Mina Başaran'ın Mutluluk Hayalleri Yarım Kaldı

Mina Başaran'ın mutluluk hayalleri yarım kaldı

  1. Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen bir özel uçak İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü. Uçakta bulunan 2'si kadın pilot, 1'i hostes, 8'i yolcu 11 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

    Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen bir özel uçak İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü. Uçakta bulunan 2'si kadın pilot, 1'i hostes, 8'i yolcu 11 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

  2. Eski Galatasaraylı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau ve Mina Başaran...

    Eski Galatasaraylı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau ve Mina Başaran...

  3. Mina Başaran, uçak kazasından 1 gün önce sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşmıştı... Fotoğrafta şu isimler yer alıyor: Mina Başaran, Zeynep Coşkun, Ayşe And, Burcu Urfalı, Aslı İzmirli, Liana Hananel, Jasmin Baruh ve Sinem Akay.

    Mina Başaran, uçak kazasından 1 gün önce sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşmıştı... Fotoğrafta şu isimler yer alıyor: Mina Başaran, Zeynep Coşkun, Ayşe And, Burcu Urfalı, Aslı İzmirli, Liana Hananel, Jasmin Baruh ve Sinem Akay.

  4. Açıklamada, pilotun bölgedeki İran hava trafik kontrol merkeziyle irtibata geçtiği, teknik arıza nedeniyle alçalma talep ettiği ardından jetin ani bir şekilde hız kaybederek radardan kaybolduğu bilgisi verildi.

    Açıklamada, pilotun bölgedeki İran hava trafik kontrol merkeziyle irtibata geçtiği, teknik arıza nedeniyle alçalma talep ettiği ardından jetin ani bir şekilde hız kaybederek radardan kaybolduğu bilgisi verildi.

  5. GÖRGÜ ŞAHİTLERİNİN İFADESİNE GÖRE MOTORDA YANGIN ÇIKTI

    GÖRGÜ ŞAHİTLERİNİN İFADESİNE GÖRE MOTORDA YANGIN ÇIKTI

  6. Mina Başaran ile Murat Gezer çiftinin davetiyeleri ortaya çıktı.

    Mina Başaran ile Murat Gezer çiftinin davetiyeleri ortaya çıktı.

  7. Burcu Gündoğar Urfalı: İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü'nde başladığı eğitimini, çift diploma programı ile Fashion İnstitute of Technology New York&#8217;ta 2011 yılında tamamladı. Mezun olma projesi ile &#8216;Critic&#8217;s Award&#8217; alan ilk Türk öğrenci oldu. Hamileydi.<br>    Sinem Akay: Mavi Jeans&#8217;in eski sahibi Çetin Akay&#8217;ın kızı Sinem Akay (27) &#8216;Casa di Denim&#8217; adlı jean tasarım şirketinin kurucusuydu.<br>    Jasmin Baruh Siloni: Takı tasarımcısı ve hamileydi.<br>    Liana Hananel: Lily and Rose mayoları tasarımcısı, evli ve 4 aylık bir bebeği vardı.  <br>  Ayşe And: Klinik psikolog olan Ayşe And (30) nişanlıydı.  <br>  Zeynep Coşkun: Yeni nişanlanmıştı, bu yaz düğünü vardı.<br>    Burcu Urfalı: Bug Uniform&#8217;un kurucusu..

    Burcu Gündoğar Urfalı: İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü'nde başladığı eğitimini, çift diploma programı ile Fashion İnstitute of Technology New York’ta 2011 yılında tamamladı. Mezun olma projesi ile ‘Critic’s Award’ alan ilk Türk öğrenci oldu. Hamileydi.
    Sinem Akay: Mavi Jeans’in eski sahibi Çetin Akay’ın kızı Sinem Akay (27) ‘Casa di Denim’ adlı jean tasarım şirketinin kurucusuydu.
    Jasmin Baruh Siloni: Takı tasarımcısı ve hamileydi.
    Liana Hananel: Lily and Rose mayoları tasarımcısı, evli ve 4 aylık bir bebeği vardı.
    Ayşe And: Klinik psikolog olan Ayşe And (30) nişanlıydı.
    Zeynep Coşkun: Yeni nişanlanmıştı, bu yaz düğünü vardı.
    Burcu Urfalı: Bug Uniform’un kurucusu..

  8. Kabin memuru Eda Uslu, sosyal medya hesabında geçen cuma günü Kaptan pilot Melike Kuvvet ile akşam yemeğinde çektirdiği fotoğrafı paylaşmıştı.

    Kabin memuru Eda Uslu, sosyal medya hesabında geçen cuma günü Kaptan pilot Melike Kuvvet ile akşam yemeğinde çektirdiği fotoğrafı paylaşmıştı.

  9. Mina Başaran'ın babası Hüseyin Başaran inşa ettiği Fikirtepe'deki dev projeye kızının adını vermişti.Mina Towers isimli projenin reklam yüzü Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau olmuştu.

    Mina Başaran'ın babası Hüseyin Başaran inşa ettiği Fikirtepe'deki dev projeye kızının adını vermişti.Mina Towers isimli projenin reklam yüzü Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau olmuştu.

  10. Yolanthe Cabau: Hayatımdaki en acı haberi aldım

    Yolanthe Cabau: Hayatımdaki en acı haberi aldım

  11. İşte Yolanthe Cabau'nun Mina Başaran paylaştığı o mesaj;<br>    "Şuan uçaktan indim ve hayatımdaki en acı haberi aldım. Dünya tatlısı arkadaşım Mina'nın uçak kazasındaki vefatı için söyleyecek söz, acımı tarif edecek kelime bulamıyorum. Şuan bu mesajı yazdığıma bile inanamıyorum. Çok sevilen, hayat dolu, melek gibi kalbi olan biricik arkadaşımdı.. Hiçbir söz ailesinin acısını dindiremez. Nurlar içinde yatsın, ışıklarla uyusun. Allah Başaran ailesine sabır ve dayanma gücü versin.. Tüm kalbim ve dualarım Mina, ailesi ve uçakta onunla beraber olan dünya güzeli arkadaşlarıyla.. Güzel Kalpli meleğim, seni çok özleyeceğim.. "    Yolanthe Cabau, Başaran Holding'in Mina Towers projesinin reklam yüzüydü.

    İşte Yolanthe Cabau'nun Mina Başaran paylaştığı o mesaj;
    "Şuan uçaktan indim ve hayatımdaki en acı haberi aldım. Dünya tatlısı arkadaşım Mina'nın uçak kazasındaki vefatı için söyleyecek söz, acımı tarif edecek kelime bulamıyorum. Şuan bu mesajı yazdığıma bile inanamıyorum. Çok sevilen, hayat dolu, melek gibi kalbi olan biricik arkadaşımdı.. Hiçbir söz ailesinin acısını dindiremez. Nurlar içinde yatsın, ışıklarla uyusun. Allah Başaran ailesine sabır ve dayanma gücü versin.. Tüm kalbim ve dualarım Mina, ailesi ve uçakta onunla beraber olan dünya güzeli arkadaşlarıyla.. Güzel Kalpli meleğim, seni çok özleyeceğim.. " Yolanthe Cabau, Başaran Holding'in Mina Towers projesinin reklam yüzüydü.