En Çok Para Kazandıran Meslekler!

En çok para kazandıran meslekleri sizler için bir araya getirdik...

  1. Diş Hekimi Yardımcısı  <br>  Diş hekimleri popüler olmaya başladı. Doktorlar kadar popülaritesi olan diş hekimleri için yüksek rakamlar konuşuluyor. Diş hekimi yardımcısı veya asistanı da yıllık 60 dolara kadar maaş alabiliyorlar. Hem tecrübe kazanıyorlar. Hem kolay işleri yapıyorlar hem de kliniklerden yüksek maaş alıyorlar...

    Diş Hekimi Yardımcısı
    Diş hekimleri popüler olmaya başladı. Doktorlar kadar popülaritesi olan diş hekimleri için yüksek rakamlar konuşuluyor. Diş hekimi yardımcısı veya asistanı da yıllık 60 dolara kadar maaş alabiliyorlar. Hem tecrübe kazanıyorlar. Hem kolay işleri yapıyorlar hem de kliniklerden yüksek maaş alıyorlar...

  2. Yazılım Geliştirici<br>    Yazılım konusu çok geniş bir alandır. Web site yazılımları, uygulama yazılımları ve sistem yazılımları alanlarında Developer olabilirsiniz. Thumblr adlı sosyal medya sitesi 1 milyar dolara Yahoo&#8217;ya satıldığında geliştiricinin 19 yaşında bir genç olduğunu biliyor muydunuz? Yazılım konusunda hayal gücünüze güveniyorsanız uygulama tasarlama bu aralar popülerdir. Mobil reklam gelirlerinin yüksek olması ve akıllı telefon ve tabletlerin kullanımının artması ile beraber uygulama geliştirici ortamlarının kullanışlılığı da uygulama geliştirmekte faydanıza olacaktır.

    Yazılım Geliştirici
    Yazılım konusu çok geniş bir alandır. Web site yazılımları, uygulama yazılımları ve sistem yazılımları alanlarında Developer olabilirsiniz. Thumblr adlı sosyal medya sitesi 1 milyar dolara Yahoo’ya satıldığında geliştiricinin 19 yaşında bir genç olduğunu biliyor muydunuz? Yazılım konusunda hayal gücünüze güveniyorsanız uygulama tasarlama bu aralar popülerdir. Mobil reklam gelirlerinin yüksek olması ve akıllı telefon ve tabletlerin kullanımının artması ile beraber uygulama geliştirici ortamlarının kullanışlılığı da uygulama geliştirmekte faydanıza olacaktır.

  3. Fizik Tedavi Uzmanı  <br>    Yaşlıların ve felç geçiren hastaların tedavisinde görev almak ise en rahat ve yüksek maaşı olan işlerdendir. Günümüzde sayıları artan fizik tedavi klinikleri ile beraber fizik tedavi uzmanlarına ihtiyaç duyulmuştur. Özel kliniklerde hastalarla ilgilenerek yüksek maaşlar alabilirsiniz. Üniversiteler de 2 yıllık fizik tedavi bölümünde okumak ise hiç de zor değildir.

    Fizik Tedavi Uzmanı
    Yaşlıların ve felç geçiren hastaların tedavisinde görev almak ise en rahat ve yüksek maaşı olan işlerdendir. Günümüzde sayıları artan fizik tedavi klinikleri ile beraber fizik tedavi uzmanlarına ihtiyaç duyulmuştur. Özel kliniklerde hastalarla ilgilenerek yüksek maaşlar alabilirsiniz. Üniversiteler de 2 yıllık fizik tedavi bölümünde okumak ise hiç de zor değildir.

  4. Psikolog  <br>  Zamanın psikolojik hastalıkları artmakta ve insanların fiziksel  hastalıklarının ötesine geçmektedir. Bilim ve teknolojinin gelişmesi ile beraber insanlar ihtiyaçları için çözümler üretmiştir. Ancak her yeni gelişme insanların isteklerinin artmasına ve daha az mutlu olmasına neden olmuştur. Bu bağlamda son yıllarda psikolojik sorunlar artıyor ve artmaya da devam edecektir.

