Ünlüler Ve Otomobilleri

Ünlü isimlerin milyon liralık araçları..

  1. Pahalı yaşam ve pahalı arabalar kimileri için gösteriş kimileri için ise bir tutku haline yorumlanabilir. İşte sporcular, oyuncular ve diğer ünlü isimlerin milyon liralık araçları....

    Pahalı yaşam ve pahalı arabalar kimileri için gösteriş kimileri için ise bir tutku haline yorumlanabilir. İşte sporcular, oyuncular ve diğer ünlü isimlerin milyon liralık araçları....

  2. Acun Ilıcalı, Ferrari marka otomobiliyle Etiler’deydi. Serafina adlı mekandan çıkan Ilıcalı, spor arabasıyla dikkat çekti.

    Acun Ilıcalı, Ferrari marka otomobiliyle Etiler’deydi. Serafina adlı mekandan çıkan Ilıcalı, spor arabasıyla dikkat çekti.

  3. KIVANÇ TATLITUĞ    Büşra Develi ile başrolü paylaştığı sinema filmi için Antalya-İstanbul arası mekik dokuyan Kıvanç Tatlıtuğ, Etiler’de 200 bin euro değerindeki 1998 model beyaz renk Ferrari F355 F1 Berlinetta otomobilinin direksiyonunda görüntülendi. İstanbul’daki işlerini halleden oyuncu, ilk uçakla Antalya’ya uçtu. Yeni filmi için imaj değiştiren Tatlıtuğ’un sakallarını uzattığı görüldü. Filmin Kaş’taki çekimleri 2 ay sürecek.    Son olarak Cesur ve Güzel'de Cesur karakterini canlandıran Tatlıtuğ; geçen şubat ayında eşi Başak Dizer ile evliliklerinin birinci yıllını kutlarken Nişantaşı'ndaki Rooms çıkışında aynı otomobil ile görüntülenmişti. Tatlıtuğ'un otomobili eşine yıl dönümü hediyesi olarak aldığı konuşulmuştu.

    KIVANÇ TATLITUĞ Büşra Develi ile başrolü paylaştığı sinema filmi için Antalya-İstanbul arası mekik dokuyan Kıvanç Tatlıtuğ, Etiler’de 200 bin euro değerindeki 1998 model beyaz renk Ferrari F355 F1 Berlinetta otomobilinin direksiyonunda görüntülendi. İstanbul’daki işlerini halleden oyuncu, ilk uçakla Antalya’ya uçtu. Yeni filmi için imaj değiştiren Tatlıtuğ’un sakallarını uzattığı görüldü. Filmin Kaş’taki çekimleri 2 ay sürecek. Son olarak Cesur ve Güzel'de Cesur karakterini canlandıran Tatlıtuğ; geçen şubat ayında eşi Başak Dizer ile evliliklerinin birinci yıllını kutlarken Nişantaşı'ndaki Rooms çıkışında aynı otomobil ile görüntülenmişti. Tatlıtuğ'un otomobili eşine yıl dönümü hediyesi olarak aldığı konuşulmuştu.

  4. TÜMER METİN    Spor yorumcusu Tümer Metin, Corvette marka otomobiliyle çekilmiş fotoğrafını Instagram'dan hesabından paylaştı. Eski futbolcu fotoğrafın altına "Zaman nasıl olsa akıp gidecek öyleyse keyfini sür" notunu düştü.

    TÜMER METİN Spor yorumcusu Tümer Metin, Corvette marka otomobiliyle çekilmiş fotoğrafını Instagram'dan hesabından paylaştı. Eski futbolcu fotoğrafın altına "Zaman nasıl olsa akıp gidecek öyleyse keyfini sür" notunu düştü.

  5. Çağatay Ulusoy    <br>İçerde'de dizisinde Sarp karakterine hayat veren Çağatay Ulusoy yeni arabasını aldı. Ünlü oyuncu bir süredir test ettiği arazi aracı için paraya kıydı. Geçtiğimiz günlerde pickup'ını alan Ulusoy, yeni otomobilinin rengini değiştirmek için Maslak'taki bir servise bıraktı. Aracına çeşitli modifiyeler de yaptıran yakışıklı oyuncu, arabasını haki yeşiline boyattı. Ulusoy'un 160 bin TL'lik otomobiline yaklaşık 50 bin TL harcadığı konuşuluyor.

    Çağatay Ulusoy
    İçerde'de dizisinde Sarp karakterine hayat veren Çağatay Ulusoy yeni arabasını aldı. Ünlü oyuncu bir süredir test ettiği arazi aracı için paraya kıydı. Geçtiğimiz günlerde pickup'ını alan Ulusoy, yeni otomobilinin rengini değiştirmek için Maslak'taki bir servise bıraktı. Aracına çeşitli modifiyeler de yaptıran yakışıklı oyuncu, arabasını haki yeşiline boyattı. Ulusoy'un 160 bin TL'lik otomobiline yaklaşık 50 bin TL harcadığı konuşuluyor.

  6. GÖKHAN ÖZOĞUZ    Athena Gökhan önceki gece Bebek Lucca&#8217;daydı. Arkadaşlarıyla uzun süre sohbet eden şarkıcıyı, çıkışta sokak çocukları abluka altına aldı. Antika arabaları çok sevdiğini söyleyen Gökhan Özoğuz, 1992 model toplama arazi aracına binerek evinin yolunu tuttu.

    GÖKHAN ÖZOĞUZ Athena Gökhan önceki gece Bebek Lucca’daydı. Arkadaşlarıyla uzun süre sohbet eden şarkıcıyı, çıkışta sokak çocukları abluka altına aldı. Antika arabaları çok sevdiğini söyleyen Gökhan Özoğuz, 1992 model toplama arazi aracına binerek evinin yolunu tuttu.

  7. Başakşehir&#8217;e transfer olan Arda Turan, yeni aldığı 590 bin euro değerindeki (yaklaşık 2.8 milyon TL) Bentley Bentayga marka lüks aracıyla İstinye Park&#8217;ta görüntülendi. Sabah saatlerinde sevgilisi Aslıhan Doğan da yaklaşık 500 bin lira değerindeki cipiyle objektife takıldı.

    Başakşehir’e transfer olan Arda Turan, yeni aldığı 590 bin euro değerindeki (yaklaşık 2.8 milyon TL) Bentley Bentayga marka lüks aracıyla İstinye Park’ta görüntülendi. Sabah saatlerinde sevgilisi Aslıhan Doğan da yaklaşık 500 bin lira değerindeki cipiyle objektife takıldı.

  8. ARDA TURAN    Barcelona&#8217;dan Medipol Başakşehir&#8217;e transfer olan milli futbolcu Arda Turan, 2 hafta önce sevgilisi Aslıhan Doğan&#8217;la Bebek&#8217;teydi. Yıldız futbolcu, 2 milyon lira değerindeki Mercedes AMG GT Roadster model otomobiliyle objektiflere takıldı. Turan&#8217;ın arabasının plakasının soyadının baş harfini simgelediği görüldü.

    ARDA TURAN Barcelona’dan Medipol Başakşehir’e transfer olan milli futbolcu Arda Turan, 2 hafta önce sevgilisi Aslıhan Doğan’la Bebek’teydi. Yıldız futbolcu, 2 milyon lira değerindeki Mercedes AMG GT Roadster model otomobiliyle objektiflere takıldı. Turan’ın arabasının plakasının soyadının baş harfini simgelediği görüldü.

  9. BERKAY    Eşi Özlem Katipoğlu'yla Nişantaşı'ndaki bir doğum günü partisine katılan Berkay, yeni satın aldığı Lincoln marka aracıyla görüntülendi.

    BERKAY Eşi Özlem Katipoğlu'yla Nişantaşı'ndaki bir doğum günü partisine katılan Berkay, yeni satın aldığı Lincoln marka aracıyla görüntülendi.

  10. BANU ILICALI    Acun Ilıcalı, ilk eşi Seda Başbuğ&#8217;dan olan kızı Banu Ilıcalı&#8217;ya doğum gününde büyük bir sürpriz yaptı. 28 yaşına giren kızına Range Rover Velar cip hediye etti. Ilıcalı. aylar öncesinden siparişini verdiği 2018 model cipe 900 bin TL ödedi.    Mutluluktan havalara uçan Banu Ilıcalı, babasını da yanına alarak yeni cipiyle Levent sokaklarında tur attı. Ünlü televizyoncu kızıyla fotoğrafını Instagram&#8217;da paylaşarak altına şu notu düştü: &#8220;Hep böyle gülümseyeceğin nice mutlu yılların olsun ve hep beraber kutlayalım.&#8221;

    BANU ILICALI Acun Ilıcalı, ilk eşi Seda Başbuğ’dan olan kızı Banu Ilıcalı’ya doğum gününde büyük bir sürpriz yaptı. 28 yaşına giren kızına Range Rover Velar cip hediye etti. Ilıcalı. aylar öncesinden siparişini verdiği 2018 model cipe 900 bin TL ödedi. Mutluluktan havalara uçan Banu Ilıcalı, babasını da yanına alarak yeni cipiyle Levent sokaklarında tur attı. Ünlü televizyoncu kızıyla fotoğrafını Instagram’da paylaşarak altına şu notu düştü: “Hep böyle gülümseyeceğin nice mutlu yılların olsun ve hep beraber kutlayalım.”

  11. Avatar Atakan  <br>  Survivor'da adını duyurduktan sonra oyunculuğa adım atan 'Avatar' lakaplı Atakan Arslan, 400 bin TL değerinde yeni bir araç aldı. Atakan Arslan, yeni aracıyla önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere böyle takıldı.

    Avatar Atakan
    Survivor'da adını duyurduktan sonra oyunculuğa adım atan 'Avatar' lakaplı Atakan Arslan, 400 bin TL değerinde yeni bir araç aldı. Atakan Arslan, yeni aracıyla önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere böyle takıldı.

  12. Bensu Soral<br>    Bensu Soral, Cannes dönüşü Bebek'te görüntülendi. Köpeğini gezintiye çıkaran 26 yaşındaki oyuncu daha sonra arkadaşlarıyla yemek yedi.

    Bensu Soral
    Bensu Soral, Cannes dönüşü Bebek'te görüntülendi. Köpeğini gezintiye çıkaran 26 yaşındaki oyuncu daha sonra arkadaşlarıyla yemek yedi.

  13. ŞENER ŞEN  <br>  Yaz aylarını Yavuz Turgul&#8217;un yeni filmi Yol Ayrımı'nın hazırlıkları ve çekimleriyle geçiren Şener Şen, önceki gün Akatlar Çilekli Tesisleri yakınındaki bir benzincide objektife takıldı. 76 yaşındaki oyuncu yaklaşık değeri 300 bin lira olan Audi Q3 model yeni otobolinin benzinini kendi doldurduktan sonra muhabirlerin sorularını cevaplamadan oradan ayrıldı. Şener Şen'in emniyet kemerini takmayı ihmal etmemesi gözden kaçmadı.

    ŞENER ŞEN
    Yaz aylarını Yavuz Turgul’un yeni filmi Yol Ayrımı'nın hazırlıkları ve çekimleriyle geçiren Şener Şen, önceki gün Akatlar Çilekli Tesisleri yakınındaki bir benzincide objektife takıldı. 76 yaşındaki oyuncu yaklaşık değeri 300 bin lira olan Audi Q3 model yeni otobolinin benzinini kendi doldurduktan sonra muhabirlerin sorularını cevaplamadan oradan ayrıldı. Şener Şen'in emniyet kemerini takmayı ihmal etmemesi gözden kaçmadı.

  14. Pelin Karahan    <br>İkinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay'ın doğum hediyesi olarak aldığı cip ile Etiler'de görüntülendi. 700 bin TL değerindeki yeni otomobiliyle görüntülenen Karahan, soruları yanıtsız bıraktı. Pelin Karahan'ın, aracının plakası kendi isminin ve ikinci bebeği Eyüp'ün baş harflerinden oluşuyor.

    Pelin Karahan
    İkinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay'ın doğum hediyesi olarak aldığı cip ile Etiler'de görüntülendi. 700 bin TL değerindeki yeni otomobiliyle görüntülenen Karahan, soruları yanıtsız bıraktı. Pelin Karahan'ın, aracının plakası kendi isminin ve ikinci bebeği Eyüp'ün baş harflerinden oluşuyor.

  15. CEM YILMAZ<br>    Cem Yılmaz 1992 model Mercedes 500 SL otomobiliyle Etiler'de görüntülendi.    Yılmaz'ın yaklaşık değeri 150 bin TL olan otomobilinin plakasında, oğlu Kemal'i simgeleyen 'K' harfi olması dikkatlerden kaçmadı.

    CEM YILMAZ
    Cem Yılmaz 1992 model Mercedes 500 SL otomobiliyle Etiler'de görüntülendi. Yılmaz'ın yaklaşık değeri 150 bin TL olan otomobilinin plakasında, oğlu Kemal'i simgeleyen 'K' harfi olması dikkatlerden kaçmadı.

