önceki gün ablası Naciye Kara'yı ziyaret ederek, "Ben Akselendi'ye gidiyorum" diyerek helalleşti. Otomobiliyle Akselendi girişinde babasından kalan tarlaya giden Sedat Çetin, yanında getirdiği bir tüp hap ile tarım ilacını içerek tarlanın ortasında yığılıp kaldı. Sedat Çetin'den haber alamayan ailesi ve ablası, Akselendi'deki yakınlarına haber verdi. Çetin'in kayıp olduğu ihbarını alan jandarma ekibi dün gece saat

22:00 sıralarında Sedat Çetin'i tarlada ölmüş olarak buldu.

Evli ve 2 çocuk babası Sedat Çetin'in intihar ettiği tespit edildi. Çetin'in kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla cesedi savcılık tarafından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yakınlarından alınan bilgilere göre, Sedat Çetin'in ailevi problemleri olduğu öne sürüldü. Sedat Çetin'in cenazesinin yarın Akselendi beldesinde toprağa verileceği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber