Ünlü İsmi Görenler Tanıyamadı!

Ünlü ismin şaşırtan değişimi!

  1. Bu fotoğraflardaki ünlüleri bir yerlerden gözünüz ısırıyor değil mi? Ama büyük olasılıkla ilk anda kim olduklarını çıkaramadınız. Bunlar günümüz sinema ve müzik dünyasının genç kuşak ünlüleri. Ama aradan geçen 5 ya da 10 yıl içinde öyle çok değiştiler hatta öyle güzelleştiler ki... İşte genç ünlülerin şaşırtan değişimi.

    Bu fotoğraflardaki ünlüleri bir yerlerden gözünüz ısırıyor değil mi? Ama büyük olasılıkla ilk anda kim olduklarını çıkaramadınız. Bunlar günümüz sinema ve müzik dünyasının genç kuşak ünlüleri. Ama aradan geçen 5 ya da 10 yıl içinde öyle çok değiştiler hatta öyle güzelleştiler ki... İşte genç ünlülerin şaşırtan değişimi.

  2. Yaşadığı aşklarla bir döneme damga vuran isimlerin başında gelen Hüsnü Şenlendirici'nin son hali görenleri şaşırttı.

    Yaşadığı aşklarla bir döneme damga vuran isimlerin başında gelen Hüsnü Şenlendirici'nin son hali görenleri şaşırttı.

  3. Şevval Sam ile klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, Kıbrıs’taki Merit Lefkoşa Hotel’de hafta sonu art arda sahneye çıktı.Bir süredir konser vermeyen, hiçbir yerde görünmeyen 41 yaşındaki Hüsnü Şenlendirici’nin sakallarına ak düştü.

    Şevval Sam ile klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, Kıbrıs’taki Merit Lefkoşa Hotel’de hafta sonu art arda sahneye çıktı.Bir süredir konser vermeyen, hiçbir yerde görünmeyen 41 yaşındaki Hüsnü Şenlendirici’nin sakallarına ak düştü.

  4. Saçları ve sakalları beyazlayan ünlü klarnetçiyi görenler 'Hüsnü Şenlendirici'ye ne olmuş!? Erken yaşlanmış' yorumunda bulundu.

    Saçları ve sakalları beyazlayan ünlü klarnetçiyi görenler 'Hüsnü Şenlendirici'ye ne olmuş!? Erken yaşlanmış' yorumunda bulundu.

  5. Evli ve 2 çocuk babası klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, Deniz Seki ile 2006-2009 tarihleri arasında fırtınalı bir aşk yaşamıştı.

    Evli ve 2 çocuk babası klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, Deniz Seki ile 2006-2009 tarihleri arasında fırtınalı bir aşk yaşamıştı.

  6. Bu fotoğraflardaki ünlüleri bir yerlerden gözünüz ısırıyor değil mi? Ama büyük olasılıkla ilk anda kim olduklarını çıkaramadınız.

    Bu fotoğraflardaki ünlüleri bir yerlerden gözünüz ısırıyor değil mi? Ama büyük olasılıkla ilk anda kim olduklarını çıkaramadınız.

  7. Oyuncu Ezgi Mola gençlik yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Mola'yı görenler 'yıllar sana yaramış' yorumunda bulundu.

    Oyuncu Ezgi Mola gençlik yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Mola'yı görenler 'yıllar sana yaramış' yorumunda bulundu.

  8. Sevilen oyuncu Ezgi Mola 1997 yılında çekildiği bu fotoğrafını ' 1997... Göz rengini fotoğrafta değiştirmenin mecburi olduğu yıllardı... Asiliğin sınırı kazıtılan saçla ölçülürdü ve kaşlar alınmaz ütülürdü... Ütmüştüm' notuyla paylaştı.

    Sevilen oyuncu Ezgi Mola 1997 yılında çekildiği bu fotoğrafını ' 1997... Göz rengini fotoğrafta değiştirmenin mecburi olduğu yıllardı... Asiliğin sınırı kazıtılan saçla ölçülürdü ve kaşlar alınmaz ütülürdü... Ütmüştüm' notuyla paylaştı.

  9. Kısa sürede büyük beğeni alan fotoğrafa çok sayıda yorum yapıldı. Hayranları Mola'nın fotoğrafının altına 'Ezgi Hanım yıllar size yaramış, bu haliniz de çok tatlı' yorumunda bulundu.

    Kısa sürede büyük beğeni alan fotoğrafa çok sayıda yorum yapıldı. Hayranları Mola'nın fotoğrafının altına 'Ezgi Hanım yıllar size yaramış, bu haliniz de çok tatlı' yorumunda bulundu.

  10. Bunlar günümüz sinema ve müzik dünyasının genç kuşak ünlüleri. Ama aradan geçen 5 ya da 10 yıl içinde öyle çok değiştiler hatta öyle güzelleştiler ki. İşte genç ünlülerin şaşırtan değişimi.