  16. Spor araçlara da ilgi duyan 44 yaşındaki komedyen daha önce ise sarı renk ultra lüks bir cip tercih etmişti. Yılmaz'ı yeni araçlarından Mercedes G AMG, 350 bin Euro yani 1 milyon 365 bin TL. Bu aracın kasko bedeli ise 15 bin TL

    Spor araçlara da ilgi duyan 44 yaşındaki komedyen daha önce ise sarı renk ultra lüks bir cip tercih etmişti. Yılmaz'ı yeni araçlarından Mercedes G AMG, 350 bin Euro yani 1 milyon 365 bin TL. Bu aracın kasko bedeli ise 15 bin TL

  17. Cem Adrian    <br>Şarkıcı Cem Adrian, önceki gün Bodrum Bitez'de bulunan Sarnıç Beach'teydi. Gün boyu arkadaşı ile sohbet eden şarkıcı, denize hiç girmedi. Mekan çıkışı ise gazetecileri gören Adrian, &#8216;&#8217;Beni çekmenizi istemiyorum&#8217;&#8217; diyerek sinirlendi. Şarkıcının adının soyadının harflerini taşıyan plakalı 90 bin dolarlık (Bugünkü kurla 320 bin lira) Mustang arabası ise dikkatlerden kaçmadı.

    Cem Adrian
    Şarkıcı Cem Adrian, önceki gün Bodrum Bitez'de bulunan Sarnıç Beach'teydi. Gün boyu arkadaşı ile sohbet eden şarkıcı, denize hiç girmedi. Mekan çıkışı ise gazetecileri gören Adrian, ‘’Beni çekmenizi istemiyorum’’ diyerek sinirlendi. Şarkıcının adının soyadının harflerini taşıyan plakalı 90 bin dolarlık (Bugünkü kurla 320 bin lira) Mustang arabası ise dikkatlerden kaçmadı.

  18. Kenan Doğulu<br>    Uzun yıllardır Porsche marka araç kullanan Kenan Doğulu, otomobilini yeniledi. Eşi Beren Saat ile Etiler'de görüntülenen sanatçı yeni cipiyle objektiflere takıldı. Bir mekanda akşam yemeği yedikten sonra yeni aldıkları BMW X1 model araçlarıyla trafikte görüntülenen ikili, neşeli halleriyle dikkat çektiler.

    Kenan Doğulu
    Uzun yıllardır Porsche marka araç kullanan Kenan Doğulu, otomobilini yeniledi. Eşi Beren Saat ile Etiler'de görüntülenen sanatçı yeni cipiyle objektiflere takıldı. Bir mekanda akşam yemeği yedikten sonra yeni aldıkları BMW X1 model araçlarıyla trafikte görüntülenen ikili, neşeli halleriyle dikkat çektiler.

  19. Geçtiğimiz hafta Porsche marka aracının benzini biten Kenan Doğulu, muhabirlerin &#8220;Kenan Bey artık daha az yakan araba mı kullanmaya karar verdiniz?&#8221; şeklindeki esprili sorusuna gülümseyerek karşılık verdi. İkilinin yeni araçlarının değeri yaklaşık 250 bin lira

    Geçtiğimiz hafta Porsche marka aracının benzini biten Kenan Doğulu, muhabirlerin “Kenan Bey artık daha az yakan araba mı kullanmaya karar verdiniz?” şeklindeki esprili sorusuna gülümseyerek karşılık verdi. İkilinin yeni araçlarının değeri yaklaşık 250 bin lira

  20. Kenan Doğulu, kendi kullandığı Porsche marka otomobili ile Arnavutköy&#8217;deki stüdyosuna gitmek isterken yolda kaldı.Lüks otomobilinin benzini Aşiyan civarında biten Doğulu, &#8220;Starlık mıtarlık kalmadı&#8221; dedi.    Bir saat trafikte kalan Doğulu, benzininin bitmesiyle Aşiyan&#8217;da yolda kaldı. Aracını iterek yolun kenarına çekmeye çalışan Doğulu, "Starlık mıtarlık kalmadı" dedi.

    Kenan Doğulu, kendi kullandığı Porsche marka otomobili ile Arnavutköy’deki stüdyosuna gitmek isterken yolda kaldı.Lüks otomobilinin benzini Aşiyan civarında biten Doğulu, “Starlık mıtarlık kalmadı” dedi. Bir saat trafikte kalan Doğulu, benzininin bitmesiyle Aşiyan’da yolda kaldı. Aracını iterek yolun kenarına çekmeye çalışan Doğulu, "Starlık mıtarlık kalmadı" dedi.

