Vahşi Doğanın En Komik Anları

The Comedy Wildlife Fotoğraf Yarışmasının finalistleri

  1. Bugüne kadar vahşi doğa fotoğrafçılığıyla ilgili birçok yarışma düzenlendi ama hiçbiri The Comedy Wildlife Yarışması kadar komik olmadı!

    Bugüne kadar vahşi doğa fotoğrafçılığıyla ilgili birçok yarışma düzenlendi ama hiçbiri The Comedy Wildlife Yarışması kadar komik olmadı!

  2. 2015 yılından bu yana düzenlenen The Comedy Wildlife Fotoğraf Yarışması her sene vahşi doğanın en komik karelerini gösteren fotoğrafları belirliyor.

    2015 yılından bu yana düzenlenen The Comedy Wildlife Fotoğraf Yarışması her sene vahşi doğanın en komik karelerini gösteren fotoğrafları belirliyor.

  3. Düzenlenen diğer yarışmalardan farklı olarak doğanın güldüren anlarına odaklanan The Comedy Wildlife Photography Awards, bu yıl da oldukça yüksek katılım gördü.

    Düzenlenen diğer yarışmalardan farklı olarak doğanın güldüren anlarına odaklanan The Comedy Wildlife Photography Awards, bu yıl da oldukça yüksek katılım gördü.

  4. 86 farklı ülkeden 3,500 fotoğrafın katıldığı yarışmada zorlu bir seçim sürecinden geçilerek 20 finalist belirlendi.

    86 farklı ülkeden 3,500 fotoğrafın katıldığı yarışmada zorlu bir seçim sürecinden geçilerek 20 finalist belirlendi.

  5. Konu hakkında kısa bir bilgi veren yarışma kurucu ortağı ve eş yargıç Paul Joynson-Hicks, finalistlerin sadece mizah ve içerik bakımından değerlendirildiğini söyledi.

    Konu hakkında kısa bir bilgi veren yarışma kurucu ortağı ve eş yargıç Paul Joynson-Hicks, finalistlerin sadece mizah ve içerik bakımından değerlendirildiğini söyledi.

  6. Sadece bir fotoğraf yarışması değil aynı zamanda doğaya olan bilinci artırma amacını da hedefleyen yarışmanın finalistleri şimdiden konuşulmaya başlandı.

    Sadece bir fotoğraf yarışması değil aynı zamanda doğaya olan bilinci artırma amacını da hedefleyen yarışmanın finalistleri şimdiden konuşulmaya başlandı.

  7. Bu noktada kardeşlerinin yanında duramayıp düşen baykuş, uçak izine denk gelen ördek ve ilginç bir poz veren kanguru öne çıkıyor.

    Bu noktada kardeşlerinin yanında duramayıp düşen baykuş, uçak izine denk gelen ördek ve ilginç bir poz veren kanguru öne çıkıyor.

  8. Motosikleti çalmış gibi görünen maymunlar ile golf sahasına pisleyen tilki de ilginç kareler arasında yer alıyor.

    Motosikleti çalmış gibi görünen maymunlar ile golf sahasına pisleyen tilki de ilginç kareler arasında yer alıyor.