Ezgi Mola: Ölür Müyüz Biraz Daha Merhametli Olsak?

vicdanlı çocuklar yetiştirsek...

  1. Sakarya'da yavrularını ölünce depresyona giren köpeği sahiplenen Ezgi Mola Hürriyet'ten Ayşe Arman'a konuştu. Mola köpeği sahiplendiği süreci şu sözlerle anlattı: "İnsanlar, hayvanları çok sevdiğimi bildikleri için sokağa atılmış, yardıma muhtaç, sahipsiz köpekleri bana haber veriyorlar. Ben de Instagram’da elimden geldiğince duyurmaya çalışıyorum. Belki birileri alır diye. Ve inanır mısın, hep güzel kalpli insanlardan geri dönüş aldım."

    Sakarya'da yavrularını ölünce depresyona giren köpeği sahiplenen Ezgi Mola Hürriyet'ten Ayşe Arman'a konuştu. Mola köpeği sahiplendiği süreci şu sözlerle anlattı: "İnsanlar, hayvanları çok sevdiğimi bildikleri için sokağa atılmış, yardıma muhtaç, sahipsiz köpekleri bana haber veriyorlar. Ben de Instagram’da elimden geldiğince duyurmaya çalışıyorum. Belki birileri alır diye. Ve inanır mısın, hep güzel kalpli insanlardan geri dönüş aldım."

  2. "Yurtdışından bile benden görüp köpek sahiplenenler oldu. En son bu köpeğin fotoğrafını attılar bana. Çok fena oldum görünce. Altında ölü yavruları vardı. Çok kötü durumdaydı. Sahibi bile diyemeyeceğim ciğersiz, 'İki-üç yıldır benimleydi, kaç yaşında bilmiyorum!' demiş. Umurunda değil yani, mal gibi atmış! Pislik! Artık nasıl travmalar yaşamak zorunda kaldıysa, her şeyden aşırı korkuyordu."

    "Yurtdışından bile benden görüp köpek sahiplenenler oldu. En son bu köpeğin fotoğrafını attılar bana. Çok fena oldum görünce. Altında ölü yavruları vardı. Çok kötü durumdaydı. Sahibi bile diyemeyeceğim ciğersiz, 'İki-üç yıldır benimleydi, kaç yaşında bilmiyorum!' demiş. Umurunda değil yani, mal gibi atmış! Pislik! Artık nasıl travmalar yaşamak zorunda kaldıysa, her şeyden aşırı korkuyordu."

  3. "Kimse de sahiplenmek istememiş. Videosunu gördüm, içim parçalandı. 'Ben alacağım' dedim. Sağ olsun, ‘Organize İşler’den yapımcımız Selim, Sakaryalıymış, dedi ki, 'Benim kardeşim orada', Adapazarı’na kadar kardeşi getirdi. Ben de setim bitince atladım Adapazarı’ndan gittim, aldım. Yürüyemiyordu, o kadar ürkekti. Şimdi çok daha iyi. Benim üçüncü kızım oldu."

    "Kimse de sahiplenmek istememiş. Videosunu gördüm, içim parçalandı. 'Ben alacağım' dedim. Sağ olsun, ‘Organize İşler’den yapımcımız Selim, Sakaryalıymış, dedi ki, 'Benim kardeşim orada', Adapazarı’na kadar kardeşi getirdi. Ben de setim bitince atladım Adapazarı’ndan gittim, aldım. Yürüyemiyordu, o kadar ürkekti. Şimdi çok daha iyi. Benim üçüncü kızım oldu."

  4. Mola köpeğinin son durumu hakkında, "Hala çok depresif. Ama geçecek, biliyorum. Hepimizin yaraları var ama geçiyor. Onunkiler de geçecek. Sevildikçe, bana güvenmeye başladıkça, onu asla yarı yolda bırakmayacağımı kavradıkça her şey yoluna girecek" ifadelerini kullandı.

    Mola köpeğinin son durumu hakkında, "Hala çok depresif. Ama geçecek, biliyorum. Hepimizin yaraları var ama geçiyor. Onunkiler de geçecek. Sevildikçe, bana güvenmeye başladıkça, onu asla yarı yolda bırakmayacağımı kavradıkça her şey yoluna girecek" ifadelerini kullandı.

  5. "İnsanlara bu konuda vermek istediğin bir mesaj var mı?" sorusuna ise 35 yaşındaki Mola, "Var ya... Biraz daha merhametli ve vicdanlı çocuklar yetiştirsek... Hani diyoruz ya, “Herkes kapısının önünü temizlese, dünya tertemiz olur” diye. Bu pisliği yapan da biziz, dengeyi bozan biziz ama tekrar temizleyecek olan da biziz. Ölür müyüz biraz daha merhametli olsak?" diyerek yanıt verdi

    "İnsanlara bu konuda vermek istediğin bir mesaj var mı?" sorusuna ise 35 yaşındaki Mola, "Var ya... Biraz daha merhametli ve vicdanlı çocuklar yetiştirsek... Hani diyoruz ya, “Herkes kapısının önünü temizlese, dünya tertemiz olur” diye. Bu pisliği yapan da biziz, dengeyi bozan biziz ama tekrar temizleyecek olan da biziz. Ölür müyüz biraz daha merhametli olsak?" diyerek yanıt verdi

  6. EZGİ MOLA KİMDİR?  <br>29 Mart 1983'te İstanbul'da doğan Ezgi Mola, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden mezun oldu.

    EZGİ MOLA KİMDİR?
    29 Mart 1983'te İstanbul'da doğan Ezgi Mola, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden mezun oldu.

  7. Tiyatro eğitiminin ardından ilk sahne deneyimlerini gerçekleştirmeye başladı ve 2005 yılında BKM Mutfak ekibine katıldı.

    Tiyatro eğitiminin ardından ilk sahne deneyimlerini gerçekleştirmeye başladı ve 2005 yılında BKM Mutfak ekibine katıldı.

  8. Daha önce de birkaç dizide rol alan Mola, televizyondaki ilk büyük sınavını 2005 yılında Hırsız Polis dizisinde verdi. Aynı yıl beyazperdedeki ilk deneyimi olan BKM yapımı Organize İşler filminde Berrak karakteri olarak karşımıza çıktı.

    Daha önce de birkaç dizide rol alan Mola, televizyondaki ilk büyük sınavını 2005 yılında Hırsız Polis dizisinde verdi. Aynı yıl beyazperdedeki ilk deneyimi olan BKM yapımı Organize İşler filminde Berrak karakteri olarak karşımıza çıktı.

  9. İlk filmiyle dikkatleri çekti ve 2006'da Uğur Yücel'in yönettiği ve başrolünde Türkan Şoray ile birlikte yer aldığı Hayatımın Kadınısın filminde rol aldı

    İlk filmiyle dikkatleri çekti ve 2006'da Uğur Yücel'in yönettiği ve başrolünde Türkan Şoray ile birlikte yer aldığı Hayatımın Kadınısın filminde rol aldı

  10. Televizyonda Sınıf, Canım Ailem ve Güneydoğudan Öyküler Önce Vatan gibi yapımlarda yer alırken sinemada da aktif bir şekilde yoluna devam etti.

    Televizyonda Sınıf, Canım Ailem ve Güneydoğudan Öyküler Önce Vatan gibi yapımlarda yer alırken sinemada da aktif bir şekilde yoluna devam etti.

  11. 2010'da Zülfü Livaneli filmi Veda'da oynadı. Ardından Onur Ünlü imzalı Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi'nde ve Çağan Irmak filmi Dedemin İnsanları'nda izleyici karşısına çıktı

    2010'da Zülfü Livaneli filmi Veda'da oynadı. Ardından Onur Ünlü imzalı Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi'nde ve Çağan Irmak filmi Dedemin İnsanları'nda izleyici karşısına çıktı

  12. Bu başarılı yapımların ardından televizyonda daha az görünen başlayan Mola, sinemaya ağırlık vermeye başladı.

    Bu başarılı yapımların ardından televizyonda daha az görünen başlayan Mola, sinemaya ağırlık vermeye başladı.

  13. Pazarları Hiç Sevmem, Celal ile Ceren, Sen Aydınlatırsın Geceyi, Soğuk ve Patron Mutlu Son İstiyor filmleriyle beyazperde serüvenine sürdürdü.

    Pazarları Hiç Sevmem, Celal ile Ceren, Sen Aydınlatırsın Geceyi, Soğuk ve Patron Mutlu Son İstiyor filmleriyle beyazperde serüvenine sürdürdü.