    Bunlar günümüz sinema ve müzik dünyasının genç kuşak ünlüleri. Ama aradan geçen 5 ya da 10 yıl içinde öyle çok değiştiler hatta öyle güzelleştiler ki. İşte genç ünlülerin şaşırtan değişimi.

  11. Şu sıralar Oktay Kaynarca ile 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde başrolü paylaşan Deniz Çakır'ın geçmiş yıllara ait bir fotoğrafı ortaya çıktı.

    Şu sıralar Oktay Kaynarca ile 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde başrolü paylaşan Deniz Çakır'ın geçmiş yıllara ait bir fotoğrafı ortaya çıktı.

  12. Sevilen oyuncu Deniz Çakır'ın fan sayfalarının paylaştığı fotoğrafa ilgi büyük oldu. Şu anki görüntüsünden çok farklı olan Çakır'ı sevenleri tanımakta zorlandı.

    Sevilen oyuncu Deniz Çakır'ın fan sayfalarının paylaştığı fotoğrafa ilgi büyük oldu. Şu anki görüntüsünden çok farklı olan Çakır'ı sevenleri tanımakta zorlandı.

  13. Sevenleri Deniz Çakır'ın fotoğrafının altına 'Değişimin böylesi herkese nasip olmaz' yorumunda bulundu.

    Sevenleri Deniz Çakır'ın fotoğrafının altına 'Değişimin böylesi herkese nasip olmaz' yorumunda bulundu.

  14. Fazilet 'Hanımın Kızları' dizisinde 'Yasin' karakterini canlandıran genç oyuncu İdris Nebi Taşkan'ın ergenlik dönemine ait fotoğrafı olay oldu.

    Fazilet 'Hanımın Kızları' dizisinde 'Yasin' karakterini canlandıran genç oyuncu İdris Nebi Taşkan'ın ergenlik dönemine ait fotoğrafı olay oldu.

  15. 2014 yılında rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisi ile yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu İdris Nebi Taşkan ergenlik dönemine ait bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

    2014 yılında rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisi ile yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu İdris Nebi Taşkan ergenlik dönemine ait bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

  16. Bir dönem saçlarını sıfıra vuran genç oyuncunun bu paylaşımı sosyal medyada olay oldu. Şimdilerde genç kızların gözdesi olan Taşkan'ın ergenlik dönemine ait fotoğrafına 'Evrime inanın, saç insanı çok değiştiriyor' yorumları yapıldı.

    Bir dönem saçlarını sıfıra vuran genç oyuncunun bu paylaşımı sosyal medyada olay oldu. Şimdilerde genç kızların gözdesi olan Taşkan'ın ergenlik dönemine ait fotoğrafına 'Evrime inanın, saç insanı çok değiştiriyor' yorumları yapıldı.

  17. Şu sıralar Kerem Bürsin ile 'Can Feda' sinema filmi için kameraların karşısına geçen Burak Özçivit'in 2005 yılında katıldığı Best Model yarışmasından fotoğrafları ortaya çıktı.

    Şu sıralar Kerem Bürsin ile 'Can Feda' sinema filmi için kameraların karşısına geçen Burak Özçivit'in 2005 yılında katıldığı Best Model yarışmasından fotoğrafları ortaya çıktı.

  18. Kısa sürede büyük ilgi gören fotoğraf binlerce yorum ve beğeni aldı. Yakışıklı oyuncunun yıllar içindeki değişimi objektiflere böyle yansıdı.

    Kısa sürede büyük ilgi gören fotoğraf binlerce yorum ve beğeni aldı. Yakışıklı oyuncunun yıllar içindeki değişimi objektiflere böyle yansıdı.

  19. Burak Özçivit'in Best Model Of Turkey 2003 seçmelerine giden fotoğrafları, ilk elemede çöpe atılmış ama daha sonra çöpten çıkarılarak yarışmaya katılması sağlanmıştı.

    Burak Özçivit'in Best Model Of Turkey 2003 seçmelerine giden fotoğrafları, ilk elemede çöpe atılmış ama daha sonra çöpten çıkarılarak yarışmaya katılması sağlanmıştı.

  20. Yarışmanın sonucunda ''Gelecek Vaat Eden Model' olarak seçilen Burak Özçivit 2005 yılında katıldığı yarışmada ise birinci olmuştu.

    Yarışmanın sonucunda ''Gelecek Vaat Eden Model' olarak seçilen Burak Özçivit 2005 yılında katıldığı yarışmada ise birinci olmuştu.

  21. Kıvanç Tatlıtuğ sadece şimdilerde değil gençliğinde de yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çekiyormuş belli ki...

    Kıvanç Tatlıtuğ sadece şimdilerde değil gençliğinde de yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çekiyormuş belli ki...

  22. Beren Saat'in büyük değişimi...

    Beren Saat'in büyük değişimi...

  23. Değişime saçlarından başlayan Kenan Doğulu'nun gençlik hali...

    Değişime saçlarından başlayan Kenan Doğulu'nun gençlik hali...

  24. Bakışları hiç değişmeyen Demet Akalın.

    Bakışları hiç değişmeyen Demet Akalın.

  25. Sesiyle tanınan Hadise şimdilerde ise güzelliği ve tarzıyla anılıyor.

    Sesiyle tanınan Hadise şimdilerde ise güzelliği ve tarzıyla anılıyor.

  26. Hazal Kaya da büyüdükçe güzelleşen oyuncularımızdan...

    Hazal Kaya da büyüdükçe güzelleşen oyuncularımızdan...

  27. Son zamanlarda 'Yeni Gelin' dizisiyle ekranlarda olan Mustafa Avkıran instagram hesabı üzerinden eski bir fotoğrafını paylaştı. İşte o fotoğraf...

    Son zamanlarda 'Yeni Gelin' dizisiyle ekranlarda olan Mustafa Avkıran instagram hesabı üzerinden eski bir fotoğrafını paylaştı. İşte o fotoğraf...

  28. Şu anki görüntüsünden çok farklı olan ünlü oyuncu takipçilerini şaşırttı.

    Şu anki görüntüsünden çok farklı olan ünlü oyuncu takipçilerini şaşırttı.

  29. Ünlü oyuncunun "1987 Küçük Prens; ilk tiyatro yönetmenliğim... yol arkadaşım Naz Erayda ile ilk işimiz..." notuyla paylaştığı fotoğraf görenlere değişimin böylesi dedirtti.

    Ünlü oyuncunun "1987 Küçük Prens; ilk tiyatro yönetmenliğim... yol arkadaşım Naz Erayda ile ilk işimiz..." notuyla paylaştığı fotoğraf görenlere değişimin böylesi dedirtti.

  30. Gençlik fotoğrafıyla son fotoğrafları arasında bir hayli düşündüren şarkıcımız Murat Dalkılıç.

    Gençlik fotoğrafıyla son fotoğrafları arasında bir hayli düşündüren şarkıcımız Murat Dalkılıç.

  31. Yıllar Serenay Sarıkaya'yı daha da güzelleştirdi...

    Yıllar Serenay Sarıkaya'yı daha da güzelleştirdi...

  32. Megastar'ın kariyerine ilk başladığı zamanlardaki bu fotoğrafı görenleri şaşırtıyor.

    Megastar'ın kariyerine ilk başladığı zamanlardaki bu fotoğrafı görenleri şaşırtıyor.

  33. Britney Spears kariyerinin ilk yıllarından bu yana çok değişti.

    Britney Spears kariyerinin ilk yıllarından bu yana çok değişti.

  34. Cheryl artık kot pantolonla değil iddialı kıyafetlerle objektif karşısına çıkıyor

    Cheryl artık kot pantolonla değil iddialı kıyafetlerle objektif karşısına çıkıyor

  35. Demi Lovato da artık daha farklı giyiniyor.

    Demi Lovato da artık daha farklı giyiniyor.

  36. Ariana Grande kırmızı halıya adım attığı ilk dönemde böyle bir küçük kız çocuğuydu. Şimdi ise çok daha iddialı bir görünüme sahip.

    Ariana Grande kırmızı halıya adım attığı ilk dönemde böyle bir küçük kız çocuğuydu. Şimdi ise çok daha iddialı bir görünüme sahip.

  37. Ellie Goulding'in giyim- kuşam ve saç modeli konusundaki zevkleri yıllar içinde epey değişti.

    Ellie Goulding'in giyim- kuşam ve saç modeli konusundaki zevkleri yıllar içinde epey değişti.

  38. Georgia May Footie'nin değişmeyen tek yanı güzel gözleri olsa gerek.

    Georgia May Footie'nin değişmeyen tek yanı güzel gözleri olsa gerek.

  39. Harry Styles da sıradan bir delikanlıdan milyonlarca hayranının başını döndüren bir yıldıza dönüştü.

    Harry Styles da sıradan bir delikanlıdan milyonlarca hayranının başını döndüren bir yıldıza dönüştü.

  40. Justin Bieber' da giyimiyle, saç şekliyle tamamen değişti.

    Justin Bieber' da giyimiyle, saç şekliyle tamamen değişti.

  41. Katy Perry'nin değişimi.

    Katy Perry'nin değişimi.

  42. Miley Cyrus bir çocuk yıldızdan iddialı bir şarkıcıya dönüştü.

    Miley Cyrus bir çocuk yıldızdan iddialı bir şarkıcıya dönüştü.

  43. Zac Efron' da yakışıklı bir delikanlıya dönüştü.

    Zac Efron' da yakışıklı bir delikanlıya dönüştü.