Bu Şehirlere Tek Gidin!

her beş gezgin tek başına yolculuğa çıktı

  1. Melbourne, Avustralya  <br>  Avustralya kendi başına seyahat edenler için mükemmel bir yer... Çünkü kendi sanat ortamı, erişilebilirlik, alışveriş, gizli geçitler ve olağanüstü gıda, kahve ve herhangi fantastik bir yer oldukça mevcut. Melbourne de bir gezi düzenlemek istiyorsanız Great Ocean Road'u araştırmanızı tavsiye ederiz. Tazmanya'yı gezmeden de olmaz.

    Melbourne, Avustralya
    Avustralya kendi başına seyahat edenler için mükemmel bir yer... Çünkü kendi sanat ortamı, erişilebilirlik, alışveriş, gizli geçitler ve olağanüstü gıda, kahve ve herhangi fantastik bir yer oldukça mevcut. Melbourne de bir gezi düzenlemek istiyorsanız Great Ocean Road'u araştırmanızı tavsiye ederiz. Tazmanya'yı gezmeden de olmaz.

  2. Great Ocean Road'da kesinlikle kahve içip insanlarıyla sohbet edebilirsiniz. Dükkanları gezmek oldukça eğlenceli bir hal alacaktır.

    Great Ocean Road'da kesinlikle kahve içip insanlarıyla sohbet edebilirsiniz. Dükkanları gezmek oldukça eğlenceli bir hal alacaktır.

  3. Tazmanya Adası...

    Tazmanya Adası...

  4. California Coast, Amerika<br>    Kendi keşfinizi yapmak istiyorsanız kesinlikle bu yolculuğa çıkmalısınız.Buraya kesinlikle zaman ayırmalısınız belki tatilinizi bile uzatmayı düşünebilirsiniz.

    California Coast, Amerika
    Kendi keşfinizi yapmak istiyorsanız kesinlikle bu yolculuğa çıkmalısınız.Buraya kesinlikle zaman ayırmalısınız belki tatilinizi bile uzatmayı düşünebilirsiniz.

  5. Los Angeles'ta başlayacak yolculuğunuz Pacific Coast Highway'e kadar devam etmeli, Santa Barbara, San Luis Obispo ve "Kaliforniya'nın Küçük Danimarkası" Solvang'e uğramalısınız.

    Los Angeles'ta başlayacak yolculuğunuz Pacific Coast Highway'e kadar devam etmeli, Santa Barbara, San Luis Obispo ve "Kaliforniya'nın Küçük Danimarkası" Solvang'e uğramalısınız.

  6. Santa Barbara... İnsanlar bu şehirde kamp kurmayı çok sevdiklerinden insanlarla tanışmak için bu yolu tercih edebilirsiniz.

    Santa Barbara... İnsanlar bu şehirde kamp kurmayı çok sevdiklerinden insanlarla tanışmak için bu yolu tercih edebilirsiniz.

  7. Grand Circle, Amerika<br>    Yanında beş Birleşik Devletler, Arizona, New Mexico, Colorado, Utah, Nevada mevcut olmakla birlikte Amerika'nın en ikonik Milli Parklar: Grand Canyon, Zion National Park, Bryce Canyon, Lake Powell ve Kemerler Milli Parkı'nı gezme imkanınız var.

    Grand Circle, Amerika
    Yanında beş Birleşik Devletler, Arizona, New Mexico, Colorado, Utah, Nevada mevcut olmakla birlikte Amerika'nın en ikonik Milli Parklar: Grand Canyon, Zion National Park, Bryce Canyon, Lake Powell ve Kemerler Milli Parkı'nı gezme imkanınız var.

  8. Grand Canyon Milli Parkı

    Grand Canyon Milli Parkı

  9. Arizona

    Arizona

  10. Colorado rafting...

    Colorado rafting...

