'Yok Artık!' Dedirten Gerçek Görüntüler

Trafikte karşılaşılan ilginç anlar

  1. Adana’da 2 küçük çocukla bisiklet kullanan adam, görenleri hayrete düşürdü.

    Adana’da 2 küçük çocukla bisiklet kullanan adam, görenleri hayrete düşürdü.

  2. Seyhan ilçesi, D-400 Karayolu Trafik Kavşağında, trafiğin yoğun olduğu sabah saatlerinde kucağında ve önünde 2 küçük çocukla bisiklete binen ve tek eliyle bisiklet süren bir sürücü, görenleri şaşkına çevirdi.

    Seyhan ilçesi, D-400 Karayolu Trafik Kavşağında, trafiğin yoğun olduğu sabah saatlerinde kucağında ve önünde 2 küçük çocukla bisiklete binen ve tek eliyle bisiklet süren bir sürücü, görenleri şaşkına çevirdi.

  3. 3 kişinin bindiği çocuk bisikletini dengede tutmaya çalışan sürücü kendi ile çocukların canlarını tehlikeye atarak görenlerin şaşkın bakışları arasında yolculuğuna devam etti.

    3 kişinin bindiği çocuk bisikletini dengede tutmaya çalışan sürücü kendi ile çocukların canlarını tehlikeye atarak görenlerin şaşkın bakışları arasında yolculuğuna devam etti.

  4. Bursa'da, üstü açık kamyonete yüklenen eşyaların üzerine oturan gencin yaptığı tehlikeli yolculuk, görenleri korkuttu.   Arkasında, 'Anamın duası, babamın gölgesi yeter' yazılı kamyonete yüklenen eşyaların üzerine oturan 17-18 yaşındaki bir kişinin adeta ölüme meydan okurcasına yaptığı yolcululuğu görenler, "İnsan hayatı bu kadar da basit olamaz. Birileri, hem tehlikeli yolculuk yaptırıyor, hem de o aracın arkasına, 'Annemin duası, babamın gölgesi yeter" diye yazıyor. Ve o araç şehir içersinde yük taşıyor" diye konuştu. DHA

    Bursa'da, üstü açık kamyonete yüklenen eşyaların üzerine oturan gencin yaptığı tehlikeli yolculuk, görenleri korkuttu. Arkasında, 'Anamın duası, babamın gölgesi yeter' yazılı kamyonete yüklenen eşyaların üzerine oturan 17-18 yaşındaki bir kişinin adeta ölüme meydan okurcasına yaptığı yolcululuğu görenler, "İnsan hayatı bu kadar da basit olamaz. Birileri, hem tehlikeli yolculuk yaptırıyor, hem de o aracın arkasına, 'Annemin duası, babamın gölgesi yeter" diye yazıyor. Ve o araç şehir içersinde yük taşıyor" diye konuştu. DHA

  5. İzmir'in Çiğli ilçesinde, tekerlekli sandalye ile rampa aşağı yaklaşık 60 kilometre hızla ile giden engelli vatandaş, görenleri şaşkına çevirdi.

    İzmir'in Çiğli ilçesinde, tekerlekli sandalye ile rampa aşağı yaklaşık 60 kilometre hızla ile giden engelli vatandaş, görenleri şaşkına çevirdi.

  6. Olay, saat 08.00 sıralarında, Evka 5 Mahallesi 8809 sokak üzerinde meydana geldi.

    Olay, saat 08.00 sıralarında, Evka 5 Mahallesi 8809 sokak üzerinde meydana geldi.

  7. Okulların açılması ve haftanın ilk günü olması nedeniyle İzmir'de trafik yoğunluğu oluşurken, yolda engelli bir vatandaşın yaptığı görenlere 'pes' dedirtti.

    Okulların açılması ve haftanın ilk günü olması nedeniyle İzmir'de trafik yoğunluğu oluşurken, yolda engelli bir vatandaşın yaptığı görenlere 'pes' dedirtti.

  8. Evka 5 Mahallesi'nden rampa aşağı inen ve Anadolu Caddesi'ne bağlayan yolda, engelli bir vatandaş, tekerlekli sandalye ile kendini rampa aşağı salıverdi.  Yavaş yavaş tekerlekli sandalye ile hızlanan engelli vatandaş, otomobillerin arasında hızla ilerlemeye başlarken hızı yaklaşık 60 kilometreyi buldu.  Yaşanacak olası bir kazaya aldırış etmeden rampa aşağı hızla giden engelli vatandaş, hızlı yolculuğunu şans eseri kaza yapmadan bitirdi.

    Evka 5 Mahallesi'nden rampa aşağı inen ve Anadolu Caddesi'ne bağlayan yolda, engelli bir vatandaş, tekerlekli sandalye ile kendini rampa aşağı salıverdi. Yavaş yavaş tekerlekli sandalye ile hızlanan engelli vatandaş, otomobillerin arasında hızla ilerlemeye başlarken hızı yaklaşık 60 kilometreyi buldu. Yaşanacak olası bir kazaya aldırış etmeden rampa aşağı hızla giden engelli vatandaş, hızlı yolculuğunu şans eseri kaza yapmadan bitirdi.

