Beyaz Show Başlama Tarihi Açıklandı. Hangi Kanalda?

Beyaz Show ne zaman başlıyor?

  1. Beyaz Show’'la milyonların sevgisini kazanan Beyazıt Öztürk, sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'de jüri üyesi olarak sevenlerini eğlendirmeye devam ediyor.

    Beyaz Show’'la milyonların sevgisini kazanan Beyazıt Öztürk, sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'de jüri üyesi olarak sevenlerini eğlendirmeye devam ediyor.

  2. O Ses Türkiye jüri üyesi olan Beyazıt Öztürk sevenlerine müjdeli haberi verdi. Öztürk, sevilen programı Beyaz Show'un 20 Nisan'da Almanya'da başlayacağını duyurdu.

    O Ses Türkiye jüri üyesi olan Beyazıt Öztürk sevenlerine müjdeli haberi verdi. Öztürk, sevilen programı Beyaz Show'un 20 Nisan'da Almanya'da başlayacağını duyurdu.

  3. Şovmen, geçen akşam hayranlarını güzel haberle sevindirdi.

    Şovmen, geçen akşam hayranlarını güzel haberle sevindirdi.

  4. 20 Nisan'da Almanya'da Beyaz Show yapacak olan Öztürk, bu güzel haberi O Ses Türkiye’nin yarı final programında duyurdu.

    20 Nisan'da Almanya'da Beyaz Show yapacak olan Öztürk, bu güzel haberi O Ses Türkiye’nin yarı final programında duyurdu.

  5. Yediden yetmişe çok geniş yelpazedeki izleyici kitlesinin dört gözle beklediği Beyaz Show eğlence programıyla ilgili hazırlıkların şimdiden başladığının bilgisine ulaşıldı. Öte yandan başarılı ve yetenekli şovmen Beyazıt Öztürk'ün de Youtube kanalı açtığı öğrenildi. Youtube camiasında kendini göstermeye ve faaliyetler üstlenmeye hazırlanan güldürü ustası, ''Beyazla'' ismiyle bir YouTube kanalı açtığını açıklayarak en son gelişmeleri sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

    Yediden yetmişe çok geniş yelpazedeki izleyici kitlesinin dört gözle beklediği Beyaz Show eğlence programıyla ilgili hazırlıkların şimdiden başladığının bilgisine ulaşıldı. Öte yandan başarılı ve yetenekli şovmen Beyazıt Öztürk'ün de Youtube kanalı açtığı öğrenildi. Youtube camiasında kendini göstermeye ve faaliyetler üstlenmeye hazırlanan güldürü ustası, ''Beyazla'' ismiyle bir YouTube kanalı açtığını açıklayarak en son gelişmeleri sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmedi.