Cezaevleri Mültecilerin Evi Oldu

12 cezaevi, mülteci merkezlerine dönüştürüldü

  1. Hollanda'da Haarlem ve Arnhem kentlerindeki 12 cezaevi, hükümet tarafından yaklaşık 41 bin mültecinin yaşadığı mülteci merkezlerine dönüştürüldü.

    Hollanda'da Haarlem ve Arnhem kentlerindeki 12 cezaevi, hükümet tarafından yaklaşık 41 bin mültecinin yaşadığı mülteci merkezlerine dönüştürüldü.

  2. ABD merkezli AP Ajansı Afganistan, İran ve Irak'tan Hollanda'ya giden mültecileri ağırlayan Haarlem kentindeki De Koepel Cezaevi'ne görüntüledi.

    ABD merkezli AP Ajansı Afganistan, İran ve Irak'tan Hollanda'ya giden mültecileri ağırlayan Haarlem kentindeki De Koepel Cezaevi'ne görüntüledi.

  3. 16 yaşındaki Suriyeli Abdül Moeen Elhaci'nin, "Burayı bir hapishane olarak görmüyorum. Önemli olan burada güvenli olmamız" sözlerini aktarırken, eski cezaevlerinde mültecilerin aynı zamanda Hollanda kültürüne adapte olmaları için programlar uygulanıyor.

    16 yaşındaki Suriyeli Abdül Moeen Elhaci'nin, "Burayı bir hapishane olarak görmüyorum. Önemli olan burada güvenli olmamız" sözlerini aktarırken, eski cezaevlerinde mültecilerin aynı zamanda Hollanda kültürüne adapte olmaları için programlar uygulanıyor.