O Ses Türkiye'nin Şampiyonları Bakın Şimdi Ne Yapıyorlar

İşte O Ses Türkiye'nin geçmiş şampiyonları ve şimdiki hayatları...

  1. Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal ve Hülya Avşar ile başlayan maceranın üzerinden tam 7 yıl geçti. 2012 yılından beri şampiyon olan kişilerin yarışmadan sonra daha da yükseleceği konuşulsa da, şu anda çoğu kişi kazananların ismini bile hatırlamıyor. İşte O Ses Türkiye'nin geçmiş şampiyonları ve şimdiki hayatları...

    Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal ve Hülya Avşar ile başlayan maceranın üzerinden tam 7 yıl geçti. 2012 yılından beri şampiyon olan kişilerin yarışmadan sonra daha da yükseleceği konuşulsa da, şu anda çoğu kişi kazananların ismini bile hatırlamıyor. İşte O Ses Türkiye'nin geçmiş şampiyonları ve şimdiki hayatları...

  2. OĞUZ BERKAY FİDAN: 2012 yılında ilk bölümü yayınlanan O Ses Türkiye'nin ilk şampiyonu Oğuz Berkay Fidan, Murat Boz'un takımındaydı. Murat Boz'un onu piyasaya nasıl süreceği merakla bekleniyordu. Şampiyon olduktan sonra uzun süre sessiz kalan Oğuz Berkay, aradan geçen 4 senenin ardından ancak 'Beni Ellerden Sayma' isimli bir albüm çıkarmıştı.

    OĞUZ BERKAY FİDAN: 2012 yılında ilk bölümü yayınlanan O Ses Türkiye'nin ilk şampiyonu Oğuz Berkay Fidan, Murat Boz'un takımındaydı. Murat Boz'un onu piyasaya nasıl süreceği merakla bekleniyordu. Şampiyon olduktan sonra uzun süre sessiz kalan Oğuz Berkay, aradan geçen 4 senenin ardından ancak 'Beni Ellerden Sayma' isimli bir albüm çıkarmıştı.

  3. Reytingi, sessizliğinden dolayı bir hayli düşen gencin tüm çabalarına rağmen kalıcı olabilecek bir müzik başarısına imza attığı söylenemez.

    Reytingi, sessizliğinden dolayı bir hayli düşen gencin tüm çabalarına rağmen kalıcı olabilecek bir müzik başarısına imza attığı söylenemez.

  4. MUSTAFA BOZKURT: O Ses Türkiye 2. sezonunda jüri Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal ve Hülya Avşar'dan oluştu. Mustafa Sandal'ın yarışmacısı Mustafa Bozkurt şampiyon olmuştu.

    MUSTAFA BOZKURT: O Ses Türkiye 2. sezonunda jüri Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal ve Hülya Avşar'dan oluştu. Mustafa Sandal'ın yarışmacısı Mustafa Bozkurt şampiyon olmuştu.

  5. Sonrasında Mustafa Bozkurt'un yüzü de yavaş yavaş unutulmaya başlandı. Bozkurt, şimdi Anadolu'daki festival ve turnelerden geçimini sağlıyor.

    Sonrasında Mustafa Bozkurt'un yüzü de yavaş yavaş unutulmaya başlandı. Bozkurt, şimdi Anadolu'daki festival ve turnelerden geçimini sağlıyor.

  6. HASAN DOĞRU: O Ses Türkiye 3. sezonunda jüri değişikliğine gidilerek Mustafa Sandal ve Hülya Avşar'ın yerine Gökhan Özoğuz ile Ebru Gündeş gelmişti. O Ses Türkiye 2014 finaline kalan 4 isim de Gökhan Özoğuz takımından çıkmıştı. O Ses Türkiye 3. sezon şampiyonu Hasan Doğru olmuştu.

    HASAN DOĞRU: O Ses Türkiye 3. sezonunda jüri değişikliğine gidilerek Mustafa Sandal ve Hülya Avşar'ın yerine Gökhan Özoğuz ile Ebru Gündeş gelmişti. O Ses Türkiye 2014 finaline kalan 4 isim de Gökhan Özoğuz takımından çıkmıştı. O Ses Türkiye 3. sezon şampiyonu Hasan Doğru olmuştu.

  7. Verdiği kilolarla gündeme gelen Hasan Doğru, müzik piyasasında üst sıralara tırmanamayan şampiyonlardan biri olmuştu. Kalıcı bir başarı elde edemese de memleketi Ordu'da hala çok popüler.

    Verdiği kilolarla gündeme gelen Hasan Doğru, müzik piyasasında üst sıralara tırmanamayan şampiyonlardan biri olmuştu. Kalıcı bir başarı elde edemese de memleketi Ordu'da hala çok popüler.

  8. ELNUR HÜSEYNOV: Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş, Mazhar Alanson-Özkan Uğur'dan oluşan jüri üyesi ile O Ses Türkiye 4. sezonunda şampiyon Ebru Gündeş'in takımından çıktı. Elnur Hüseynov O Ses Türkiye 2015'in şampiyonu oldu. Azeri asıllı Elnur Huseynov şu anda ülkemizde unutulsa da Eurovision'da geçtiğimiz yıllarda Azerbaycan'ı temsil etmişti.

    ELNUR HÜSEYNOV: Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş, Mazhar Alanson-Özkan Uğur'dan oluşan jüri üyesi ile O Ses Türkiye 4. sezonunda şampiyon Ebru Gündeş'in takımından çıktı. Elnur Hüseynov O Ses Türkiye 2015'in şampiyonu oldu. Azeri asıllı Elnur Huseynov şu anda ülkemizde unutulsa da Eurovision'da geçtiğimiz yıllarda Azerbaycan'ı temsil etmişti.

  9. Azerbaycan 2015 Eurovision yarışmasında Elnur 12. olabildi. Elnur Hüseynov'un popülerliği ülkesinde hâlâ devam ediyor. Kulüplerin ve otellerin aranan şarkıcısı konumunda. Son olarak da Azeri kanalında televizyon programına başladı.

    Azerbaycan 2015 Eurovision yarışmasında Elnur 12. olabildi. Elnur Hüseynov'un popülerliği ülkesinde hâlâ devam ediyor. Kulüplerin ve otellerin aranan şarkıcısı konumunda. Son olarak da Azeri kanalında televizyon programına başladı.

  10. EMRE SERTKAYA: Oldukça heyecanlı geçen O Ses Türkiye 5. sezona damgasını vuran O Ses Türkiye 2016 şampiyonu ise Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alan Emre Sertkaya oldu.

    EMRE SERTKAYA: Oldukça heyecanlı geçen O Ses Türkiye 5. sezona damgasını vuran O Ses Türkiye 2016 şampiyonu ise Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alan Emre Sertkaya oldu.

  11. Emre Sertkaya şimdilerde çıkardığı single ile uğraşıyor. Emre, O Ses Türkiye ile gelen şöhretini yurdun dört bir yanında konser ve barlardaki şarkıcılığı ile taçlandırdı. Emre Sertkaya para kazansa da henüz kalıcı bir şöhrete sahip olamadı.

    Emre Sertkaya şimdilerde çıkardığı single ile uğraşıyor. Emre, O Ses Türkiye ile gelen şöhretini yurdun dört bir yanında konser ve barlardaki şarkıcılığı ile taçlandırdı. Emre Sertkaya para kazansa da henüz kalıcı bir şöhrete sahip olamadı.

  12. DODAN ÖZER: O Ses Türkiye 2017 birincisi ise ilk kez Hadise'ye şampiyonluğu getiren Dodan Özer isimli yarışmacıydı. 39 yaşında olan Dodan Özer, aslen Muşlu'dur.

    DODAN ÖZER: O Ses Türkiye 2017 birincisi ise ilk kez Hadise'ye şampiyonluğu getiren Dodan Özer isimli yarışmacıydı. 39 yaşında olan Dodan Özer, aslen Muşlu'dur.

  13. LÜTFİYE ÖZİPEK: O Ses Türkiye 2018'in kazananı, Gökhan'ın takımından Lütfiye Özipek oldu. Lütfiye Özipek, O Ses Türkiye tarihinde kazanan ilk kadın yarışmacı oldu.

    LÜTFİYE ÖZİPEK: O Ses Türkiye 2018'in kazananı, Gökhan'ın takımından Lütfiye Özipek oldu. Lütfiye Özipek, O Ses Türkiye tarihinde kazanan ilk kadın yarışmacı oldu.

  14. Kıbrıs'ta verdiği konserlerinde pop, caz ve alternatif müziğe yer veren Lütfiye Özipek, Türkiye'de kendi söz ve bestelerinden oluşan albüm için çalışmalarını sürdürüyor.

    Kıbrıs'ta verdiği konserlerinde pop, caz ve alternatif müziğe yer veren Lütfiye Özipek, Türkiye'de kendi söz ve bestelerinden oluşan albüm için çalışmalarını sürdürüyor.

  15. FERAT ÜNGÜR: O Ses Türkiye 8. sezonunda ise jüri değişikliğine gidilerek Beyaz ile Seda Sayan getirildi.

    FERAT ÜNGÜR: O Ses Türkiye 8. sezonunda ise jüri değişikliğine gidilerek Beyaz ile Seda Sayan getirildi.

  16. Üngür'ün bu şampiyonluktan sonra kariyerini nasıl şekillendireceği ise merak konusu oldu.

    Üngür'ün bu şampiyonluktan sonra kariyerini nasıl şekillendireceği ise merak konusu oldu.