Ünlü Oyuncu Hande Erçel Annesine Donör Olacak

Ünlü oyuncu Hande Erçel annesine donör olacak .

  1. Yeni yayına başlayacak olan 'Halka' dizisinin başrol oyuncularından Hande Erçel, önceki akşam Arnavutköy'deki bir mekandaydı. Erçel, mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtladı.    .

    Yeni yayına başlayacak olan 'Halka' dizisinin başrol oyuncularından Hande Erçel, önceki akşam Arnavutköy'deki bir mekandaydı. Erçel, mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtladı. .

  2. Mekan çıkışı arkadaşının doğum gününe uğradığını söyleyen Hande Erçel, yeni dizisi hakkında, "Çekimler devam ediyor. Güzel bir ekiple, güzel bir dizi geliyor" dedi.

    Mekan çıkışı arkadaşının doğum gününe uğradığını söyleyen Hande Erçel, yeni dizisi hakkında, "Çekimler devam ediyor. Güzel bir ekiple, güzel bir dizi geliyor" dedi.

  3. "AİLE EN GÜZEL ŞEY"    Muhabirlerin annesiyle ilgili sorularına Erçel, "Aileyle olmak çok güzel bir şey. En güzel şey aile" dedi.

    "AİLE EN GÜZEL ŞEY" Muhabirlerin annesiyle ilgili sorularına Erçel, "Aileyle olmak çok güzel bir şey. En güzel şey aile" dedi.

  4. "İYİ HABERLER BEKLİYORUZ"    Annesine kök hücrede donör olacağını da doğrulayan Hande Erçel, "İyi haberler bekliyoruz, iyileşecek inşallah" diyerek aracına binip evinin yolunu tuttu.

    "İYİ HABERLER BEKLİYORUZ" Annesine kök hücrede donör olacağını da doğrulayan Hande Erçel, "İyi haberler bekliyoruz, iyileşecek inşallah" diyerek aracına binip evinin yolunu tuttu.

  5. Öte yandan, bir süredir sağlık problemleri yaşayan annesi Aylin Erçel'in bakımıyla yakından ilgilenen oyuncu, yeni yıla annesiyle beraber hastane odasında girmişti.

    Öte yandan, bir süredir sağlık problemleri yaşayan annesi Aylin Erçel'in bakımıyla yakından ilgilenen oyuncu, yeni yıla annesiyle beraber hastane odasında girmişti.