Avrupa Modifiyede Türkleri Taklit Ediyor!

Türkiye'deki modifiye çılgınlığının son yıllarda Avrupa'nın önüne geçmesinin ardından Avrupalı modifiyeciler Türk isimleri taklit etmeye başladı.

  1. Araçlara ses, görüntü ve uydu sistemleri ekleniyor.

    Araçlara ses, görüntü ve uydu sistemleri ekleniyor.

  2. 2-3 ay süren yoğun bir çalışma sonrası araçlar yeni görünümüne kavuşuyor.

    2-3 ay süren yoğun bir çalışma sonrası araçlar yeni görünümüne kavuşuyor.

  3. Murat Haşhaş "Bu işi sevdiğim için yapıyorum hiç bir ticari hırsım yok, yaptığım araçlara bittikten sonra bakmak bana keyif veriyor" diyor.

    Murat Haşhaş "Bu işi sevdiğim için yapıyorum hiç bir ticari hırsım yok, yaptığım araçlara bittikten sonra bakmak bana keyif veriyor" diyor.

  4. Tamamen tarz alışılmışın dışında modifiye yapan Haşhaş sattığı araçlara karne oluşturarak, satış sonrası müşterilerinin olumlu yada olumsuz tepkilerini not edip 1 yıl boyunca sattığı araçları takip ediyor.

    Tamamen tarz alışılmışın dışında modifiye yapan Haşhaş sattığı araçlara karne oluşturarak, satış sonrası müşterilerinin olumlu yada olumsuz tepkilerini not edip 1 yıl boyunca sattığı araçları takip ediyor.

  5. Murat Haşhaş'ın Facebook'taki "By Haşhaş VİP Design" sayfası üzerinden paylaştığı fotoğraflar da beğeni rekorları kırıyor

    Murat Haşhaş'ın Facebook'taki "By Haşhaş VİP Design" sayfası üzerinden paylaştığı fotoğraflar da beğeni rekorları kırıyor

  6. Diğer opsiyonel donanımlar arasında 22-inç alaşım jantlar, Wi-Fi bağlantısı, video konferans sistemi, 24 ayar altın kaplamalı özel aksanlar, iPad, iMac ve lüks elektronik güneşlikler yer alıyor.

    Diğer opsiyonel donanımlar arasında 22-inç alaşım jantlar, Wi-Fi bağlantısı, video konferans sistemi, 24 ayar altın kaplamalı özel aksanlar, iPad, iMac ve lüks elektronik güneşlikler yer alıyor.

  7. Firma, bu şık minübüs için 292,000 Dolar talep ediyor.

    Firma, bu şık minübüs için 292,000 Dolar talep ediyor.