  9. ARKA CAMDAN DIŞARI ÇIKARARAK TAŞIDI  Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, camından dışarı çıkarılan birkaç metre uzunluğundaki demir boru ile trafikte ilerleyen otomobil görenleri şaşırttı.

    ARKA CAMDAN DIŞARI ÇIKARARAK TAŞIDI Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, camından dışarı çıkarılan birkaç metre uzunluğundaki demir boru ile trafikte ilerleyen otomobil görenleri şaşırttı.

  10. Siverek ilçe merkezine ilerleyen adı öğrenilemeyen sürücü, birkaç metre uzunluğundaki demir boruyu otomobilinin arka camından dışarı çıkararak taşıdı.    Otomobilin camından çıkan metrelerce uzunluğundaki boru trafikteki sürücüleri ve vatandaşları şaşkına uğrattı. Adı öğrenilemeyen sürücü ise şaşkın bakışlara ve trafikte oluşturduğu tehlikeye aldırış etmeden yoluna devam etti.

    Siverek ilçe merkezine ilerleyen adı öğrenilemeyen sürücü, birkaç metre uzunluğundaki demir boruyu otomobilinin arka camından dışarı çıkararak taşıdı. Otomobilin camından çıkan metrelerce uzunluğundaki boru trafikteki sürücüleri ve vatandaşları şaşkına uğrattı. Adı öğrenilemeyen sürücü ise şaşkın bakışlara ve trafikte oluşturduğu tehlikeye aldırış etmeden yoluna devam etti.

  11. İzmir’de trafik polislerinin uygulama noktalarının diğer sürücülere uyarı amaçlı paylaşılması için Twitter’da oluşturulan hesabın takipçi sayısı 3 yılda 11 binden 275 bine ulaştı. Sürücülerin trafikte karşılaştıkları olumsuzlukları da fotoğraflayıp paylaştığı sitedeki paylaşımlar trafikte karşılaşılan ilginç anları da gözler önüne seriyor.

    İzmir’de trafik polislerinin uygulama noktalarının diğer sürücülere uyarı amaçlı paylaşılması için Twitter’da oluşturulan hesabın takipçi sayısı 3 yılda 11 binden 275 bine ulaştı. Sürücülerin trafikte karşılaştıkları olumsuzlukları da fotoğraflayıp paylaştığı sitedeki paylaşımlar trafikte karşılaşılan ilginç anları da gözler önüne seriyor.

  12. Teknolojinin gelişmesiyle günlük hayatta daha etkin hale gelen sosyal medya farklı girişimlerle denetleme aracı haline gelebiliyor. 2013 yılı Nisan ayında Twitter’da oluşturulan ve takipçi sayısı 11 bini bulan ’İzmir çevirme radar’ başlıklı hesap, daha önce İzmir’deki trafik polislerinin uygulama noktaları ve radar bölgeleri paylaşılmasıyla gündeme gelmişti.

    Teknolojinin gelişmesiyle günlük hayatta daha etkin hale gelen sosyal medya farklı girişimlerle denetleme aracı haline gelebiliyor. 2013 yılı Nisan ayında Twitter’da oluşturulan ve takipçi sayısı 11 bini bulan ’İzmir çevirme radar’ başlıklı hesap, daha önce İzmir’deki trafik polislerinin uygulama noktaları ve radar bölgeleri paylaşılmasıyla gündeme gelmişti.

  13. Bugün takipçi sayısı 275 bine ulaşan hesaptaki paylaşımlar da dikkat çekici hal aldı. Twitter’ı kullanan bazı trafik polislerinin, söz konusu hesabı takip edip, zaman zaman uygulama olmadığı halde uygulama varmış gibi yapmasını engellemek için sürücüler fotoğraf veya görüntülerle uygulama noktalarını paylaşıyor. Hesabı takip eden bazı kullanıcılar ise güzergah hakkında anlık bilgi isteyerek trafik yoğunluğuna göre hareket ediyor.

    Bugün takipçi sayısı 275 bine ulaşan hesaptaki paylaşımlar da dikkat çekici hal aldı. Twitter’ı kullanan bazı trafik polislerinin, söz konusu hesabı takip edip, zaman zaman uygulama olmadığı halde uygulama varmış gibi yapmasını engellemek için sürücüler fotoğraf veya görüntülerle uygulama noktalarını paylaşıyor. Hesabı takip eden bazı kullanıcılar ise güzergah hakkında anlık bilgi isteyerek trafik yoğunluğuna göre hareket ediyor.

  14. KAHKAHAYA BOĞAN PAYLAŞIMLAR    Bazı kullanıcıların trafikte karşılaştıkları anlar ise görenleri kahkahaya boğuyor. Otomobilinde koç taşıyan sürücü, otomobilini 4 araçlık yere park eden bir başka sürücü ya da dairesini otomobiline yapıştırdığı ilanla satmaya çalışan sürücü bunlardan yalnızca bir kaçı.

    KAHKAHAYA BOĞAN PAYLAŞIMLAR Bazı kullanıcıların trafikte karşılaştıkları anlar ise görenleri kahkahaya boğuyor. Otomobilinde koç taşıyan sürücü, otomobilini 4 araçlık yere park eden bir başka sürücü ya da dairesini otomobiline yapıştırdığı ilanla satmaya çalışan sürücü bunlardan yalnızca bir kaçı.