  11. Yunan Adaları, Yunanistan<br>    Yunan ekonomisinin iyi bir durumda olmadığı aşikar. Atina'nın turistlere sunmak için ciddi bir tarihi dokusu var. Adalara feribot ulaşımında herhangi bir sıkıntısı olmaması Yunan Adaları'nı tamamiyle görmenizi sağlıyor. Pitoresk Santorini görmeyi ihmal etmeyin. Ünlü Mykonos, Zakynthos, tarihi Ithaca, Syros, tabii ki en büyük adası olan Girit'i kesinlikle görmelisiniz.

    Yunan Adaları, Yunanistan
    Yunan ekonomisinin iyi bir durumda olmadığı aşikar. Atina'nın turistlere sunmak için ciddi bir tarihi dokusu var. Adalara feribot ulaşımında herhangi bir sıkıntısı olmaması Yunan Adaları'nı tamamiyle görmenizi sağlıyor. Pitoresk Santorini görmeyi ihmal etmeyin. Ünlü Mykonos, Zakynthos, tarihi Ithaca, Syros, tabii ki en büyük adası olan Girit'i kesinlikle görmelisiniz.

  12. Mykonos Adası'ndan  bir görüntü... Yunan insanlarını merak ediyorsanız, onlar sadece arkadaş olmak istiyorlar. Doğu Akdeniz boyunca turlarda insanları sizlere eşlik ediyor ve en keyifli vakitlerinizi geçiriyorsunuz.

    Mykonos Adası'ndan bir görüntü... Yunan insanlarını merak ediyorsanız, onlar sadece arkadaş olmak istiyorlar. Doğu Akdeniz boyunca turlarda insanları sizlere eşlik ediyor ve en keyifli vakitlerinizi geçiriyorsunuz.

  13. Girit Adası

    Girit Adası

  14. Solola, Guatemala<br>    Yapabileceğiniz tüm sporlar burada... Kayığa binmek istiyorsanız kesinlikle binin, tüplü dalış ekibine katılın, yürüyüş, yanardağ turları ve kaya tırmanışı gibi sporlarla ilgilenin ve Guatemala'yı keşfedin.

    Solola, Guatemala
    Yapabileceğiniz tüm sporlar burada... Kayığa binmek istiyorsanız kesinlikle binin, tüplü dalış ekibine katılın, yürüyüş, yanardağ turları ve kaya tırmanışı gibi sporlarla ilgilenin ve Guatemala'yı keşfedin.

  15. Maya kültürü yangın şifa töreni ya da ağaç dikim töreni sizi büyüleyecektir. Ayırca Guatemala'da yogayla yeniden doğabilirsiniz.

    Maya kültürü yangın şifa töreni ya da ağaç dikim töreni sizi büyüleyecektir. Ayırca Guatemala'da yogayla yeniden doğabilirsiniz.

  16. Reykjavik, İzlanda    <br>İzlanda'da Kuzey Işıkları ve Blue Lagoon gibi kartpostallık mükemmel yerler günlük geziler için harika bir başlangıç noktasıdır. İstiyorsanız, rent a car, Altın Üçgen (değiştirilmiş bir sürümü İzlanda çevre yolu) yapılabilir ve İzlanda'nın keyfini çıkarabilirsiniz.    Rehberli tur maceracılar için, sırt çantalı ve yalnız seyahat edenler için ise mükemmel bir yer. Bir toplantı olarak bilinen Laundromat Cafe'de bir yemek yemeyi ve kitap okumayı sakın unutmayın

    Reykjavik, İzlanda
    İzlanda'da Kuzey Işıkları ve Blue Lagoon gibi kartpostallık mükemmel yerler günlük geziler için harika bir başlangıç noktasıdır. İstiyorsanız, rent a car, Altın Üçgen (değiştirilmiş bir sürümü İzlanda çevre yolu) yapılabilir ve İzlanda'nın keyfini çıkarabilirsiniz. Rehberli tur maceracılar için, sırt çantalı ve yalnız seyahat edenler için ise mükemmel bir yer. Bir toplantı olarak bilinen Laundromat Cafe'de bir yemek yemeyi ve kitap okumayı sakın unutmayın

