Acun Ilıcalı: Teklifler Olduğu Doğru Ancak...

Acun Ilıcalı: Teklifler olduğu doğru ancak sözü edilen yer değil

  1. Yaptığı yarışma programlarıyla başarıya imza atan dünyada birçok ülkeye yarışma ihraç eden Acun Ilıcalı'nın TV8'deki hisselerini sattığı iddiası medya kulislerine bomba gibi düştü.

    Yaptığı yarışma programlarıyla başarıya imza atan dünyada birçok ülkeye yarışma ihraç eden Acun Ilıcalı'nın TV8'deki hisselerini sattığı iddiası medya kulislerine bomba gibi düştü.

  2. Acun Ilıcalı, daha önce 70 milyon dolara satın aldığı kanalın bir kısmını Doğuş Holding'e satmıştı.    Ilıcalı bu satışı yaptıktan sonra da gelir-gider dengesi kurmakta zorlandı ve kanalda zor günler yaşandı.

    Acun Ilıcalı, daha önce 70 milyon dolara satın aldığı kanalın bir kısmını Doğuş Holding'e satmıştı. Ilıcalı bu satışı yaptıktan sonra da gelir-gider dengesi kurmakta zorlandı ve kanalda zor günler yaşandı.

  3. İddialarla ilgili olarak konuşan Acun Ilıcalı, “Teklifler olduğu doğru ancak sözü edilen yer değil” dedi.    Mahmut Karakeçili’nin sahibi olduğu Maxam Holding’in Tv8’e talip olduğu, bu görüşmelerin devam ettiği ve önümüzdeki günlerde çözüme kavuşacağı öğrenildi.

    İddialarla ilgili olarak konuşan Acun Ilıcalı, “Teklifler olduğu doğru ancak sözü edilen yer değil” dedi. Mahmut Karakeçili’nin sahibi olduğu Maxam Holding’in Tv8’e talip olduğu, bu görüşmelerin devam ettiği ve önümüzdeki günlerde çözüme kavuşacağı öğrenildi.