Masterchef Türkiye'de Olay! Kendi Takımına Beddua Etti

MasterChef Türkiye'de kim elendi?

  1. TV8 yarışması Master Şef Türkiye'de geçen hafta Yekaterina elenmişti bu hafta Masterchef'ten kim elendi birazdan belli olacak.

    TV8 yarışması Master Şef Türkiye'de geçen hafta Yekaterina elenmişti bu hafta Masterchef'ten kim elendi birazdan belli olacak.

  2. MasterChef Türkiye yarışında bu hafta kırmızı ve mavi takım arasında kıyasıya bir yarış vardı. Master Şef'ten kim elendi sorusunun yanıtını verecek olan iki turlu elemelerde mavi takıma Güzide, kırmızı takıma Yasin kaptanlık yaptı. Elemelerin ikinci ayağına Kıvanç ile Suna arasındaki kavga damga vurdu. Kıvanç kendi takımına beddua ederek herkesin ağzını açık bıraktı. İşte MasterChef finalinde olanlar:

    MasterChef Türkiye yarışında bu hafta kırmızı ve mavi takım arasında kıyasıya bir yarış vardı. Master Şef'ten kim elendi sorusunun yanıtını verecek olan iki turlu elemelerde mavi takıma Güzide, kırmızı takıma Yasin kaptanlık yaptı. Elemelerin ikinci ayağına Kıvanç ile Suna arasındaki kavga damga vurdu. Kıvanç kendi takımına beddua ederek herkesin ağzını açık bıraktı. İşte MasterChef finalinde olanlar:

  3. MasterChef'in ilk eleme oyununda kaybeden takım Yasin'in kırmızı ekibi oldu. Oynanan dokunulmaz oyununu Mustafa kazanınca ilk eleme adayını da o belirledi. Mustafa eleme adayı olarak Faruk Batuhan'ın ismini verdi.

    MasterChef'in ilk eleme oyununda kaybeden takım Yasin'in kırmızı ekibi oldu. Oynanan dokunulmaz oyununu Mustafa kazanınca ilk eleme adayını da o belirledi. Mustafa eleme adayı olarak Faruk Batuhan'ın ismini verdi.

  4. Faruk Batuhan ismi çıktıktan sonra takım ikinci eleme adayı için oylamaya geldi. Elemede Yasin ile Eda arasında büyük bir kavga patlak verdi. Yasin üslubunu bozunca şeflerden fırça yedi. Yasin, Eda ve Alican aynı oyu alınca kaptan olarak seçim yaptı. Yasin bu noktada Eda'dan özür diledi ve elemeye Alican'ı göndererek onun gönlünü aldı.

    Faruk Batuhan ismi çıktıktan sonra takım ikinci eleme adayı için oylamaya geldi. Elemede Yasin ile Eda arasında büyük bir kavga patlak verdi. Yasin üslubunu bozunca şeflerden fırça yedi. Yasin, Eda ve Alican aynı oyu alınca kaptan olarak seçim yaptı. Yasin bu noktada Eda'dan özür diledi ve elemeye Alican'ı göndererek onun gönlünü aldı.

  5. MasterChef'teki ikinci eleme oyununa ise Kıvanç ile Suna arasındaki kavga damga vurdu. Mercimek çorbası yapma görevini alan Kıvanç, çorbayı sulu yaptı. Son 10 dakika kala Murat un kavurup çorbayı koyulaştırarak kıvamlandırdı. Kıvanç ise son 5 dakikaya girilirken çorbayı süzme krizi çıkardı. Suna sürenin yetersiz olduğunu ve çorbanın sulu olduğunu belirtip süzmeye karşı çıktı.

    MasterChef'teki ikinci eleme oyununa ise Kıvanç ile Suna arasındaki kavga damga vurdu. Mercimek çorbası yapma görevini alan Kıvanç, çorbayı sulu yaptı. Son 10 dakika kala Murat un kavurup çorbayı koyulaştırarak kıvamlandırdı. Kıvanç ise son 5 dakikaya girilirken çorbayı süzme krizi çıkardı. Suna sürenin yetersiz olduğunu ve çorbanın sulu olduğunu belirtip süzmeye karşı çıktı.

  6. Kroton Suna  <br>  Çorbayı süzme konusunda kaptanı Güzide'nin kararını da dinlemeyen Kıvanç ısrarcı oldu. Suna buna engel olmak isteyince "Sen ne yaptın git krotonlarınla ilgilen, benim çorbama dokunma" dedi. Suna bu sözle çileden çıkarken, Kıvanç sesini yükselterek herkesi çileden çıkardı.

    Kroton Suna
    Çorbayı süzme konusunda kaptanı Güzide'nin kararını da dinlemeyen Kıvanç ısrarcı oldu. Suna buna engel olmak isteyince "Sen ne yaptın git krotonlarınla ilgilen, benim çorbama dokunma" dedi. Suna bu sözle çileden çıkarken, Kıvanç sesini yükselterek herkesi çileden çıkardı.

  7. Takımına beddua etti<br>  Murat son dakika çıkan kavgayı yatıştırmak isterken Kıvanç takımına beddua etti ve "İnşallah şu oyunu kaybederiz" dedi. Suna bu sözü duyunca çılgına döndü. Takım arkadaşlarına şok üstüne şok yaşatan Kıvanç, yemeklerin sunumu sırasında da kavgaya devam etti. Bunun üzerine Somer şef araya girip "Kol kırılır yen içinde kalır" diyerek Kıvanç ve Suna'yı susturdu.

    Takımına beddua etti
    Murat son dakika çıkan kavgayı yatıştırmak isterken Kıvanç takımına beddua etti ve "İnşallah şu oyunu kaybederiz" dedi. Suna bu sözü duyunca çılgına döndü. Takım arkadaşlarına şok üstüne şok yaşatan Kıvanç, yemeklerin sunumu sırasında da kavgaya devam etti. Bunun üzerine Somer şef araya girip "Kol kırılır yen içinde kalır" diyerek Kıvanç ve Suna'yı susturdu.

  8. Suna yürüyen bir balon<br>  Kıvanç, oy sonuçlarının açıklandığı sırada da kavgaya devam etti. Suna'ya 'canavar' diyen Kıvanç, şunları söyledi:  "Suna takım oyunu diyor ama beni çileden çıkaran bireysel tepki vermesi. Asla bu çorba süzülmeyecek dedi. Takımsak takım olarak karar verebilirdik. Takıma anlık bir sinirle "inşallah bugün kaybederiz" dedim. Bu çok yanlış bir şeydi. Ama bu yarışma bir süre sonra bireysele dönecek. Benim hiç bir korkum yok. 8 hafta içinde arkadaşlar bir canavar yaratmış. Suna yürüyen bir ego. Bir iğneye bakar patlaması.".

    Suna yürüyen bir balon
    Kıvanç, oy sonuçlarının açıklandığı sırada da kavgaya devam etti. Suna'ya 'canavar' diyen Kıvanç, şunları söyledi: "Suna takım oyunu diyor ama beni çileden çıkaran bireysel tepki vermesi. Asla bu çorba süzülmeyecek dedi. Takımsak takım olarak karar verebilirdik. Takıma anlık bir sinirle "inşallah bugün kaybederiz" dedim. Bu çok yanlış bir şeydi. Ama bu yarışma bir süre sonra bireysele dönecek. Benim hiç bir korkum yok. 8 hafta içinde arkadaşlar bir canavar yaratmış. Suna yürüyen bir ego. Bir iğneye bakar patlaması.".

  9. MasterChef ikinci elemeyi kim kaybetti  <br>Masterchef yarışmacıları bu kez tabldot ürünleri yaptılar. Yemek menüsünde mercimek çorbası, orman kebabı, pilav ve irmik tatlısı vardı. Kazanan takım 30'a 20 oyla mavi takım oldu. İlk oyunu da kaybeden kırmızı takımda 2 kişi hariç geriye kalanların tamamı elemeye çıktı. Sürpriz ise dokunulmazlık oyununda yaşandı.

    MasterChef ikinci elemeyi kim kaybetti
    Masterchef yarışmacıları bu kez tabldot ürünleri yaptılar. Yemek menüsünde mercimek çorbası, orman kebabı, pilav ve irmik tatlısı vardı. Kazanan takım 30'a 20 oyla mavi takım oldu. İlk oyunu da kaybeden kırmızı takımda 2 kişi hariç geriye kalanların tamamı elemeye çıktı. Sürpriz ise dokunulmazlık oyununda yaşandı.

  10. Gecenin sürprizlerini Eda yaptı<br>  İkinci oyunu kaybeden kırmızı takım dokunulmazlık oyununda Danilo şefin ton balıklı yemeğini yaptı. Gecenin sürprizi de bu oyunda geldi. Batuhan, Mustafa ve Yasin ile yarışan Eda, şefleri bile şaşırtarak en iyi tabağı çıkardı ve dokunulmazlığı kazandı. Eda ikinci sürprizi ise kendisiyle sürekli uğraşan Yasin'i potaya göndermeyerek yaptı. Eda bunun yerine Mustafa'nın adını verdi.

    Gecenin sürprizlerini Eda yaptı
    İkinci oyunu kaybeden kırmızı takım dokunulmazlık oyununda Danilo şefin ton balıklı yemeğini yaptı. Gecenin sürprizi de bu oyunda geldi. Batuhan, Mustafa ve Yasin ile yarışan Eda, şefleri bile şaşırtarak en iyi tabağı çıkardı ve dokunulmazlığı kazandı. Eda ikinci sürprizi ise kendisiyle sürekli uğraşan Yasin'i potaya göndermeyerek yaptı. Eda bunun yerine Mustafa'nın adını verdi.

  11. MasterChef'te erken final, kim elendi?  <br>Kırmızı takımın oylamasında bu kez yarışmacılar sadece 1 oy verdiler. Bu noktada Eda bir sürpriz daha yaptı ve Yasin'e oy vermeyerek durumu 3-3'e getirip ona potadan kurtulma şansı verdi. Yasin de bu şansı kullandı ve kaptan olmanın yetkisini kullanıp kendisi yerine Batuhan'ın elemeye gitmesine karar verdi. Elemeye MasterChef'in en güçlü 4 yarışmacısı Batuhan, Mustafa, Faruk Batuhan ve Alican kalınca Mehmet Yalçınkaya "Erken final oldu, nefes kesen bir yarışma' diyerek durumu özetledi. Birazdan Master Şefe veda eden isim belli olacak.

    MasterChef'te erken final, kim elendi?
    Kırmızı takımın oylamasında bu kez yarışmacılar sadece 1 oy verdiler. Bu noktada Eda bir sürpriz daha yaptı ve Yasin'e oy vermeyerek durumu 3-3'e getirip ona potadan kurtulma şansı verdi. Yasin de bu şansı kullandı ve kaptan olmanın yetkisini kullanıp kendisi yerine Batuhan'ın elemeye gitmesine karar verdi. Elemeye MasterChef'in en güçlü 4 yarışmacısı Batuhan, Mustafa, Faruk Batuhan ve Alican kalınca Mehmet Yalçınkaya "Erken final oldu, nefes kesen bir yarışma' diyerek durumu özetledi. Birazdan Master Şefe veda eden isim belli olacak.