2017'De Vefat Eden Ünlüler

2017'de vefat eden ünlüler

  1. ‘Senden Vazgeçmem’, ‘Seni Yakacaklar’, ‘Benim İçin Üzülme’, ‘Hangimiz Sevmedik’, ‘Tanrım Beni Baştan Yarat’, ‘Dilek Taşı’, ‘Sürünüyorum’ gibi şarkıların söz yazarı Ali Tekintüre, uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. Bir süredir yoğun bakım ünitesinde yatan Ali Tekintüre bu sabah hayata gözlerini yumdu.

    ‘Senden Vazgeçmem’, ‘Seni Yakacaklar’, ‘Benim İçin Üzülme’, ‘Hangimiz Sevmedik’, ‘Tanrım Beni Baştan Yarat’, ‘Dilek Taşı’, ‘Sürünüyorum’ gibi şarkıların söz yazarı Ali Tekintüre, uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. Bir süredir yoğun bakım ünitesinde yatan Ali Tekintüre bu sabah hayata gözlerini yumdu.

  2. ALİ KIZILTUĞ (HALK OZANI)<p>      Uzun süredir kanser tedavisi gören halk ozanı Ali Kızıltuğ bu sabaha karşı hayatını kaybetti. 73 yaşındaki Kızıltuğ, Ankara'da bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.  <p>    Kızıltuğ için bugün saat 14:00'te Çankaya-Oran Pir Sultan Abdal CEM evinde erkânı yapılacak.    Yarın ise memleketi Sivas Divriği Mursal Köyü'nde defnedilecek.

    ALİ KIZILTUĞ (HALK OZANI)

    Uzun süredir kanser tedavisi gören halk ozanı Ali Kızıltuğ bu sabaha karşı hayatını kaybetti. 73 yaşındaki Kızıltuğ, Ankara'da bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

    Kızıltuğ için bugün saat 14:00'te Çankaya-Oran Pir Sultan Abdal CEM evinde erkânı yapılacak. Yarın ise memleketi Sivas Divriği Mursal Köyü'nde defnedilecek.

  3. Ünlü şarkıcı Cem Adrian Kızıltuğ'un ardından Instagram'da "Büyük bir tesadüf sonucu tanıştım sözü, müziği ile. Öyle sevdim, öyle içten söyledim ki türküsü... 5 gün daha hayata tutunabilse idi onun için düzenlenen saygı gecesinde, huzurunda söyleyecektim öf öf ü... Büyük usta Ali Kızıltuğ... Hayata bıraktığı onurlu iz hiç unutulmayacaktır..." sözlerini paylaştı.

    Ünlü şarkıcı Cem Adrian Kızıltuğ'un ardından Instagram'da "Büyük bir tesadüf sonucu tanıştım sözü, müziği ile. Öyle sevdim, öyle içten söyledim ki türküsü... 5 gün daha hayata tutunabilse idi onun için düzenlenen saygı gecesinde, huzurunda söyleyecektim öf öf ü... Büyük usta Ali Kızıltuğ... Hayata bıraktığı onurlu iz hiç unutulmayacaktır..." sözlerini paylaştı.

  4. HALİT AKÇATEPE (OYUNCU)

    HALİT AKÇATEPE (OYUNCU)

  5. HARUN KOLÇAK (SANATÇI)

    HARUN KOLÇAK (SANATÇI)

  6. İBRAHİM ERKAL (ŞARKICI)

    İBRAHİM ERKAL (ŞARKICI)

  7. ERDAL TOSUN (OYUNCU)

    ERDAL TOSUN (OYUNCU)

  8. SÜLEYMAN DİLBİRLİĞİ (KORE GAZİSİ/AYLA FİLMİNİN KAHRAMANI)

    SÜLEYMAN DİLBİRLİĞİ (KORE GAZİSİ/AYLA FİLMİNİN KAHRAMANI)

  9. AYŞE ARAL (GAZETECİ)

    AYŞE ARAL (GAZETECİ)

  10. VATAN ŞAŞMAZ (OYUNCU VE SUNUCU)

    VATAN ŞAŞMAZ (OYUNCU VE SUNUCU)

  11. BÜLENT KAYABAŞ (OYUNCU)

    BÜLENT KAYABAŞ (OYUNCU)

  12. SEZER SEZİN (OYUNCU)

    SEZER SEZİN (OYUNCU)

  13. EMRE SALTIK (HALK MÜZİĞİ SANATÇISI)

    EMRE SALTIK (HALK MÜZİĞİ SANATÇISI)

  14. FİKRET HAKAN (OYUNCU)

    FİKRET HAKAN (OYUNCU)

  15. TAŞKIN DOĞANIŞIK ((HALK MÜZİĞİ SANATÇISI)

    TAŞKIN DOĞANIŞIK ((HALK MÜZİĞİ SANATÇISI)

  16. HAKAN BALAMİR (OYUNCU)

    HAKAN BALAMİR (OYUNCU)

  17. TAYFUN TALİPOĞLU (GAZETECİ)

    TAYFUN TALİPOĞLU (GAZETECİ)

  18. PAYİDAR TÜFEKÇİOĞLU (OYUNCU)

    PAYİDAR TÜFEKÇİOĞLU (OYUNCU)

  19. MELİH GÜLGEN (YAPIMCI, YÖNETMEN, SENARİST)

    MELİH GÜLGEN (YAPIMCI, YÖNETMEN, SENARİST)

  20. ENGİN CEZZAR (TİYATRO SANATÇISI)

    ENGİN CEZZAR (TİYATRO SANATÇISI)