İmam hatipli talihli 6 milyon YTL'yi ?haram' diye almıyor

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 15 Ocak 2008 07:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Piyango'nun 25 milyon YTL'lik yılbaşı büyük ikramiyesi, çeyrek bilete isabet ederken, 18 yaşından küçük olan imam hatipli bir öğrencinin büyük ikramiyeyi kazandığı ortaya çıktı. Ancak günah olduğu gerekçesiyle ikramiyeyi almayan ve son derece muhafazakar olan ailesine durumu iletemeyen gencin ortadan kaybolması endişeye yol açtı.

HAYATINDAN ENDİŞELİ

Dar gelirli bir ailenin çocuğu olan genç, son çare olarak Star Haber'i arayarak Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş ile görüştü.

AKŞAM'a bilgi veren Aktaş, gencin ne yapacağını bilmediğini belirterek kendisinden yardım istediğini söyledi. Aktaş, bu genç ile 2 Ocak günü görüştüğünü belirterek, ?Ona yüz yüze görüşmeyi teklif ettim. Kabul etti. Ancak daha sonra kendisinden haber alamadım? dedi. Gencin kötü niyetli kişilerin eline düşmesinden endişe ettiği için yaşadığı şehri söylemekten kaçınan Aktaş, gencin başına bir şey gelmiş olmasından da korktuğunu söyledi. Milli Piyango İdaresi yetkilileri ise, imam hatipli talihli konusunda kendilerine yansıyan bir gelişme olmadığını belirterek,?İstanbullu talihli de ikramiyesini almadı? dediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber