Saç İçin Gerekli Vitaminler

İşte gerekli vitaminler...

  1. Saçlarınızın sağlıklı uzaması ve dökülmemesi için düzenli olarak gereken vitaminleri sebze ve meyvelerden alabilirsiniz. İşte saç için gerekli vitaminler...

    Saçlarınızın sağlıklı uzaması ve dökülmemesi için düzenli olarak gereken vitaminleri sebze ve meyvelerden alabilirsiniz. İşte saç için gerekli vitaminler...

  2. E vitamini  <br>  Saç köklerinizin güçlenmesini ve yeni saç çıkmasını sağlayan E vitaminini, ıspanak, kereviz, mısır yağı, soya fasulyesi yağı,maydanoz, buğday gibi yiyeceklerden alabilirsiniz.

    E vitamini
    Saç köklerinizin güçlenmesini ve yeni saç çıkmasını sağlayan E vitaminini, ıspanak, kereviz, mısır yağı, soya fasulyesi yağı,maydanoz, buğday gibi yiyeceklerden alabilirsiniz.

  3. A vitamini  <br>  A vitamini saçların hızlı uzamasını sağlar ve saç derisinin kurumasını engeller. A vitaminini, mercimek, patates, ıspanak, brokoli, havuç gibi yiyeceklerden alabilirsiniz.

    A vitamini
    A vitamini saçların hızlı uzamasını sağlar ve saç derisinin kurumasını engeller. A vitaminini, mercimek, patates, ıspanak, brokoli, havuç gibi yiyeceklerden alabilirsiniz.

  4. B vitamini<br>    B3 vitamini eksikliğinde saçların çabuk kırılmasına ve cansız görünmesine sebep olur. B vitaminini ton balığı, tavuk, kırmızı et gibi yiyeceklerden alabilirsiniz.

    B vitamini
    B3 vitamini eksikliğinde saçların çabuk kırılmasına ve cansız görünmesine sebep olur. B vitaminini ton balığı, tavuk, kırmızı et gibi yiyeceklerden alabilirsiniz.

  5. C vitamini<br>    Kolajen üretimini arttıran C vitaminini, çilek, mandalina, domates,  kivi, portakal gibi yiyeceklerden alabilirsiniz.

    C vitamini
    Kolajen üretimini arttıran C vitaminini, çilek, mandalina, domates, kivi, portakal gibi yiyeceklerden alabilirsiniz.