    Psikolog
    Zamanın psikolojik hastalıkları artmakta ve insanların fiziksel hastalıklarının ötesine geçmektedir. Bilim ve teknolojinin gelişmesi ile beraber insanlar ihtiyaçları için çözümler üretmiştir. Ancak her yeni gelişme insanların isteklerinin artmasına ve daha az mutlu olmasına neden olmuştur. Bu bağlamda son yıllarda psikolojik sorunlar artıyor ve artmaya da devam edecektir.

  5. Sistem Analistleri<br>    Müşteri satış ve pazarlamada çok özel bir konumdadır. Şirketler bilgi işlem dairesinde bilgileri, pazar araştırmalarını ve istatistikler ile yeni sistemler üretir. Şirketin müşteriler ile yaptığı işlemlerden elde edilen verilerle yeni bir yol haritası çizen sistem analistlerine ihtiyaç artıyor. Sistem analistleri şirketlerde iyi maaşlar alan beyaz yakalı birimlerin prestijli olanlarıdır.

    Sistem Analistleri
    Müşteri satış ve pazarlamada çok özel bir konumdadır. Şirketler bilgi işlem dairesinde bilgileri, pazar araştırmalarını ve istatistikler ile yeni sistemler üretir. Şirketin müşteriler ile yaptığı işlemlerden elde edilen verilerle yeni bir yol haritası çizen sistem analistlerine ihtiyaç artıyor. Sistem analistleri şirketlerde iyi maaşlar alan beyaz yakalı birimlerin prestijli olanlarıdır.

  6. Garsonluk<br>    Lüks restaurant ve otellerde maaş artı bahşiş sistemi ile çalışan garsonlar beyaz yakalılar kadar gelir elde edebiliyorlar. Üstelik herhangi bir yetkinliğe gerek yok. Sadece getir ve götür işleri ile ciddi bahşişler kazanabiliyorsunuz. Garsonluk gibi vale, bellboy ve servis elemanı da diğer bahşiş alan iyi kazanan işlerdir.

    Garsonluk
    Lüks restaurant ve otellerde maaş artı bahşiş sistemi ile çalışan garsonlar beyaz yakalılar kadar gelir elde edebiliyorlar. Üstelik herhangi bir yetkinliğe gerek yok. Sadece getir ve götür işleri ile ciddi bahşişler kazanabiliyorsunuz. Garsonluk gibi vale, bellboy ve servis elemanı da diğer bahşiş alan iyi kazanan işlerdir.

  7. Host ve Hostes<br>    İngilizce bilmek ve görünüşümüzün düzgün olması bu iş için yeterlidir. Host ve hostesler sosyal imkanları, dünyanın birçok yerini gezme olanağı ve yıllık 100 bin dolar civarı aldığı maaşlar ile en zevkli ve yüksek gelirli mesleklerden bir tanesidir. Kabin amiri olarak yükselme şansları da vardır. Ayrıca dünyanın her yerinde herhangi bir hava yollarında çalışma imkanları vardır.

    Host ve Hostes
    İngilizce bilmek ve görünüşümüzün düzgün olması bu iş için yeterlidir. Host ve hostesler sosyal imkanları, dünyanın birçok yerini gezme olanağı ve yıllık 100 bin dolar civarı aldığı maaşlar ile en zevkli ve yüksek gelirli mesleklerden bir tanesidir. Kabin amiri olarak yükselme şansları da vardır. Ayrıca dünyanın her yerinde herhangi bir hava yollarında çalışma imkanları vardır.

  8. Gemide Mühendis<br>    Herhangi bir mühendislik bölümünü bitirdikten sonra gemilerde görev almak için gereken 6 aylık bir eğitim almak gerekiyor. İngilizce yetkinliğiniz varsa yabancı firmalardan dolar ile maaş almanız mümkündür. Bu işin en sıkıntılı yönü haftalara ve aylarca gemi de çalışmaktır. Genç yaştayken çalışıp iyi bir sermaye sahibi olabilirsiniz.

    Gemide Mühendis
    Herhangi bir mühendislik bölümünü bitirdikten sonra gemilerde görev almak için gereken 6 aylık bir eğitim almak gerekiyor. İngilizce yetkinliğiniz varsa yabancı firmalardan dolar ile maaş almanız mümkündür. Bu işin en sıkıntılı yönü haftalara ve aylarca gemi de çalışmaktır. Genç yaştayken çalışıp iyi bir sermaye sahibi olabilirsiniz.