Gece Tüketilmesi Gerekenler Besinler Nelerdir?

Yatmadan önce bir kaşık zeytin yağı içerseniz...

  1. Yapılan araştırmalarda vücut uyku haline geçmeden önce tüketilen bazı besinler sayesinde ertesi güne daha sağlıklı uyanacağı ortaya çıkarıldı. Peki gece tüketilmesi gereken besinler nelerdir? Yatmadan önce bir kaşık zeytin yağı içerseniz ne olur? Sizler için bu araştırma sonucunda açıklanan besinleri derledik. Faydası gece iki kat artan besinlere dair merak edilenleri haberin detayında bulabilirsiniz.

    Yapılan araştırmalarda vücut uyku haline geçmeden önce tüketilen bazı besinler sayesinde ertesi güne daha sağlıklı uyanacağı ortaya çıkarıldı. Peki gece tüketilmesi gereken besinler nelerdir? Yatmadan önce bir kaşık zeytin yağı içerseniz ne olur? Sizler için bu araştırma sonucunda açıklanan besinleri derledik. Faydası gece iki kat artan besinlere dair merak edilenleri haberin detayında bulabilirsiniz.

  2. MARUL    Vücudun ihtiyacı olan A vitaminin yüzde 80'ini karşılar. Ancak bu faydasını gece daha iyi gösterir. Hücrelerin yenilenmesi destekleyerek vücudun genç hücrelerini artırır.

    MARUL Vücudun ihtiyacı olan A vitaminin yüzde 80'ini karşılar. Ancak bu faydasını gece daha iyi gösterir. Hücrelerin yenilenmesi destekleyerek vücudun genç hücrelerini artırır.

  3. ZEYTİN YAĞI    Uçucu yağ asidi bakımından zengin olan zeytin yağı sindirimi yeniler. Gece yatmadan yarım saat önce bir kaşık zeytin yağı tüketildiğinde metabolizmayı hızlandırarak besin atıklarının hepsini mesane ve dışkılama kanallarında birikmesini sağlar. Ertesi gün tuvalete çıkarak vücuttan atılmalarına destekler.

    ZEYTİN YAĞI Uçucu yağ asidi bakımından zengin olan zeytin yağı sindirimi yeniler. Gece yatmadan yarım saat önce bir kaşık zeytin yağı tüketildiğinde metabolizmayı hızlandırarak besin atıklarının hepsini mesane ve dışkılama kanallarında birikmesini sağlar. Ertesi gün tuvalete çıkarak vücuttan atılmalarına destekler.

  4. ENGİNAR    Güçlü bir detoks etkiis gösterir. İdrar yolu ile vücuttaki serbest radikallerin atılmasını sağlar. Bağışıklığı güçlendirir. Cilt hücrelerinin daha hızlı yenilenmesine yardımcı olur.

    ENGİNAR Güçlü bir detoks etkiis gösterir. İdrar yolu ile vücuttaki serbest radikallerin atılmasını sağlar. Bağışıklığı güçlendirir. Cilt hücrelerinin daha hızlı yenilenmesine yardımcı olur.

  5. BAL    Kanserli hücre oluşumunu engeller. Diş sağlığından sinir sistemini yenilemeye kadar faydası vardır. gece yatmadan önce bir kaşık tüketilmesi tavsiye edilir. Ertesi gün vücut enerjisini artırır.

    BAL Kanserli hücre oluşumunu engeller. Diş sağlığından sinir sistemini yenilemeye kadar faydası vardır. gece yatmadan önce bir kaşık tüketilmesi tavsiye edilir. Ertesi gün vücut enerjisini artırır.

  6. PAPATYA ÇAYI    Güçlü bir sakinleştirici olan papatya çayı, sinir dalgalanmalarının kötü etkilenmesini azaltır. Rahat bir uyku sağlar. Ertesi gün daha dinç ve sağlıklı uyanmayı destekler.

    PAPATYA ÇAYI Güçlü bir sakinleştirici olan papatya çayı, sinir dalgalanmalarının kötü etkilenmesini azaltır. Rahat bir uyku sağlar. Ertesi gün daha dinç ve sağlıklı uyanmayı destekler.

  7. KUŞKONMAZ    Kimse bilmez ama kuşkonmaz güçlü bir antioksidandır. Bu özelliği sayesinde karaciğerde biriken toksinleri idrar yolu ile atar. Kuşkonmazın en hızlı etki gösterdiği zamanlar ise vücudun uyku halinde olduğu süredir. Bu yüzden gece tüketildiğinde faydası iki kat artar.

    KUŞKONMAZ Kimse bilmez ama kuşkonmaz güçlü bir antioksidandır. Bu özelliği sayesinde karaciğerde biriken toksinleri idrar yolu ile atar. Kuşkonmazın en hızlı etki gösterdiği zamanlar ise vücudun uyku halinde olduğu süredir. Bu yüzden gece tüketildiğinde faydası iki kat artar.