  17. Şifalı sular olarak bilinen Blue Lagoon

    Şifalı sular olarak bilinen Blue Lagoon

  18. İzlanda'da Kuzey Işıkları

    İzlanda'da Kuzey Işıkları

  19. Laundromat Cafe

    Laundromat Cafe

  20. Ganges River Cruise, Hindistan  <br>  Saraylar, uzak köyler ve tapınaklar ile kalabalık şehirlerin dışında büyük bir deneyim Hindistan... En önemlisi Hindistan'ın kutsal saydığı nehrini gezmeyi unutmayın.

    Ganges River Cruise, Hindistan
    Saraylar, uzak köyler ve tapınaklar ile kalabalık şehirlerin dışında büyük bir deneyim Hindistan... En önemlisi Hindistan'ın kutsal saydığı nehrini gezmeyi unutmayın.

  21. Ganj Nehri Hindistan'ın kutsal saydığı şehir...

    Ganj Nehri Hindistan'ın kutsal saydığı şehir...

  22. Jaipur Fil Festivali

    Jaipur Fil Festivali

  23. Britanya & İrlanda Adaları<br>    Mini bir sırt çantasıyla seyahat etmek isteyenler kesinlikle burayı tercih etmeli. İrlanda'da başlayan yolculuk, Dublin, Cork ve Shannon'a ziyaret ile devam edecek, Glasgow'a kadar sizi götürecektir. Glasgow'dan İngiltere'ye oradan Edinburgh'e ve trenle son olarak Manchester Londra'da durmalısınız.

    Britanya & İrlanda Adaları
    Mini bir sırt çantasıyla seyahat etmek isteyenler kesinlikle burayı tercih etmeli. İrlanda'da başlayan yolculuk, Dublin, Cork ve Shannon'a ziyaret ile devam edecek, Glasgow'a kadar sizi götürecektir. Glasgow'dan İngiltere'ye oradan Edinburgh'e ve trenle son olarak Manchester Londra'da durmalısınız.

  24. Sırt çantanız varsa insanlarla tanışmak çok kolay. Trene binmeniz sizi orada sosyalleştirecek ve keyifli vakitler geçirmenizi sağlayacaktır.

    Sırt çantanız varsa insanlarla tanışmak çok kolay. Trene binmeniz sizi orada sosyalleştirecek ve keyifli vakitler geçirmenizi sağlayacaktır.

  25. Glasgow...

    Glasgow...

  26. Yeni Zelanda  <br>  Güney Adası, yemek ve gece hayatı, günlük geziler, macera faaliyetleri için bu ada tam aranılan yer. Ülkenin başkenti Wellington, sonraa görülmesi gereken Auckland'da durur Waitomo Ateşböceği Mağaraları'nı ve ünlü Rotorua Te House Jeotermal Vadisi'ne bir seyahat düzenleyebilirsiniz. Sıcak sahilde Coromandel Yarımadası'da görülmesi gereken yerlerden...

    Yeni Zelanda
    Güney Adası, yemek ve gece hayatı, günlük geziler, macera faaliyetleri için bu ada tam aranılan yer. Ülkenin başkenti Wellington, sonraa görülmesi gereken Auckland'da durur Waitomo Ateşböceği Mağaraları'nı ve ünlü Rotorua Te House Jeotermal Vadisi'ne bir seyahat düzenleyebilirsiniz. Sıcak sahilde Coromandel Yarımadası'da görülmesi gereken yerlerden...

  27. Yeni Zelanda'nın insanları da dost canlısı ve motellerin çoğu turistlere de uygun fiyata veriliyor.

    Yeni Zelanda'nın insanları da dost canlısı ve motellerin çoğu turistlere de uygun fiyata veriliyor.

  28. Ateş Böceği Mağarası...

    Ateş Böceği Mağarası...