Erdoğan; oğlu, gelini, torunu ile balıkçıya gitti!

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2007 20:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erdoğan; oğlu, gelini, torunu ile balıkçıya gitti! Gece yarısı, ailesi ile Mezgit balığı yediler

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yılbaşı tatili için Türkiye'ye gelen küçük oğlu Bilal Erdoğan, gelini Reyyan Erdoğan ve torunu Ömer Tayyip ile birlikte gece yarısı 'balık' keyfi yaşadı.

Başbakan Erdoğan ve ailesinin tercihi ise 'mezgit' oldu. Dün gece geç saatlerde İstanbul'dan Ankara'ya gelen Başbakan Erdoğan, gece yarısı balıkçıya gitti. Ankara'nın en ünlü balıkçılarından Fevzi Usta'ya giden Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, küçük oğlu Bilal Erdoğan, gelini Reyyan Erdoğan ve torunu Ömer Tayyip ile birlikte balık yedi. Başbakan Erdoğan ve ailesinin tercihi ise 'mezgit' oldu. Bir saatten fazla balıkçıda kalan Erdoğan ailesine, bir garsonun hizmet ettiği öğrenildi. Erdoğan'ın ABD'de Dünya Bankası'nda çalışan küçük oğlu Bilal Erdoğan'ın yılbaşı tatili için Türkiye'ye geldiği, yeni yıla ailesiyle birlikte Ankara'da gireceği öğrenildi.

Başbakan Erdoğan, gününü Subayevleri'ndeki evinde geçirdi. Gün boyu 4 aylık torunu Ömer Tayyip ile ilgilenen Erdoğan, ABD'de yaşayan oğlu ve geliniyle de hasret giderdi. Erdoğan'ın yılbaşı gecesi programı ise henüz netlik kazanmadı.

DEVLET ARIK

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber