İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Ünlülerin Büyük Değişimi

İşte ünlü isimlerin değişimleri...

  1. Kimileri zamanı durdurmak kimileri görsel haz ve tatmin uğruna estetik operasyon yaptırıyor. Gayelerinin daha güzel ve alımlı olmak olduğu aşikar hatta bunu çoğu da başarıyor. Bazıları ise estetik yaptırmamasına rağmen yıllar onları fiziksel olarak değiştiriyor. Kimi ise sadece değişiklik olarak imaj yeniliyor. İşte ünlü isimlerin değişimleri...

    Kimileri zamanı durdurmak kimileri görsel haz ve tatmin uğruna estetik operasyon yaptırıyor. Gayelerinin daha güzel ve alımlı olmak olduğu aşikar hatta bunu çoğu da başarıyor. Bazıları ise estetik yaptırmamasına rağmen yıllar onları fiziksel olarak değiştiriyor. Kimi ise sadece değişiklik olarak imaj yeniliyor. İşte ünlü isimlerin değişimleri...

  2. 2003 yılında ekranlara gelen Sihirli Annem dizinin çoçuk oyuncuları büyüdü.    Geçtiğimiz günlerde buluşan oyuncular hatıra fotoğrafı çektirdi.     (Fotoğraf soldan sağa: Michele Cedolin, Gizem Güven, Damla Ersubaşı, Buğra Özmüldür, Zeynep Özkaya)

    2003 yılında ekranlara gelen Sihirli Annem dizinin çoçuk oyuncuları büyüdü. Geçtiğimiz günlerde buluşan oyuncular hatıra fotoğrafı çektirdi. (Fotoğraf soldan sağa: Michele Cedolin, Gizem Güven, Damla Ersubaşı, Buğra Özmüldür, Zeynep Özkaya)

  3. Murat Boz'un gençlik yıllarına ait fotoğrafı sosyal medyada gündeme geldi.    Boz'un Megastar Tarkan ile birlikte yan yana otururken çekilmiş fotoğrafını görenler tanımakta güçlük çekti.    18 yıl öncesine ait olan fotoğrafın çekildiği dönemlerde Boz, Tarkan'ın vokalistliğini yapıyordu.

    Murat Boz'un gençlik yıllarına ait fotoğrafı sosyal medyada gündeme geldi. Boz'un Megastar Tarkan ile birlikte yan yana otururken çekilmiş fotoğrafını görenler tanımakta güçlük çekti. 18 yıl öncesine ait olan fotoğrafın çekildiği dönemlerde Boz, Tarkan'ın vokalistliğini yapıyordu.

  4. Murat Boz

    Murat Boz

  5. Cem Yılmaz  <br>  Çekimleri biten ve 5 Ocak'ta vizyona girecek 'ArifV216' filminin heyecanını yaşayan Cem Yılmaz saçlarını kazıttı. Yılmaz yeni imajı için, "Her filmden sonra illa bir saçlarımı keserim. Bilen bilir" dedi.

    Cem Yılmaz
    Çekimleri biten ve 5 Ocak'ta vizyona girecek 'ArifV216' filminin heyecanını yaşayan Cem Yılmaz saçlarını kazıttı. Yılmaz yeni imajı için, "Her filmden sonra illa bir saçlarımı keserim. Bilen bilir" dedi.

  6. Sıla<br>    Yeni çıkardığı şiir kitabı ve 'ON'dan kalan' konser maratonuyla gündeme gelen Sıla, imaj değiştirdi.

    Sıla
    Yeni çıkardığı şiir kitabı ve 'ON'dan kalan' konser maratonuyla gündeme gelen Sıla, imaj değiştirdi.

  7. 37 yaşındaki sanatçı "Canım İzmir&#8217;ime yeni saçımla geldim" notuyla yeni imajını takipçilerine gösterdi.

    37 yaşındaki sanatçı "Canım İzmir’ime yeni saçımla geldim" notuyla yeni imajını takipçilerine gösterdi.

  8. Başak Dizer<br>    Kıvanç Tatlıtuğ ile şubat ayında evlenen modacı Başak Dizer, imajını yeniledi.    Yeni imajını sosyal medya hesabından paylaşan Başak Dizer'in saç rengini açtırdığı ve perçem kestirdiği görüldü.

    Başak Dizer
    Kıvanç Tatlıtuğ ile şubat ayında evlenen modacı Başak Dizer, imajını yeniledi. Yeni imajını sosyal medya hesabından paylaşan Başak Dizer'in saç rengini açtırdığı ve perçem kestirdiği görüldü.

  9. Başak Dizer <br>    40 yaşındaki Dizer, sırrını Instyle Dergisi'ne şöyle anlatmış: 10 yıldır pilates yapıyorum. Sigara hiç içmedim, içkiyle aram yok. Yeşil çay tercihim. Gece, kulübe gittiğimde elimdeki bardakta alkol yerine su vardır.

    Başak Dizer
    40 yaşındaki Dizer, sırrını Instyle Dergisi'ne şöyle anlatmış: 10 yıldır pilates yapıyorum. Sigara hiç içmedim, içkiyle aram yok. Yeşil çay tercihim. Gece, kulübe gittiğimde elimdeki bardakta alkol yerine su vardır.

  10. Elçin Sangu  <br>  Son olarak Kiralık Aşk'ta Defne karakterine hayat veren ve bu rolle adını geniş kitlelere duyuran Elçin Sangu'nun yeni sezon öncesi imaj yenilediği düşünüldü. Oyuncunun bağlı bulunduğu ajans tarafından yayınlanan fotoğrafta, Sangu'nun kızıl saçlarını boyattığı sanıldı.

    Elçin Sangu
    Son olarak Kiralık Aşk'ta Defne karakterine hayat veren ve bu rolle adını geniş kitlelere duyuran Elçin Sangu'nun yeni sezon öncesi imaj yenilediği düşünüldü. Oyuncunun bağlı bulunduğu ajans tarafından yayınlanan fotoğrafta, Sangu'nun kızıl saçlarını boyattığı sanıldı.

  11. Ancak Elçin Sangu durumu Twitter hesabından açıklık getirdi. Sangu son attığı tweet'te "Uzun süre güneşe maruz kalmak enteresan haberlere yol açabilir" diyerek saçlarını boyatmadığını, renginin güneş nedeniyle açıldığını belirrti.     Elçin Sangu'nin imaj değişikliği haberleri akıllara ünlülerin büyük değişimini getirdi... İşte o isimler

    Ancak Elçin Sangu durumu Twitter hesabından açıklık getirdi. Sangu son attığı tweet'te "Uzun süre güneşe maruz kalmak enteresan haberlere yol açabilir" diyerek saçlarını boyatmadığını, renginin güneş nedeniyle açıldığını belirrti. Elçin Sangu'nin imaj değişikliği haberleri akıllara ünlülerin büyük değişimini getirdi... İşte o isimler

  12. Fahriye Evcen

    Fahriye Evcen

  13. Hadise

    Hadise

  14. Özcan Deniz

    Özcan Deniz

  15. Almeda Abazi

    Almeda Abazi

  16. Esra Erol

    Esra Erol

  17. Şeyma Subaşı

    Şeyma Subaşı

  18. Tarkan

    Tarkan

  19. Sezen Aksu

    Sezen Aksu

  20. Ebru Gündeş

    Ebru Gündeş

  21. Birce Akalay

    Birce Akalay

  22. Sibel Can

    Sibel Can

  23. Pınar Altuğ

    Pınar Altuğ

  24. Deniz Akkaya

    Deniz Akkaya

  25. Gülşen

    Gülşen

  26. Ebru Şallı

    Ebru Şallı

  27. Ayşecan Tatari

    Ayşecan Tatari

  28. Ajda Pekkan

    Ajda Pekkan

  29. Çağla Şikel

    Çağla Şikel

  30. Hande Yener

    Hande Yener

  31. Gizem Hatipoğlu

    Gizem Hatipoğlu

  32. Ceyda Ateş

    Ceyda Ateş

  33. Deniz Baysal

    Deniz Baysal

  34. Mahsun Kırmızıgül

    Mahsun Kırmızıgül

  35. Gökçe Bahadır

    Gökçe Bahadır

  36. Emina Sandal

    Emina Sandal

  37. İrem Sak

    İrem Sak

  38. Petek Dinçöz

    Petek Dinçöz

  39. Tuğba Özay

    Tuğba Özay

  40. Tuvana Türkay

    Tuvana Türkay