Yılanlarla İletişime Geçebilen Adamın Feci Sonu...

Yarışmada ünlenmişti! Sonu feci oldu...

  1. Yılanlarla iletişime geçerek onları sakinleştirmenin yöntemini bulan Hüssin, önceki gün ülke basınının gündemindeydi.

    Yılanlarla iletişime geçerek onları sakinleştirmenin yöntemini bulan Hüssin, önceki gün ülke basınının gündemindeydi.

  2. Yılanlarla iletişime geçen Malezyalı Hüssin, ülkede yılanları yakalamaya çalışan bir ilk yardım ekibinin başındaydı ve kariyeri boyunca yüzlerce yılanı öldürmeden toplayarak bölgede nam salmış bir isimdi.

    Yılanlarla iletişime geçen Malezyalı Hüssin, ülkede yılanları yakalamaya çalışan bir ilk yardım ekibinin başındaydı ve kariyeri boyunca yüzlerce yılanı öldürmeden toplayarak bölgede nam salmış bir isimdi.

  3. "Yetenek Sizsiniz Asya” bile yarışan ve bir yıldız olarak ünlenen Hüssin, gittiği bir evde yakaladığı bir yılan tarafından ısırıldı.

    "Yetenek Sizsiniz Asya” bile yarışan ve bir yıldız olarak ünlenen Hüssin, gittiği bir evde yakaladığı bir yılan tarafından ısırıldı.

  4. Kısa süre sonra ilk yardım ekipleri olay yerine gelse de yılanın zehri genç adamın vücuduna yayıldı.

    Kısa süre sonra ilk yardım ekipleri olay yerine gelse de yılanın zehri genç adamın vücuduna yayıldı.

  5. Katıldığı yarışma programından sonra dünya çapında büyük bir üne kavuşan Ebu Zarrin Hüssin feci bir şekilde hayatını kaybetti.

    Katıldığı yarışma programından sonra dünya çapında büyük bir üne kavuşan Ebu Zarrin Hüssin feci bir şekilde hayatını kaybetti.