Şanlıurfa'ya atanan Mehmet Gülüm ilk toplantısını yaptı

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Mehmet Gülüm göreve gelmesinin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Haber Giriş : 16 Haziran 2021 20:16, Son Güncelleme : 16 Haziran 2021 20:20
Şanlıurfa'ya atanan Mehmet Gülüm ilk toplantısını yaptı

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından yapılan bir paylaşım ile Şanlıurfa'da sağlığın iyi yönetilmediği ve gelişmenin sağlanmadığı ifade edilmişti. Yapılan bu paylaşımın ardından gündem baya yoğun olurken gece saatlerinde yapılan açıklama ile Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Emre Erkuş'un yerine Ankara İl Sağlık Müdürü Şanlıurfalı Mehmet Gülüm getirilmişti.

Doç. Dr. Emre Erkuş'un yerine göreve getirilen Prof. Dr. Mehmet Gülüm dün yapılan devir teslim töreni ile resmen görevine başlamıştı. Kentte yaşanan sağlık sorunları ile ilgili çözümlerin bulunacağına inanılan Gülüm'e destek verildi.

İLK TOPLANTISINDA ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğüne atanarak görevine hızlı bir şekilde başlayan Mehmet Gülüm, Hizmet Başkanları ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Yapılan değerlendirme toplantısında Hizmet Başkanları ile görüşen Mehmet Gülüm kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

VATANDAŞLAR SAĞLIK SORUNLARININ ÇÖZÜMLENMESİ İSTİYOR

urfafanatik'te yer alan habere göre; Göreve gelmesinden itibaren ilk toplantısını gerçekleştiren İl Sağlık Müdürü gerekli çalışmalar hakkında bilgi alırken Şanlıurfa'ya atanmasından dolayı sevinen vatandaşlar ise yaşanan sağlık sorunlarının çözümleneceğine inandığı Mehmet Gülüm'e güvenlerinin tam olduğunu ve yaşanan sorunların çözümlenmesini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber