Gülperi Dizisinde Reynmen Bombası Patladı! Fragmanda Ortaya Çıktı

Show TV'de Cuma günleri ekrana gelen Gülperi dizisinin 24. bölüm tanıtımında 'Derdim Olsun' şarkısıyla rekorlar kıran Reynmen sürprizi yaşandı.

  1. Başrollerini Timuçin Esen ve Nurgül Yeşilçay'ın paylaştığı Gülperi dizisinde iki aile arasında gerilim artarken yeni bölüm fragmanında ipler kopma noktasına geliyor. Önceki gün yayınlanan 24. bölüm tanıtımı heyecanlı bir bekleyişe sahne olurken, Derdim Olsun şarkısıyla tüm Türkiye'ye adını duyuran Reynmen sürprizi yaşandı.

    Başrollerini Timuçin Esen ve Nurgül Yeşilçay'ın paylaştığı Gülperi dizisinde iki aile arasında gerilim artarken yeni bölüm fragmanında ipler kopma noktasına geliyor. Önceki gün yayınlanan 24. bölüm tanıtımı heyecanlı bir bekleyişe sahne olurken, Derdim Olsun şarkısıyla tüm Türkiye'ye adını duyuran Reynmen sürprizi yaşandı.

  2. Kısa süre içinde YouTube üzerinden 150 milyondan fazla izlenen Reynmen'in Derdim olsun şarkısı Gülperi dizisinin fragmanında çaldı. Daha önce şarkıyı duymayan Gülperi izleyicileri, şarkıyı  hemen sosyal medya üzerinden aratmaya başladı.

    Kısa süre içinde YouTube üzerinden 150 milyondan fazla izlenen Reynmen'in Derdim olsun şarkısı Gülperi dizisinin fragmanında çaldı. Daha önce şarkıyı duymayan Gülperi izleyicileri, şarkıyı hemen sosyal medya üzerinden aratmaya başladı.

  3. Gülperi dizisinin fragmanında çalan Derdim Olsun'un, yarın yayınlanacak yeni bölümde yayınlanıp yayınlanmayacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

    Gülperi dizisinin fragmanında çalan Derdim Olsun'un, yarın yayınlanacak yeni bölümde yayınlanıp yayınlanmayacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

  4. Peki Gülperi dizisinde son bölüm ne oldu?  Gülperi 23. Bölümünde; Gülperi ve Kadir, evliliklerini Hasan ve Artemis’e söylemek niyetindeyken onların birlikteliklerini öğrenince şoka girer. Gülperi’nin tavrı Kadir’le ikisinin arasında yeniden engeller doğmasına sebep olur.

    Peki Gülperi dizisinde son bölüm ne oldu? Gülperi 23. Bölümünde; Gülperi ve Kadir, evliliklerini Hasan ve Artemis’e söylemek niyetindeyken onların birlikteliklerini öğrenince şoka girer. Gülperi’nin tavrı Kadir’le ikisinin arasında yeniden engeller doğmasına sebep olur.

  5. Gökhan, Hasan’ın Seyit’in ölümünde payı olduğunu düşünüp intikam planına girer. Hasan ve Artemis ise ait oldukları iki farklı dünyanın çatışmasında aşklarına dayanarak ayakta kalmaya çalışırlar.

    Gökhan, Hasan’ın Seyit’in ölümünde payı olduğunu düşünüp intikam planına girer. Hasan ve Artemis ise ait oldukları iki farklı dünyanın çatışmasında aşklarına dayanarak ayakta kalmaya çalışırlar.

  6. Şeyma, Gülperi ve Kadir’in birlikteliğine engel olmak için yeni ve çok riskli bir yola girer. Gülperi ve Kadir ise artık birlikte çıktıkları yolun netliğini kabul etmek üzerelerken hiç beklemedikleri bir biçimde sıkışmış olduklarının farkında değillerdir.

    Şeyma, Gülperi ve Kadir’in birlikteliğine engel olmak için yeni ve çok riskli bir yola girer. Gülperi ve Kadir ise artık birlikte çıktıkları yolun netliğini kabul etmek üzerelerken hiç beklemedikleri bir biçimde sıkışmış olduklarının farkında değillerdir.

  7. Dizide bu hafta ne olacak?  Dizide bu hafta, Gülperi ve Kadir'in evlendiğini öğrenen çocuklar ailelerine adeta isyan edecekler. Tanıtımda Hasan ve Artemis'in anne ve babalarına karşı geldiği tansiyonu yüksek sahneler büyük merak uyandırdı.

    Dizide bu hafta ne olacak? Dizide bu hafta, Gülperi ve Kadir'in evlendiğini öğrenen çocuklar ailelerine adeta isyan edecekler. Tanıtımda Hasan ve Artemis'in anne ve babalarına karşı geldiği tansiyonu yüksek sahneler büyük merak uyandırdı.

  8. Tanıtımda Kadir'in kızı Artemis ve Gülperi'nin çocukları Hasan, Bedriye ve Can'ın bir araya gelerek ailelerine cephe alması da dikkatleri çekti.

    Tanıtımda Kadir'in kızı Artemis ve Gülperi'nin çocukları Hasan, Bedriye ve Can'ın bir araya gelerek ailelerine cephe alması da dikkatleri çekti.