  21. MURAT BOZ  <br>  Murat Boz, garajına yeni bir araba daha ekledi. Mercedes marka spor arabanın ardından bu kez de 1 milyon TL&#8217;ye cip satın aldı. Spor arabayı 1.2 milyon TL&#8217;ye almıştı. Popçu, yeni cipiyle Etiler&#8217;de görüntülendi.

    MURAT BOZ
    Murat Boz, garajına yeni bir araba daha ekledi. Mercedes marka spor arabanın ardından bu kez de 1 milyon TL’ye cip satın aldı. Spor arabayı 1.2 milyon TL’ye almıştı. Popçu, yeni cipiyle Etiler’de görüntülendi.

  22. Emre Altuğ<br>    Şarkıcı Emre Altuğ, Cem Yılmaz ve Murat Dalkılıç gibi isimlerin de kullandığı 165 bin lira değerindeki 1961 model Mercedes-Benz otomobilden satın aldı. Altuğ, üstü açık antika arabasıyla turlarken objektiflere yansıdı.

    Emre Altuğ
    Şarkıcı Emre Altuğ, Cem Yılmaz ve Murat Dalkılıç gibi isimlerin de kullandığı 165 bin lira değerindeki 1961 model Mercedes-Benz otomobilden satın aldı. Altuğ, üstü açık antika arabasıyla turlarken objektiflere yansıdı.

  23. Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin ve eşi Mücella Öztekin, önceki gün Florya'da objektiflere takıldı. Sabah erken saatlerde alışveriş merkezine giden çift bir restoranda kahvaltı yaptı.

    Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin ve eşi Mücella Öztekin, önceki gün Florya'da objektiflere takıldı. Sabah erken saatlerde alışveriş merkezine giden çift bir restoranda kahvaltı yaptı.

  24. 30 yaşındaki futbolcunun yeni aldığı Ferrari İtalai isimli özel tasarım Prior Design aracı dikkatlerden kaçmadı.

    30 yaşındaki futbolcunun yeni aldığı Ferrari İtalai isimli özel tasarım Prior Design aracı dikkatlerden kaçmadı.

  25. Murat Boz ile Aslı Enver önceki akşam Nişantaşı&#8217;ndaydı. Çift, ellerindeki poşetleri arabanın bagajına yerleştirirken objektiflere takıldı. Boz&#8217;un Range Rover marka otomobilinin yerine Mercedes AMG GTS&#8217;e bindiği görüldü. 1 milyon liralık Range Rover cipini satan 37 yaşındaki popçunun yeni otomobiline 1.2 milyon TL ödediği öğrenildi.    İşte ünlü isimler ve otomobilleri...

    Murat Boz ile Aslı Enver önceki akşam Nişantaşı’ndaydı. Çift, ellerindeki poşetleri arabanın bagajına yerleştirirken objektiflere takıldı. Boz’un Range Rover marka otomobilinin yerine Mercedes AMG GTS’e bindiği görüldü. 1 milyon liralık Range Rover cipini satan 37 yaşındaki popçunun yeni otomobiline 1.2 milyon TL ödediği öğrenildi. İşte ünlü isimler ve otomobilleri...

  26. Arda Turan

    Arda Turan

  27. Gülben Ergen, Audi Q7 Quattro cipiyle Bebek&#8217;te görüntülendi. 600 bin TL değerinde olduğu öğrenilen otomobilin plakasının Mustafa Erdoğan&#8217;dan olan çocukları Atlas, Ares ve Güney&#8217;in baş harflerinden oluşması dikkat çekti. Aracı yeni almadığını söyleyen şarkıcı, &#8220;Aşklarım plakada&#8221; dedi.

    Gülben Ergen, Audi Q7 Quattro cipiyle Bebek’te görüntülendi. 600 bin TL değerinde olduğu öğrenilen otomobilin plakasının Mustafa Erdoğan’dan olan çocukları Atlas, Ares ve Güney’in baş harflerinden oluşması dikkat çekti. Aracı yeni almadığını söyleyen şarkıcı, “Aşklarım plakada” dedi.

  28. Maslak'ta bulunan bir stüdyoya fotoğraf çekimi için giden Sinan Akçıl, Ferrari F430 Spider otomobiliyle objektiflere takıldı. 500 bin dolar (yaklaşık 1 milyon 750 bin TL) değerindeki aracın arkadaşına ait olduğunu söyleyen şarkıcı, "Dört gündür deniyorum. Beğenirsem alacağım" dedi.

