Kalk Gidelim Dizisi Ünlü Şarkıcıyı Kadrosuna Kattı!

TRT 1'in sevilen dizilerinden Kalk Gidelim, yakışıklı şarkıcıyı kadrosuna kattı.

  1. Geçtiğimiz bölümlerde kadrosuna Nilay Deniz, Ferhat Yılmaz ve Sinan Albayrak’ı katan Kalk Gidelim dizisi, hız kesmeden yeni bir isimle daha anlaştı. Her Cumartesi reyting yarışında üst sıralarda görünerek adından söz ettiren TRT dizisi, Türk Pop müziğinin başarılı ismini transfer etti.

    Geçtiğimiz bölümlerde kadrosuna Nilay Deniz, Ferhat Yılmaz ve Sinan Albayrak’ı katan Kalk Gidelim dizisi, hız kesmeden yeni bir isimle daha anlaştı. Her Cumartesi reyting yarışında üst sıralarda görünerek adından söz ettiren TRT dizisi, Türk Pop müziğinin başarılı ismini transfer etti.

  2. Şarkıları milyonlarca tıklanan ve genç kızların adeta sevgilisi olan Cem Belevi, Kalk Gidelim dizisinin kadrosuna katıldı. Dizide Sinan karakterine rol verecek olan Belevi, "Bu güzel karakteri böylesine deneyimli bir kadroda oynama fikri beni çok heyecanlandırıyor" şeklinde konuştu.

    Şarkıları milyonlarca tıklanan ve genç kızların adeta sevgilisi olan Cem Belevi, Kalk Gidelim dizisinin kadrosuna katıldı. Dizide Sinan karakterine rol verecek olan Belevi, "Bu güzel karakteri böylesine deneyimli bir kadroda oynama fikri beni çok heyecanlandırıyor" şeklinde konuştu.

  3. Peki hem oyunculuk hem de şarkıcılık kariyeri bulunan Cem Belevi kimdir?  <br>  1987 yılında İzmir&#8216;de dünyaya gelen Cem Belevi, 7 yaşında ailesinin de desteği ile piyano dersleri alarak müziğe ilk adımlarını attı. Okul yıllarında konserler veren Cem Belevi, ilk bestelerini de o yıllarda yapmaya başladı.

    Peki hem oyunculuk hem de şarkıcılık kariyeri bulunan Cem Belevi kimdir?
    1987 yılında İzmir‘de dünyaya gelen Cem Belevi, 7 yaşında ailesinin de desteği ile piyano dersleri alarak müziğe ilk adımlarını attı. Okul yıllarında konserler veren Cem Belevi, ilk bestelerini de o yıllarda yapmaya başladı.

  4. Üniversite eğitimi için İngiltere&#8216;ye giden Belevi, 5 yıl kaldığı İngiltere&#8217;de dil eğitimi, ekonomi ve Uluslararası İşletme okudu. Ayrıca Londra&#8217;da London Scholl Of Contemporary Music (LCCM)&#8217;te; Blues, Jazz ve Şan eğitimi aldı.

    Üniversite eğitimi için İngiltere‘ye giden Belevi, 5 yıl kaldığı İngiltere’de dil eğitimi, ekonomi ve Uluslararası İşletme okudu. Ayrıca Londra’da London Scholl Of Contemporary Music (LCCM)’te; Blues, Jazz ve Şan eğitimi aldı.

  5. Üniversiteden mezun olduktan sonra kariyerine Londra&#8216;da dünyaca ünlü bir şirkette çalışarak başladı. ancak müzik yapma isteği ile her şeyi bırakarak Türkiye&#8216;ye döndü ve 2011 yılında albüm çalışmalarına başladı. 2013 yılında ilk albümü &#8220;Bilmezsin&#8221;i çıkarttı.

    Üniversiteden mezun olduktan sonra kariyerine Londra‘da dünyaca ünlü bir şirkette çalışarak başladı. ancak müzik yapma isteği ile her şeyi bırakarak Türkiye‘ye döndü ve 2011 yılında albüm çalışmalarına başladı. 2013 yılında ilk albümü “Bilmezsin”i çıkarttı.

  6. 2015 yılında Ayshe ile düet yaptığı "Kim Ne Derse Desin" şarkısıyla büyük beğeni toplayan Belevi, ardından yine 2015 yılında "Sevemez Kimse Seni" ve 2016 yılında da yeni şarkısı "Sor" ile dinleyicilerinin karşısına çıktı.

    2015 yılında Ayshe ile düet yaptığı "Kim Ne Derse Desin" şarkısıyla büyük beğeni toplayan Belevi, ardından yine 2015 yılında "Sevemez Kimse Seni" ve 2016 yılında da yeni şarkısı "Sor" ile dinleyicilerinin karşısına çıktı.

  7. Cem Belevi, 2017 yılında son şarkısı "Aç Kollarını" ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken, İnadına Aşk dizisinde de boy gösterdi.

    Cem Belevi, 2017 yılında son şarkısı "Aç Kollarını" ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken, İnadına Aşk dizisinde de boy gösterdi.