İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Türkiye'ye Gelen Alex De Souza Soluğu Nusret'te Aldı

Alex de Souza Kitap etkinlikleri ve derbi için Türkiye'de

  1. Kitap etkinlikleri ve derbi için Türkiye'ye gelen Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Alex de Souza, soluğu Nusret'te alarak yemek ziyafeti yaptı.

    Kitap etkinlikleri ve derbi için Türkiye'ye gelen Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Alex de Souza, soluğu Nusret'te alarak yemek ziyafeti yaptı.

  2. Kitabının imza etkinliklerine katılmak ve yarın oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini izlemek için İstanbul'a gelen Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, önceki akşam Etiler Nusr-et'deydi.

    Kitabının imza etkinliklerine katılmak ve yarın oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini izlemek için İstanbul'a gelen Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, önceki akşam Etiler Nusr-et'deydi.

  3. Mekan içerisine girer girmez müşteriler tarafından dikkat çeken Alex de Souza, fotoğraf çektirmek isteyenlerigeri çevirmedi.

    Mekan içerisine girer girmez müşteriler tarafından dikkat çeken Alex de Souza, fotoğraf çektirmek isteyenlerigeri çevirmedi.

  4. Restoran sahibi Nusret Gökçe, Alex de Souza ile özel olarak ilgilendi.

    Restoran sahibi Nusret Gökçe, Alex de Souza ile özel olarak ilgilendi.

  5. Alex de Souza lokum, küşleme, dana kaburga olmak üzere 4 kilo et yedi.

    Alex de Souza lokum, küşleme, dana kaburga olmak üzere 4 kilo et yedi.

  6. 40 yaşındaki Brezilyalı yıldız "Baklavayı çocuklarım ve ben çok özledik" diyerek bir porsiyon da baklava ziyafeti yaptı.

    40 yaşındaki Brezilyalı yıldız "Baklavayı çocuklarım ve ben çok özledik" diyerek bir porsiyon da baklava ziyafeti yaptı.

  7. Nusret'in müdavimi olan ünlü isimler

    Nusret'in müdavimi olan ünlü isimler