    Maslak'ta bulunan bir stüdyoya fotoğraf çekimi için giden Sinan Akçıl, Ferrari F430 Spider otomobiliyle objektiflere takıldı. 500 bin dolar (yaklaşık 1 milyon 750 bin TL) değerindeki aracın arkadaşına ait olduğunu söyleyen şarkıcı, "Dört gündür deniyorum. Beğenirsem alacağım" dedi.

  29. Manken Çağla Şıkel ile birlikte program sunan Alişan, evinin önünde objektiflere takıldı. Son olarak 350 bin Euro&#8217;ya Bentley marka araç alan ünlü türkücü, lüks aracıyla ilk kez görüntülendi.

    Manken Çağla Şıkel ile birlikte program sunan Alişan, evinin önünde objektiflere takıldı. Son olarak 350 bin Euro’ya Bentley marka araç alan ünlü türkücü, lüks aracıyla ilk kez görüntülendi.

  30. Zehra Çilingiroğlu, annesi Hülya Avşar&#8217;ın geçen yıl kendisine hediye ettiği, ancak babası Kaya Çilingiroğlu izin vermediği için kullanamadığı cipine nihayet kavuştu. Zehra, 450 bin liralık Porsche Macan aracıyla önceki gün Yeniköy trafiğinde objektife takıldı. Direksiyon başında gayet sakin ve kontrollü görünen genç kız soruları yanıtlamadı.

    Zehra Çilingiroğlu, annesi Hülya Avşar’ın geçen yıl kendisine hediye ettiği, ancak babası Kaya Çilingiroğlu izin vermediği için kullanamadığı cipine nihayet kavuştu. Zehra, 450 bin liralık Porsche Macan aracıyla önceki gün Yeniköy trafiğinde objektife takıldı. Direksiyon başında gayet sakin ve kontrollü görünen genç kız soruları yanıtlamadı.

  31. Koray Avcı, İstinye Park Alışveriş Merkezi&#8217;nde objektiflere takıldı. Chevrolet marka klasik otomobiliyle dikkatleri üzerine çeken şarkıcı, ayaküstü soruları yanıtladı. İşlerinin yoğun olduğunu belirten Avcı, &#8220;Yaz sezonunun konser takvimini netleştiriyoruz. Epey koşuşturacağız bu yaz&#8221; dedi. Dostlarıyla birlikte kısa bir alışveriş turu yapan şarkıcı, ardından Masa Restoran&#8217;a geçerek kahve içti.

    Koray Avcı, İstinye Park Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Chevrolet marka klasik otomobiliyle dikkatleri üzerine çeken şarkıcı, ayaküstü soruları yanıtladı. İşlerinin yoğun olduğunu belirten Avcı, “Yaz sezonunun konser takvimini netleştiriyoruz. Epey koşuşturacağız bu yaz” dedi. Dostlarıyla birlikte kısa bir alışveriş turu yapan şarkıcı, ardından Masa Restoran’a geçerek kahve içti.

  32. Aslışah Alkoçlar babasının hediye ettiği Wrangler Rubicon cipiyle Bebek'te objektiflere takıldı. Bir otomobil bayiinin test sürüşü teklif ettiği genç kızın aracı çok sevdiği, babası Ender Alkoçlar&#8217;ın da bunun üzerine sürpriz yapıp cipi o350 bin liraya satın aldığı öğrenildi.    İşte otomobilleriyle objektiflere takılan ünlü isimler...

    Aslışah Alkoçlar babasının hediye ettiği Wrangler Rubicon cipiyle Bebek'te objektiflere takıldı. Bir otomobil bayiinin test sürüşü teklif ettiği genç kızın aracı çok sevdiği, babası Ender Alkoçlar’ın da bunun üzerine sürpriz yapıp cipi o350 bin liraya satın aldığı öğrenildi. İşte otomobilleriyle objektiflere takılan ünlü isimler...

  33. Ebru Şallı'nın eski eşi iş adamı Harun Tan, sevgilisiyle Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Güneşli havayı fırsat bilip soluğu dışarıda alan ikili, işadamının elektrikli otomobiliyle kısa bir gezinti yaptı. Basına karşı mesafeli tavrıyla bilinen Tan, her zamankinin aksine rahat hareketleriyle dikkat çekti.

