15 Dakika Yağdı, Ankara'yı Vurdu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün saat 15.30 ila 17.30 arası Ankara genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurmuştu. 15 dakikalık şiddetli yağış ve dolu Ankara'yı vurdu. Yollar, araçlar sular altında kaldı. Kızılay'da alt geçitte mahsur kalan vatandaşlar merdivenlerle yukarı çıkarıldı.

  1. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün saat 15.30 ila 17.30 arası Ankara genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurmuştu. 15 dakikalık şiddetli yağış ve dolu Ankara'yı vurdu. Yollar, araçlar sular altında kaldı. Kızılay'da alt geçitte mahsur kalan vatandaşlar merdivenlerle yukarı çıkarıldı.

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün saat 15.30 ila 17.30 arası Ankara genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurmuştu. 15 dakikalık şiddetli yağış ve dolu Ankara'yı vurdu. Yollar, araçlar sular altında kaldı. Kızılay'da alt geçitte mahsur kalan vatandaşlar merdivenlerle yukarı çıkarıldı.

  2. Etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü.

    Etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü.

  3. Özellik Kızılay’da yollarda ve kaldırımlarda büyük su birikintileri oluştu. Başkent’in en işlek caddesi Atatürk Bulvarı’ndaki TBMM yanında bulunan alt geçit ise su ile doldu.

    Özellik Kızılay’da yollarda ve kaldırımlarda büyük su birikintileri oluştu. Başkent’in en işlek caddesi Atatürk Bulvarı’ndaki TBMM yanında bulunan alt geçit ise su ile doldu.

  4. Çok sayıda araç ve otobüs su birikintisinde mahsur kaldı. Vatandaşların suya gömülen araçların üzerine çıkarak yardım bekledi.

    Çok sayıda araç ve otobüs su birikintisinde mahsur kaldı. Vatandaşların suya gömülen araçların üzerine çıkarak yardım bekledi.

  5. Akay Tüneli'nin 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'na açılan alt geçit çıkışında mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için belediye ve itfaiye ekipleri yoğun çaba sarf etti. Görevliler vatandaşları omuzlarında taşıyarak dışarı çıkardı.

    Akay Tüneli'nin 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'na açılan alt geçit çıkışında mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için belediye ve itfaiye ekipleri yoğun çaba sarf etti. Görevliler vatandaşları omuzlarında taşıyarak dışarı çıkardı.

  6. Alt geçitteki araçların birinde 9 aylık bebeğiyle mahsur kalan kadın da itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Anne ve bebeği, ticari taksiye bindirilerek hastaneye gönderildi.

    Alt geçitteki araçların birinde 9 aylık bebeğiyle mahsur kalan kadın da itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Anne ve bebeği, ticari taksiye bindirilerek hastaneye gönderildi.

  7. Sağanak nedeniyle Çetin Emeç Polis Evi Kavşağı alt geçidi ve Kuğulu Park Kavşağı Cinnah alt tüneli kısa süreliğine trafiğe kapandı. Su birikintisi nedeniyle arıza yapan bazı araçlar, itilerek yol kenarına çekilirken yağış trafikte aksamalara neden oldu.

    Sağanak nedeniyle Çetin Emeç Polis Evi Kavşağı alt geçidi ve Kuğulu Park Kavşağı Cinnah alt tüneli kısa süreliğine trafiğe kapandı. Su birikintisi nedeniyle arıza yapan bazı araçlar, itilerek yol kenarına çekilirken yağış trafikte aksamalara neden oldu.

  8. Bu arada sel suları Mamak ilçesi Çaglayan Mahallesi Tıp Fakültesi Caddesindeki bazı sitelerin park alanlarını bastı; araçlar su altında kaldı.

    Bu arada sel suları Mamak ilçesi Çaglayan Mahallesi Tıp Fakültesi Caddesindeki bazı sitelerin park alanlarını bastı; araçlar su altında kaldı.

  9. Kentte çok sayıda ev ve işyerinde de su baskınları yaşandığı belirtildi.

    Kentte çok sayıda ev ve işyerinde de su baskınları yaşandığı belirtildi.

  10. Sağanak yağışın ardından gelen dolu yağışı, Başkent sokaklarını beyaza bürüdü. Başkent sokaklarında yoğun yağış nedeniyle seller oluşurken, bazı ilçelerde de yoğun dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

    Sağanak yağışın ardından gelen dolu yağışı, Başkent sokaklarını beyaza bürüdü. Başkent sokaklarında yoğun yağış nedeniyle seller oluşurken, bazı ilçelerde de yoğun dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi.