Detoks Mucizesi Yaratan Besinler

Detoks mucizesi yaratan besinler

  1. Tere: Terenin vücudunuza olan etkisi sadece bronşlarınızı temizlemekten ibaret değil. Tereyi kullanarak lezzetlendireceğiniz salatalar, yağ yakımını da destekler.

    Tere: Terenin vücudunuza olan etkisi sadece bronşlarınızı temizlemekten ibaret değil. Tereyi kullanarak lezzetlendireceğiniz salatalar, yağ yakımını da destekler.

  2. Menengiç kahvesi: Daha önce kahvenin yanında içtiğiniz sigaraları unutun! Menengiç kahvesi sigaranın bütün kötü etkilerini vücudunuzdan temizlemeye yardımcı. Günde 1-2 fincan tüketebileceğiniz menengiç kahvesi, sigara dumanının kapattığı solunum yollarınızı yeniden açar.

    Menengiç kahvesi: Daha önce kahvenin yanında içtiğiniz sigaraları unutun! Menengiç kahvesi sigaranın bütün kötü etkilerini vücudunuzdan temizlemeye yardımcı. Günde 1-2 fincan tüketebileceğiniz menengiç kahvesi, sigara dumanının kapattığı solunum yollarınızı yeniden açar.

  3. Keçiboynuzu çayı: 4-5 adet kuru keçiboynuzu dalından yapabileceğiniz enfes keçiboynuzu çayıyla hem vücudunuzu yenileyebilir hem de sigaranın vücudunuzda yarattığı stresi bir daha hiç dönmemek üzere silebilirsiniz.

    Keçiboynuzu çayı: 4-5 adet kuru keçiboynuzu dalından yapabileceğiniz enfes keçiboynuzu çayıyla hem vücudunuzu yenileyebilir hem de sigaranın vücudunuzda yarattığı stresi bir daha hiç dönmemek üzere silebilirsiniz.

  4. Greyfurt: Özellikle soğuk kış günlerinde tercih edebileceğiniz, hem vücut direncini hem de akciğerlerin fonksiyonel çalışma kapasitesini artıran bu eşsiz besin içerdiği antioksidanlarla meşhur!

    Greyfurt: Özellikle soğuk kış günlerinde tercih edebileceğiniz, hem vücut direncini hem de akciğerlerin fonksiyonel çalışma kapasitesini artıran bu eşsiz besin içerdiği antioksidanlarla meşhur!

  5. Elma: Bir demliğin içerisine elmayı kabuğuyla dilimleyin ve içerisine bir tutam zencefil, 2 çubuk tarçın atın. Karışımı demleyin. Akciğerlerinizi içtiğiniz bu karışımla yenileyebilirsiniz.

    Elma: Bir demliğin içerisine elmayı kabuğuyla dilimleyin ve içerisine bir tutam zencefil, 2 çubuk tarçın atın. Karışımı demleyin. Akciğerlerinizi içtiğiniz bu karışımla yenileyebilirsiniz.

  6. Ebegümeci: Kanserden koruyucu bu muhteşem besinin çayını her gün aç karna 1 fincan için. Bu çay, sigarayı bırakan kişilerin akciğerlerini 70 günde temizler.

    Ebegümeci: Kanserden koruyucu bu muhteşem besinin çayını her gün aç karna 1 fincan için. Bu çay, sigarayı bırakan kişilerin akciğerlerini 70 günde temizler.