Alkollü hasta yakını doktoru dövdü !

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Ocak 2008 13:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BURSA'da alkollü olan 28 yaşındaki Turgay Erdoğmuş, yüksek ateş nedeniyle polikliniğe getirdiği 11 aylık oğlunu, ambulansla hastaneye göndermek istemeyen doktoru dövdü. Erdoğmuş, gözaltına alındı.

Olay, alkollü oto tamircisi Turgay Erdoğmuş'un, dün saat 22.00 sıralarında, ateşi yükselen 11 aylık oğlu Efe Özgür Erdoğmuş'u, yakınlarında bulunan Şevket Yılmaz Semt Polikliniği'ne getirmesi sonucu yaşandı. Poliklinikte görevli olan doktor Ali Rıza İlbaşı, ateş düşürücü iğne vurduğu bebeği, bir süre müşahade altında tuttuktan sonra, taburcu etti. Erdoğmuş'un oğlunun ambulans ile devlet hastanesine sevk edilmesini istemesi üzerine, İlbaş, ?Çocuğunuzun önemli bir rahatsızlığı yok. Ambulansları ancak acil hastalar için kullanıyoruz. Hastanızı ancak kendi imkanlarınızla hastaneye götürebilirsiniz'' dedi. Poliklinikten ayrılmayıp, bu kez hemşirelerle tartışan Turgay Erdoğmuş, kendisini uyaran Doktor Ali Rıza İlbaşı'ya kafa atıp, yumrukladı. Görevliler tarafından etkisiz hale getirilen hasta yakını daha sonra, çağrılan polislere teslim edildi.

Çocuğuyla ilgilenilmediği için kavga ettiğini söyleyen Turgay Erdoğmuş, ?Görevli memura mukavemet' suçundan adliyeye çıkartılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber