Kanal D Yeni Dizi Hakkında Final Kararı Aldı

Kanal D daha fazla dayanamadı! Reyting düşmanı dizinin fişini çekti

  1. Kanal D, ekranlara önce Perşembe günleri gelmeye başlayan ancak reytinglerde diğer rakiplerine göre geride kalan dizi için birkaç şans daha vermişti. Önce yayın günü Salı'ya alınan dizi, geçtiğimiz haftalarda yükselişe geçmek amacıyla kadrosuna yeni bir oyuncu katmıştı. Ancak bu yapılanlar da çare olmayınca Kanal D, diziyi final yaptırma kararı aldı.

    Kanal D, ekranlara önce Perşembe günleri gelmeye başlayan ancak reytinglerde diğer rakiplerine göre geride kalan dizi için birkaç şans daha vermişti. Önce yayın günü Salı'ya alınan dizi, geçtiğimiz haftalarda yükselişe geçmek amacıyla kadrosuna yeni bir oyuncu katmıştı. Ancak bu yapılanlar da çare olmayınca Kanal D, diziyi final yaptırma kararı aldı.

  2. Kanal D'den alınan flaş bir kararla TMC Film imzalı 'Muhteşem İkili' dizisinin sevenlerine üzücü haber geldi. Gün değişikliğine ve yapılan transferlere rağmen reytinglere yenik düşen 'Muhteşem İkili' dizisi haftaya son kez seyirciyle buluşacak.

    Kanal D'den alınan flaş bir kararla TMC Film imzalı 'Muhteşem İkili' dizisinin sevenlerine üzücü haber geldi. Gün değişikliğine ve yapılan transferlere rağmen reytinglere yenik düşen 'Muhteşem İkili' dizisi haftaya son kez seyirciyle buluşacak.

  3. Başrollerinde Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Öykü Karayel ve Özge Gürel gibi popülerliği yüksek olan isimleri kadrosunda bulunduran dizi, reytinglerde istediği sonucu alamasa da kendisine göre bir hayran kitlesi oluşturmuştu bile.

    Başrollerinde Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Öykü Karayel ve Özge Gürel gibi popülerliği yüksek olan isimleri kadrosunda bulunduran dizi, reytinglerde istediği sonucu alamasa da kendisine göre bir hayran kitlesi oluşturmuştu bile.

  4. Yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda M.Çağatay Tosun'un oturduğu dizi, önümüzdeki hafta 12. bölümüyle izleyicisiyle son kez buluşacak.

    Yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda M.Çağatay Tosun'un oturduğu dizi, önümüzdeki hafta 12. bölümüyle izleyicisiyle son kez buluşacak.

  5. MUHTEŞEM İKİLİ SON BÖLÜM NE OLDU: Muhteşem İkili'nin 5 Şubat Salı günü yayınlanan 11. yeni bölümünde MKC, hastalığını hiçe sayarak Barca'yı kurtarmak için harekete geçer.

    MUHTEŞEM İKİLİ SON BÖLÜM NE OLDU: Muhteşem İkili'nin 5 Şubat Salı günü yayınlanan 11. yeni bölümünde MKC, hastalığını hiçe sayarak Barca'yı kurtarmak için harekete geçer.

  6. Profesör, peşindeki üst düzey yetkiliye ulaşabilmek ve ismini öğrenebilmek için Barca'ya işkence yapar. Barca, tüm zorlamalara rağmen konuşmaz. Profesör, zamanının kalmadığını hisseder ve yurt dışına kaçmak için hazırlıklara başlar.

    Profesör, peşindeki üst düzey yetkiliye ulaşabilmek ve ismini öğrenebilmek için Barca'ya işkence yapar. Barca, tüm zorlamalara rağmen konuşmaz. Profesör, zamanının kalmadığını hisseder ve yurt dışına kaçmak için hazırlıklara başlar.

  7. Ahsen ile ilgili gizli bilgilere hakimdir. Onun Ela ismini gizlenmek için kulladığını bilmektedir. Bu açığı ona karşı kullanır. Organizasyonun ve kendisinin peşinde olan kişiyi öğrenmek için Ahsen'e şantaj yapan Profesör istediği ismi öğrenir. Barca'ya artık ihtiyacı kalmamıştır ve infaz emrini verir.

    Ahsen ile ilgili gizli bilgilere hakimdir. Onun Ela ismini gizlenmek için kulladığını bilmektedir. Bu açığı ona karşı kullanır. Organizasyonun ve kendisinin peşinde olan kişiyi öğrenmek için Ahsen'e şantaj yapan Profesör istediği ismi öğrenir. Barca'ya artık ihtiyacı kalmamıştır ve infaz emrini verir.

  8. Bu sırada MKC, 1 haftadır kayıp olan ortağını bulmak için var gücüyle çalışmaktadır. Fakat, vurulma olayı sonrası omuriliğine yakın giren kurşun çıkartılamadığı için zor anlar yaşar.

    Bu sırada MKC, 1 haftadır kayıp olan ortağını bulmak için var gücüyle çalışmaktadır. Fakat, vurulma olayı sonrası omuriliğine yakın giren kurşun çıkartılamadığı için zor anlar yaşar.

  9. Kurşun kanını zehirlemeye başlamıştır ve sürekli bayılmasına neden olur. Bu halde bile tüm gücünü son enerjisine kadar kullanır. Yakaladığı tüm delilleri kullanan MKC, Barca'nın tutulduğu yerin adresini bulur. Barca ise, kendi imkanlarıyla hücresinden kurtulmayı başarır;

    Kurşun kanını zehirlemeye başlamıştır ve sürekli bayılmasına neden olur. Bu halde bile tüm gücünü son enerjisine kadar kullanır. Yakaladığı tüm delilleri kullanan MKC, Barca'nın tutulduğu yerin adresini bulur. Barca ise, kendi imkanlarıyla hücresinden kurtulmayı başarır;

  10. Dizi, önümüzdeki hafta Salı günü yayınlanacak 12.bölümüyle final yapacak.

    Dizi, önümüzdeki hafta Salı günü yayınlanacak 12.bölümüyle final yapacak.