    Ebru Şallı'nın eski eşi iş adamı Harun Tan, sevgilisiyle Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Güneşli havayı fırsat bilip soluğu dışarıda alan ikili, işadamının elektrikli otomobiliyle kısa bir gezinti yaptı. Basına karşı mesafeli tavrıyla bilinen Tan, her zamankinin aksine rahat hareketleriyle dikkat çekti.

  34. Şükran Ovalı ve futbolcu eşi Caner Erkin Bebek&#8217;te görüntülendi. Bir kafeden çıkan ikili koşar adımlarla kendilerini bekleyen VIP araçlarına yöneldi. Değeri 300 bin TL olan özel dizayn edilmiş aracının plakasının Şükran&#8217;ın son üç harfi olan RAN olması dikkat çekti. Erkin arabaya binerken eşine centilmence yardım etti.

    Şükran Ovalı ve futbolcu eşi Caner Erkin Bebek’te görüntülendi. Bir kafeden çıkan ikili koşar adımlarla kendilerini bekleyen VIP araçlarına yöneldi. Değeri 300 bin TL olan özel dizayn edilmiş aracının plakasının Şükran’ın son üç harfi olan RAN olması dikkat çekti. Erkin arabaya binerken eşine centilmence yardım etti.

  35. &#8216;RAN&#8217; Caner Erkin&#8217;in 3.5 aylık eşi oyuncu Şükran Ovalı&#8217;nın adının ikinci hecesi. Erkin'in plakası 'RAN' olan bir otomobili daha var.

    ‘RAN’ Caner Erkin’in 3.5 aylık eşi oyuncu Şükran Ovalı’nın adının ikinci hecesi. Erkin'in plakası 'RAN' olan bir otomobili daha var.

  36. Beşiktaş&#8217;ın yıldız futbolcusu Jeremain Lens kız arkadaşları ile önceki akşam Ortaköy&#8217;deki Blackk isimli kulüpte eğlendi. Jeremain mekan çıkışı yeni aldığı 4 milyon TL&#8217;lik özel şoförlü Rolls Royce&#8217;a bindi. Siyah beyaz otomobilin plakası ünlü futbolcunun baş harflerinden oluşuyor.

    Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Jeremain Lens kız arkadaşları ile önceki akşam Ortaköy’deki Blackk isimli kulüpte eğlendi. Jeremain mekan çıkışı yeni aldığı 4 milyon TL’lik özel şoförlü Rolls Royce’a bindi. Siyah beyaz otomobilin plakası ünlü futbolcunun baş harflerinden oluşuyor.

  37. Fenerbahçe&#8217;nin kalecisi Volkan Demirel, eşi Zeynep Demirel ile Nişantaşı&#8217;nda bir arkadaşının doğum günü partisine katıldı. 220 bin dolar (870 bin TL) değerindeki Aston Martin marka gri aracıyla uyumlu giyenen Demirel, &#8220;Her şey yolunda&#8221; dedi.

    Fenerbahçe’nin kalecisi Volkan Demirel, eşi Zeynep Demirel ile Nişantaşı’nda bir arkadaşının doğum günü partisine katıldı. 220 bin dolar (870 bin TL) değerindeki Aston Martin marka gri aracıyla uyumlu giyenen Demirel, “Her şey yolunda” dedi.

  38. Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan, nişanlısı Senem Dişçi ile Bebek&#8217;te otomobiliyle objektiflere takılmıştı.    Tufan, yeni aldığı 744 bin lira değerindeki Maserati otomobiline nişanlısı ve kendi isimlerinin baş harflerinden oluşan &#8216;SOT&#8217; plaka yazdırması gözlerden kaçmamıştı.

    Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan, nişanlısı Senem Dişçi ile Bebek’te otomobiliyle objektiflere takılmıştı. Tufan, yeni aldığı 744 bin lira değerindeki Maserati otomobiline nişanlısı ve kendi isimlerinin baş harflerinden oluşan ‘SOT’ plaka yazdırması gözlerden kaçmamıştı.

  39. Tufan, İstanbul'da düzenlenen kaçak lüks araç operasyonu kapsamında gözaltına alındı.  Tufan'ın aracını, ülkeye kaçak yollarla araç sokan çeteden aldığı iddia ediliyor. Otomobil tutkusuyla bilinen 22 yaşındaki Tufan'ın son aldığı otomobillerden bir tanesi fotoğraftaki Maserati...    Tufan&#8217;ın daha önce Audi R8 marka bir otomobili alıp sattığı, söz konusu aracın 2013 model altı olduğu ve ÖTV&#8217;sinin düşük yatırıldığı belirtildi. Tufan&#8217;ın 2017&#8217;de aldığı 744 bin liralık Maserati&#8217;nin ise soruşturma kapsamında olmadığı belirtiliyor...

    Tufan, İstanbul'da düzenlenen kaçak lüks araç operasyonu kapsamında gözaltına alındı. Tufan'ın aracını, ülkeye kaçak yollarla araç sokan çeteden aldığı iddia ediliyor. Otomobil tutkusuyla bilinen 22 yaşındaki Tufan'ın son aldığı otomobillerden bir tanesi fotoğraftaki Maserati... Tufan’ın daha önce Audi R8 marka bir otomobili alıp sattığı, söz konusu aracın 2013 model altı olduğu ve ÖTV’sinin düşük yatırıldığı belirtildi. Tufan’ın 2017’de aldığı 744 bin liralık Maserati’nin ise soruşturma kapsamında olmadığı belirtiliyor...

  40. Arsenal'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, Londra'daki evinin önünde görüntülendi. Highgate bölgesindeki malikanesinden çıkan ünlü futbolcu, evin çevresinde yapılan su şebekesi kazısı nedeniyle tüm araçlarını yola park etmek zorunda kaldı.

    Arsenal'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, Londra'daki evinin önünde görüntülendi. Highgate bölgesindeki malikanesinden çıkan ünlü futbolcu, evin çevresinde yapılan su şebekesi kazısı nedeniyle tüm araçlarını yola park etmek zorunda kaldı.

  41. 28 yaşındaki yıldız, milyonlarca Euro değerindeki spor otomobillerini ve ciplerini yol üzerinde bıraktığı için hayli mutsuz görünüyordu.

    28 yaşındaki yıldız, milyonlarca Euro değerindeki spor otomobillerini ve ciplerini yol üzerinde bıraktığı için hayli mutsuz görünüyordu.

  42. Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Gönül, Lamborghını

    Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Gönül, Lamborghını

  43. Beşiktaş'ın genç futbolcusu Atınç Nukan, Bebek'te yaklaşık 180 bin dolar (656 bin 604 TL) değerindeki Range Rover marka aracıyla görüntülendi. Uzun boyuyla dikkati çeken Atınç Nukan, etrafındaki meraklı bakışları üzerine topladı. Yaklaşık bir saat arkadaşlarıyla sohbet eden futbolcu, lüks aracıyla Bebek'ten ayrıldı.

    Beşiktaş'ın genç futbolcusu Atınç Nukan, Bebek'te yaklaşık 180 bin dolar (656 bin 604 TL) değerindeki Range Rover marka aracıyla görüntülendi. Uzun boyuyla dikkati çeken Atınç Nukan, etrafındaki meraklı bakışları üzerine topladı. Yaklaşık bir saat arkadaşlarıyla sohbet eden futbolcu, lüks aracıyla Bebek'ten ayrıldı.

  44. Tolga Zengin    Ferrari

    Tolga Zengin Ferrari

  45. Tümer Metinyeni oyuncağının 180 bin euro (yaklaşık 700 bin TL) değerinde olduğu öğrenildi.

    Tümer Metinyeni oyuncağının 180 bin euro (yaklaşık 700 bin TL) değerinde olduğu öğrenildi.

  46. Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, idmanlara bu araba ile gidiyor. Alman basını da Hakan'ın arabasını ilk aldığı zamanlar manşetlerine taşıdı.

    Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, idmanlara bu araba ile gidiyor. Alman basını da Hakan'ın arabasını ilk aldığı zamanlar manşetlerine taşıdı.

  47. Milli basketbolcu Semih Erden    Ferrari

    Milli basketbolcu Semih Erden Ferrari

  48. Sabri Sarıoğlu  Porsche Panamera

    Sabri Sarıoğlu Porsche Panamera

  49. Necip Uysal    Porsce 750.000 TL

    Necip Uysal Porsce 750.000 TL

  50. Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, yeni otomobilinin fotoğrafını Instagram sayfasından hayranlarıyla paylaştı.

    Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, yeni otomobilinin fotoğrafını Instagram sayfasından hayranlarıyla paylaştı.

  51. Siyah beyazlı yıldız futbolcu, Ford Mustang marka otomobiliyle ilglili paylaşımın altına 'Benim yeni makine' notunu düştü.

    Siyah beyazlı yıldız futbolcu, Ford Mustang marka otomobiliyle ilglili paylaşımın altına 'Benim yeni makine' notunu düştü.

  52. Robinho  Lamborghini

    Robinho Lamborghini