Yasak Elma Bombası Patladı!

Bu hafta başlıyor bakın kadroda kim var?

  1. Yasak Elma dizisi geçen sezona Talat Bulut hakkında set görevlisi genç bir kızın iddiaları ile skandallar arasında veda etmişti. Yapımcı yargı kararını bekleyip Talat Bulut ve dizinin geleceğine ona göre karar vereceğini söylemişti. Karar çıkınca gözler yapımcıya döndü... Yasak Elma yeni sezonda başlıyor mu? İşte medyaya düşen gelişmeler:

    Yasak Elma dizisi geçen sezona Talat Bulut hakkında set görevlisi genç bir kızın iddiaları ile skandallar arasında veda etmişti. Yapımcı yargı kararını bekleyip Talat Bulut ve dizinin geleceğine ona göre karar vereceğini söylemişti. Karar çıkınca gözler yapımcıya döndü... Yasak Elma yeni sezonda başlıyor mu? İşte medyaya düşen gelişmeler:

  2. Sevilen dizi Yasak Elma 12. bölümü ile birinci sezonu bitirmiş ve kadro yaz tatiline çıkmıştı. Talat Bulut'un bir dizi çalışanını taciz ettiği iddiaları ise haftalarca konuşulmuş ve ortaya atılanlar dizinin başarısının önüne geçmişti.

    Sevilen dizi Yasak Elma 12. bölümü ile birinci sezonu bitirmiş ve kadro yaz tatiline çıkmıştı. Talat Bulut'un bir dizi çalışanını taciz ettiği iddiaları ise haftalarca konuşulmuş ve ortaya atılanlar dizinin başarısının önüne geçmişti.

  3. TALAT BULUT KARARI : Yapımcı 'taciz' krizi döneminde yargı kararını bekleyeceğini duyurmuştu. O karar geçen hafta çıktı ve soruşturma başlatan savcılık, dava açmaya yetecek düzeyde delil elde edilemediği için ‘takipsizlik’ kararı verdi. Bunun üzerine yapımcı Talat Bulut ile yola devam kararı aldı. Haliyle dizi yeni yayın döneminde FOX kanalında ekranlara gelmeye devam edecek.

    TALAT BULUT KARARI : Yapımcı 'taciz' krizi döneminde yargı kararını bekleyeceğini duyurmuştu. O karar geçen hafta çıktı ve soruşturma başlatan savcılık, dava açmaya yetecek düzeyde delil elde edilemediği için ‘takipsizlik’ kararı verdi. Bunun üzerine yapımcı Talat Bulut ile yola devam kararı aldı. Haliyle dizi yeni yayın döneminde FOX kanalında ekranlara gelmeye devam edecek.

  4. INSTAGRAMDAN DUYURDU : Talat Bulut da dizi hayranlarının beklediği habere instagram hesabından şu sözlerle duyurdu:  -Bazen ayrılıklarda,özlem duyarsınız,kokusunu hatırlarsınız burnunuzun direği sızlar.Özlemle Merhaba Can’lar.  Bu sızıyı azaltan @av_ahmet_avsar teşekkür ederim. @ufuksitki (Avukat)teşekkür ederim  ‘’Yasak Elma’’ devam...

    INSTAGRAMDAN DUYURDU : Talat Bulut da dizi hayranlarının beklediği habere instagram hesabından şu sözlerle duyurdu: -Bazen ayrılıklarda,özlem duyarsınız,kokusunu hatırlarsınız burnunuzun direği sızlar.Özlemle Merhaba Can’lar. Bu sızıyı azaltan @av_ahmet_avsar teşekkür ederim. @ufuksitki (Avukat)teşekkür ederim ‘’Yasak Elma’’ devam...

  5. BU KADRO İLE İKİNCİ SEZONA DEVAM: Şevval Sam, Onur Tuna, Sevda Erginci ve Eda Ece’nin de rol aldıkları dizi, Talat Bulut ile kaldığı yerden devam edecek. Yasak Elma dizisinin çekimleri de bu hafta içinde başlıyor.

    BU KADRO İLE İKİNCİ SEZONA DEVAM: Şevval Sam, Onur Tuna, Sevda Erginci ve Eda Ece’nin de rol aldıkları dizi, Talat Bulut ile kaldığı yerden devam edecek. Yasak Elma dizisinin çekimleri de bu hafta içinde başlıyor.

  6. YENİ SEZON NE ZAMAN: Eylül ayında ekranda olması beklenen dizinin, yaşanan bu olaylardan sonra nasıl etkileneceğini ise hep birlikte göreceğiz.

    YENİ SEZON NE ZAMAN: Eylül ayında ekranda olması beklenen dizinin, yaşanan bu olaylardan sonra nasıl etkileneceğini ise hep birlikte göreceğiz.

  7. YASAK ELMA KONUSU: Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir.

    YASAK ELMA KONUSU: Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir.

  8. Ender Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur. Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır.

    Ender Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur. Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır.

  9. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.

    Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.

  10. YASAK ELMA TACİZ İDDİASI NEYDİ: 62 yaşındaki Talat Bulut rol aldığı Yasak Elma dizisinin setinde asistan olarak çalışan 19 yaşındaki Özge Şimşek 'a tacizle suçlandı. Talat Bulut'un kendisini öptüğünü söyleyen Özge Şimşek, şu iddialarda bulunmuştu:  -'Talat Bulut'un kravatını düzeltecektim, 'Gel, arka tarafta bakalım' dedi. Orada beni dudağımdan öptü ve gitti. O olayın şokuyla kaldım öylece ve yapım ekibinin yanına çıktım. Beni öperken yanımda kimse yoktu. Ama beni oraya çağırırken şahitlerim var. Dava açacağım şahitlerimle. Maddi-manevi tazminat davası değil ceza davası açacağım. Yaptıkları cezasız kalmamalı, başka kimse benimle aynı şeyi yaşamasın.'

    YASAK ELMA TACİZ İDDİASI NEYDİ: 62 yaşındaki Talat Bulut rol aldığı Yasak Elma dizisinin setinde asistan olarak çalışan 19 yaşındaki Özge Şimşek 'a tacizle suçlandı. Talat Bulut'un kendisini öptüğünü söyleyen Özge Şimşek, şu iddialarda bulunmuştu: -'Talat Bulut'un kravatını düzeltecektim, 'Gel, arka tarafta bakalım' dedi. Orada beni dudağımdan öptü ve gitti. O olayın şokuyla kaldım öylece ve yapım ekibinin yanına çıktım. Beni öperken yanımda kimse yoktu. Ama beni oraya çağırırken şahitlerim var. Dava açacağım şahitlerimle. Maddi-manevi tazminat davası değil ceza davası açacağım. Yaptıkları cezasız kalmamalı, başka kimse benimle aynı şeyi yaşamasın.'

  11. DİZİNİN YAPIMCISI NE DEMİŞTİ?: Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy ise "Bu olayla ilgili eğer savcılık davaya ve soruşturmaya karar verirse Talat Bulut'la sözleşmeyi feshedeceğim. Yargı sürecini bekleyeceğiz" demişti. Fatih Aksoy yargıdan 'takipsizlik' kararı çıkınca Talat Bulut ile yola devam kararı verdi.

    DİZİNİN YAPIMCISI NE DEMİŞTİ?: Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy ise "Bu olayla ilgili eğer savcılık davaya ve soruşturmaya karar verirse Talat Bulut'la sözleşmeyi feshedeceğim. Yargı sürecini bekleyeceğiz" demişti. Fatih Aksoy yargıdan 'takipsizlik' kararı çıkınca Talat Bulut ile yola devam kararı verdi.

  12. TALAT BULUT NE DEMİŞTİ: Yaşananların ardından Talat Bulut yaptığı açıklama set asistanının iddiaların reddetmiş ve yargı yoluna gideceğini açıklamıştı. Talat Bulut şunları söylemişti :  -Kravatı düzeltmek için neden arka tarafa çağırayım? Elinde kanıt yokken nasıl böyle bir şey yaratabilirsin? 6 aydır bu dizinin çekimleri sürüyor. Benim özel karavanım var. O karavanda iç çamaşırımla duruyorum onlar bana pantolon giydiriyor, gömlek giydiriyor. Böyle bir şey yapacak olsam orada yapardım. Eğer samimiyetim yanlış anlaşılıyorsa benim değil onların problemi...

    TALAT BULUT NE DEMİŞTİ: Yaşananların ardından Talat Bulut yaptığı açıklama set asistanının iddiaların reddetmiş ve yargı yoluna gideceğini açıklamıştı. Talat Bulut şunları söylemişti : -Kravatı düzeltmek için neden arka tarafa çağırayım? Elinde kanıt yokken nasıl böyle bir şey yaratabilirsin? 6 aydır bu dizinin çekimleri sürüyor. Benim özel karavanım var. O karavanda iç çamaşırımla duruyorum onlar bana pantolon giydiriyor, gömlek giydiriyor. Böyle bir şey yapacak olsam orada yapardım. Eğer samimiyetim yanlış anlaşılıyorsa benim değil onların problemi...