Reina Saldırganının Kimliği Belli Oldu! Bakın Nereliymiş

Reina saldırganının kimliği belli oldu! Bakın nereliymiş

  1. Yılbaşı gecesi İstanbul'un ve Türkiye'nin en ünlü eğlence mekanı Reina'da 39 vatandaşımızı öldüren DEAŞ militanının kimliği ortaya çıktı.

    Yılbaşı gecesi İstanbul'un ve Türkiye'nin en ünlü eğlence mekanı Reina'da 39 vatandaşımızı öldüren DEAŞ militanının kimliği ortaya çıktı.

  2. Güvenlik güçlerinin yurdun dört bir yanında aradığı DEAŞ'lı katilin Kırgızistan vatandaşı olduğu kesinleşti.

    Güvenlik güçlerinin yurdun dört bir yanında aradığı DEAŞ'lı katilin Kırgızistan vatandaşı olduğu kesinleşti.

  3. Kırgızistan vatandaşı olduğu açıklanan katilin ismi ise Lakhe Mashrapov ve 1988 doğumlu.

    Kırgızistan vatandaşı olduğu açıklanan katilin ismi ise Lakhe Mashrapov ve 1988 doğumlu.

  4. İşte Yılbaşı gecesi İstanbul Reina'da katliam yapan DEAŞ militanının kimliği...

    İşte Yılbaşı gecesi İstanbul Reina'da katliam yapan DEAŞ militanının kimliği...

  5. Teröristin 22 Kasım’da Konya’ya geldiği ve 29 Aralık’ta katliam için İstanbul’a kararyoluyla gittiği ortaya çıkmıştı.

    Teröristin 22 Kasım’da Konya’ya geldiği ve 29 Aralık’ta katliam için İstanbul’a kararyoluyla gittiği ortaya çıkmıştı.

  6. 14 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA<p>    Saldırıyı gerçekleştirdikten sonra olay yerinden kaçan teröristi arama çalışmaları devam ederken, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, şu ana kadar 14 şüpheliyi gözaltına aldı.

    14 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

    Saldırıyı gerçekleştirdikten sonra olay yerinden kaçan teröristi arama çalışmaları devam ederken, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, şu ana kadar 14 şüpheliyi gözaltına aldı.

  7. İFADE İŞLEMLERİ SÜRÜYOR<p>    Şüphelilerin ifade işleminin İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Vatan Caddesinde yerleşkesinde devam ettiği bildirildi. Diğer yandan, terör saldırısının gerçekleştiği eğlence kulübünün çevresindeki MOBESE ve güvenlik kameralarındaki kayıtların incelemesinin sürdüğü belirtildi.

    İFADE İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

    Şüphelilerin ifade işleminin İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Vatan Caddesinde yerleşkesinde devam ettiği bildirildi. Diğer yandan, terör saldırısının gerçekleştiği eğlence kulübünün çevresindeki MOBESE ve güvenlik kameralarındaki kayıtların incelemesinin sürdüğü belirtildi.