Başına düşen kale direği lise öğrencisini öldürdü !

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Ocak 2008 17:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bağcılar İbni Sina Lisesi'nde okuyan Hakan Aksu okuldaki kale direğinin düşmesi sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan ve bir hafta yaşam mücadelesi veren Aksu, dün hayatını kaybetti. Aksu'nun cenazesi ikindi namazının ardından toprağa verildi. Hakan Aksu'nun ölümüne neden olan kale direği okul yönetimi tarafından depoya kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay Bağcılar İbni Sina Lisesi'nde geçtiğimiz Perşembe günü meydana geldi. Okulun bahçesinde bulunan kale direği yanında ders arasında ders çalışan lise birinci sınıf öğrencisi Hakan Aksu'nun (15) kafasına devrilen kale direği isabet etti. Kanlar içinde yere yığılan Aksu, öğretmenleri tarafından önce okulun yakınındaki bir polikliniğe kaldırıldı. Aksu burada yapılan müdahalenin ardından Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir haftadır yaşam mücadelesi veren Aksu, dün hayatını kaybetti.

Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Aksu'nun cenazesi yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından Bağcılar Yüzyıl Mahallesi 39. Sokak'taki evine getirildi. Cenazenin eve gelmesiyle tabuta sarılan anne Döndü Aksu, sinir krizleri geçirdi. Oğlunun tabutunun bulunduğu cenaze aracına gelen anne Aksu, oğlunun tabutuna sarılmaya çalıştı. Baba Sabri Aksu da gözyaşlarını tutamadı. Hakan Aksu'nun ablası Filiz Aksu'da kardeşinin cenaze törenine katıldı. Hakan Aksu'nun cenazesi daha sonra cenaze namazı için Yüzyıl Merkez Camii'ne getirildi. Cenaze namazına Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı ile Aksu'nun sınıf arkadaşları da katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Aksu'nun cenazesi Esenler Merkez Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber