Apple Üç Yeni İphone'la Rakiplerini Sollayacak!

Bu yıl iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X ile ses getiren Apple iPhone fiyatlarını düşürmeye hazırlanıyor! Peki ama neden?

  1. Apple bu yıl üç bomba telefonla birden geliyor. iPhone X2 Plus, iPhone X 2 ve Face ID'li LCD iPhone...

    Apple bu yıl üç bomba telefonla birden geliyor. iPhone X2 Plus, iPhone X 2 ve Face ID'li LCD iPhone...

  2. Özellikleri henüz belli olmayan iPhone X2'nin 999 dolardan başlayan fiyatlarla satılacağını düşünülürken, iPhone X2 Plus'ın ise fiyatıyla ilgili henüz bir tahmin bile yok.

    Özellikleri henüz belli olmayan iPhone X2'nin 999 dolardan başlayan fiyatlarla satılacağını düşünülürken, iPhone X2 Plus'ın ise fiyatıyla ilgili henüz bir tahmin bile yok.

  3. LCD iPhone modelinin fiyatının ise 700 ila 800 dolar seviyelerinde olması bekleniyor. Ekranında LCD paneli olacağı için fiyatı normal iPhone X'lere göre daha düşük olacak.

    LCD iPhone modelinin fiyatının ise 700 ila 800 dolar seviyelerinde olması bekleniyor. Ekranında LCD paneli olacağı için fiyatı normal iPhone X'lere göre daha düşük olacak.

  4. Bu arada beklenen satışı gerçekleştiremediği için Apple, Türkiye'de 6 bin TL seviyelerinden satılan iPhone X'lerin üretimini de durduruyor!

    Bu arada beklenen satışı gerçekleştiremediği için Apple, Türkiye'de 6 bin TL seviyelerinden satılan iPhone X'lerin üretimini de durduruyor!

  5. Yeni iPhone'ların gelmesiyle birlikte iPhone 8'lerin fiyatları da 200 dolar birden düşecek! Yani iPhone almak isteyenlerin bunu da göz önünde bulundurmasında fayda var. Peki yurt dışından iPhone'u ucuza almak isteyenler ne yapmalı? Yurt dışından iPhone getirip kullanmanın kuralları ne?

    Yeni iPhone'ların gelmesiyle birlikte iPhone 8'lerin fiyatları da 200 dolar birden düşecek! Yani iPhone almak isteyenlerin bunu da göz önünde bulundurmasında fayda var. Peki yurt dışından iPhone'u ucuza almak isteyenler ne yapmalı? Yurt dışından iPhone getirip kullanmanın kuralları ne?

  6. İlk soru: Yurt dışından getirilen cihazımı Türkiye'de kullanabilir miyim?

    İlk soru: Yurt dışından getirilen cihazımı Türkiye'de kullanabilir miyim?

  7. Yurtdışından getirilen telefonlar 120 gün kayıt yaptırmadan kullanılabiliyor. Cihaz 120 gün içinde kayıt edilmemesi durumunda iletişime kapatılıyor.

    Yurtdışından getirilen telefonlar 120 gün kayıt yaptırmadan kullanılabiliyor. Cihaz 120 gün içinde kayıt edilmemesi durumunda iletişime kapatılıyor.

  8. IMEI bilgisine sahip cihazların tamamının kayıt altına alınması gerekiyor. (cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar)

    IMEI bilgisine sahip cihazların tamamının kayıt altına alınması gerekiyor. (cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar)