Şener Şen'e Koştular

Şener Şen, 40 yıl önce ilk kez İstanbul Şehir Tiyatroları’nda oynadığı “Zengin Mutfağı” oyunuyla tiyatro sahnesine döndü.

  1. Şener Şen, 40 yıl önce ilk kez İstanbul Şehir Tiyatroları’nda oynadığı “Zengin Mutfağı” oyunuyla tiyatro sahnesine döndü. Oyunun galası önceki akşam Ataşehir DasDas’ta yapıldı.

    Şener Şen, 40 yıl önce ilk kez İstanbul Şehir Tiyatroları’nda oynadığı “Zengin Mutfağı” oyunuyla tiyatro sahnesine döndü. Oyunun galası önceki akşam Ataşehir DasDas’ta yapıldı.

  2. Şener Şen 14 sene sonra yeniden tiyatroya döndü, sanat dünyası onu izlemek için DasDas’a akın etti. Galaya Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Engin Altan Düzyatan, Mert Fırat, Büşra Develi gibi birçok ünlü isim katıldı.

    Şener Şen 14 sene sonra yeniden tiyatroya döndü, sanat dünyası onu izlemek için DasDas’a akın etti. Galaya Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Engin Altan Düzyatan, Mert Fırat, Büşra Develi gibi birçok ünlü isim katıldı.

  3. Galaya birlikte katılan Ozan Güven ve Zafer Algöz, “Yeni nesillerin de Şener Şen’i sahnede görecek olması harika bir olay. Şener abi çok heyecanlıydı, emin olun biz de aynı derecede heyecanlıyız” diye konuştu.

    Galaya birlikte katılan Ozan Güven ve Zafer Algöz, “Yeni nesillerin de Şener Şen’i sahnede görecek olması harika bir olay. Şener abi çok heyecanlıydı, emin olun biz de aynı derecede heyecanlıyız” diye konuştu.

  4. EMEL SAYIN

    EMEL SAYIN

  5. YILMAZ ERDOĞAN

    YILMAZ ERDOĞAN

  6. BERGÜZAR KOREL - HÜLYA KOREL

    BERGÜZAR KOREL - HÜLYA KOREL

  7. MERT FIRAT - İDİL FIRAT

    MERT FIRAT - İDİL FIRAT

  8. SEDA BAKAN

    SEDA BAKAN

  9. CEM YILMAZ - DEFNE SAMYELİ

    CEM YILMAZ - DEFNE SAMYELİ