Kadın Dizisinde Yönetmenin Bile Kaçırdığı Detay! İzleyici Yakaladı

FOX ekranlarında yayınlandığı her bölümde fırtınalar estiren ve sosyal medyanın konusu olan Kadın dizisi son bölümü ile ekrana geldi. İzleyicinin kafasını ise bir sahne karıştırdı.

  1. Kadın dizisi FOX ekranlarda yaklaşık 3 sezondur devam ediyor. Farklı konusu ve başarılı oyuncu kadrosu ile reytinglerde de yüz güldüren dizinin bazı sahneleri ise sosyal medyada günün konusu oldu.

    Kadın dizisi FOX ekranlarda yaklaşık 3 sezondur devam ediyor. Farklı konusu ve başarılı oyuncu kadrosu ile reytinglerde de yüz güldüren dizinin bazı sahneleri ise sosyal medyada günün konusu oldu.

  2. Dizinin özellikle son bölümlerinde başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken, izleyicinin de izlerken zevk aldığı bir isim var; Arif...  Bahar'a ve çocuklara sahip çıkan, kol kanat geren Arif dizide son bölümlerde yıldızı parlayan oyunculardan biri.

    Dizinin özellikle son bölümlerinde başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken, izleyicinin de izlerken zevk aldığı bir isim var; Arif... Bahar'a ve çocuklara sahip çıkan, kol kanat geren Arif dizide son bölümlerde yıldızı parlayan oyunculardan biri.

  3. Kadın dizisinin özellikle son bölümlerinde ise Arif'in saçındaki değişim izleyicinin gözünden kaçmadı. Geçtiğimiz haftalarda saçlarında daha yoğun beyazlar olan Arif'in son bölümde saçlarındaki siyahların artması, beyazların neredeyse olmaması yine izleyicini kafasını karıştıran başka bir detay..

    Kadın dizisinin özellikle son bölümlerinde ise Arif'in saçındaki değişim izleyicinin gözünden kaçmadı. Geçtiğimiz haftalarda saçlarında daha yoğun beyazlar olan Arif'in son bölümde saçlarındaki siyahların artması, beyazların neredeyse olmaması yine izleyicini kafasını karıştıran başka bir detay..

  4. Dizinin sadece 4-5 bölüm önceki bölümlerinde Arif'in saçındaki beyazlık sadece ön kısımlardayken son bölümlere doğru o beyazlık yer sık sık değiştirmeye başladı.

    Dizinin sadece 4-5 bölüm önceki bölümlerinde Arif'in saçındaki beyazlık sadece ön kısımlardayken son bölümlere doğru o beyazlık yer sık sık değiştirmeye başladı.

  5. Bazen şakaklarında bazen de saçlarının arkasında beliren beyazlar izleyicinin kafasını fena karıştırdı. Akıllara ise acaba yönetmen bile bu değişimin farkında değil mi sorusunu getirdi.

    Bazen şakaklarında bazen de saçlarının arkasında beliren beyazlar izleyicinin kafasını fena karıştırdı. Akıllara ise acaba yönetmen bile bu değişimin farkında değil mi sorusunu getirdi.

  6. PEKİ BAŞARILI OYUNCULUPU İLE TAM NOT ALAN FEYYAZ DUMAN KİMDİR: 1982 yılında Mardin'de dünyaya gelen Feyyaz Duman, çocuk yaşta ailesi ile birlikte İstanbul'a göç etmiştir. Üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Halk Dansları Bölümü'nde tamamlayan ünlü oyuncu eğitim için ABD'ye gitmiş ve 5 yılın ardından yurda dönmüştür.

    PEKİ BAŞARILI OYUNCULUPU İLE TAM NOT ALAN FEYYAZ DUMAN KİMDİR: 1982 yılında Mardin'de dünyaya gelen Feyyaz Duman, çocuk yaşta ailesi ile birlikte İstanbul'a göç etmiştir. Üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Halk Dansları Bölümü'nde tamamlayan ünlü oyuncu eğitim için ABD'ye gitmiş ve 5 yılın ardından yurda dönmüştür.

  7. 2014 yılında rol aldığı Annemin Şarkısı adlı filmdeki başarısı neticesinde 51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görülmüştür. Yine aynı film ile 2014 - Saraybosna Film Festivali - En İyi Erkek oyuncu ödülünü almıştır.

    2014 yılında rol aldığı Annemin Şarkısı adlı filmdeki başarısı neticesinde 51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görülmüştür. Yine aynı film ile 2014 - Saraybosna Film Festivali - En İyi Erkek oyuncu ödülünü almıştır.

  8. Daha birçok film projesi ile birçok ödüle layık görülen Feyyaz Duman, geçen yıl Antalya Film Festivaline iki film ile beraber katılan tek erkek oyuncu olmuştur.

    Daha birçok film projesi ile birçok ödüle layık görülen Feyyaz Duman, geçen yıl Antalya Film Festivaline iki film ile beraber katılan tek erkek oyuncu olmuştur.

  9. 2016 yılında ilk dizi projesi olan Show TV'de yayınlanan İçerde dizisi kadrosuna dahil olmuştur. Dizide Kudret'in adamı Serkan rolünü canlandırmıştır.

    2016 yılında ilk dizi projesi olan Show TV'de yayınlanan İçerde dizisi kadrosuna dahil olmuştur. Dizide Kudret'in adamı Serkan rolünü canlandırmıştır.

  10. 2017 yılından bu yana ise başrollerini Caner Cindoruk, Özge Özpiriçci ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı Fox TV'de yayınlanan Kadın dizisinde Arif karakterine hayat vermektedir.

    2017 yılından bu yana ise başrollerini Caner Cindoruk, Özge Özpiriçci ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı Fox TV'de yayınlanan Kadın dizisinde Arif karakterine hayat vermektedir.

  11. Arif karakteri: Arif hem Bahar’ın ev sahibi Yusuf’un oğlu hem de apartmanın karşısındaki kahvenin sahibidir. Yakışıklı, karizmatik, eğitimli ve akıllı bir genç adamdır, buna karşılık kendini bir bitirim gibi göstermek hoşuna gider. Kahvehanesi ve erkek arkadaşlarla yaşanan meyhane geceleriyle doldurulan bir hayatı vardır. Bunun dışında at yarışı, futbol gibi tamamen maskülen konularla ilgilidir.

    Arif karakteri: Arif hem Bahar’ın ev sahibi Yusuf’un oğlu hem de apartmanın karşısındaki kahvenin sahibidir. Yakışıklı, karizmatik, eğitimli ve akıllı bir genç adamdır, buna karşılık kendini bir bitirim gibi göstermek hoşuna gider. Kahvehanesi ve erkek arkadaşlarla yaşanan meyhane geceleriyle doldurulan bir hayatı vardır. Bunun dışında at yarışı, futbol gibi tamamen maskülen konularla ilgilidir.

  12. DİZİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU: Pırıl’ı almaya gelen Suat, artık Sarp’ın kızını üzmesine izin vermek istemedi. Bahar ise Pırıl’dan onu da götürmesini istedi.

    DİZİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU: Pırıl’ı almaya gelen Suat, artık Sarp’ın kızını üzmesine izin vermek istemedi. Bahar ise Pırıl’dan onu da götürmesini istedi.

  13. Çünkü artık Tarlabaşı’na gidip her şeyi polise anlatmakta kararlıydı. Ama Pırıl, Bahar’ın bu isteğini yerine getirmedi. Arif’in kahvesinde bulunan gizemli silah ile Arif tutuklandı. Hiçbir suçu olmayan Arif bu olaydan nasıl kurtulacak bu sorunun cevabı ise yeni bölümde olacak...

    Çünkü artık Tarlabaşı’na gidip her şeyi polise anlatmakta kararlıydı. Ama Pırıl, Bahar’ın bu isteğini yerine getirmedi. Arif’in kahvesinde bulunan gizemli silah ile Arif tutuklandı. Hiçbir suçu olmayan Arif bu olaydan nasıl kurtulacak bu sorunun cevabı ise yeni bölümde olacak...