Ekim - Kasım Ayında Hangi Balık Yenilir?

Aralık'ta hamsi Ocak'ta çinekop

  1. Ekim ayında en lezzetli balık palamut, Kasım ayında lüfer Aralık ayında hamsi ve tekir, Ocak ayında ise çinekop olur. Beslenmenin en vazgeçilmezi olan balıkların hangi aylarda tüketilmesi gerektiğini listeledik.

    Ekim ayında en lezzetli balık palamut, Kasım ayında lüfer Aralık ayında hamsi ve tekir, Ocak ayında ise çinekop olur. Beslenmenin en vazgeçilmezi olan balıkların hangi aylarda tüketilmesi gerektiğini listeledik.

  2. Sonbahar ile birlikte sağlık deposu balık sofralardaki yerini almaya başladı. Ekim ayı, balık sezonunun en canlı aylarından biri olarak kabul ediliyor. Palamutun en lezzetli ayı olarak bilinen ekimde ayrıca barbunya, çipura, kılıç, levrek, lüfer, tekir, sardalya, palamut, orfoz, traça da en lezzetli halleriyle sofralara geliyor. Kasım ayında ise lüfer ve torik balığı en lezzetlisi olur. Peki Aralık, Ocak ve Şubat aylarında hangi balıklar yenilmeli diye soracak olursanız, 12 ayı listeledik buna bakın deriz.

    Sonbahar ile birlikte sağlık deposu balık sofralardaki yerini almaya başladı. Ekim ayı, balık sezonunun en canlı aylarından biri olarak kabul ediliyor. Palamutun en lezzetli ayı olarak bilinen ekimde ayrıca barbunya, çipura, kılıç, levrek, lüfer, tekir, sardalya, palamut, orfoz, traça da en lezzetli halleriyle sofralara geliyor. Kasım ayında ise lüfer ve torik balığı en lezzetlisi olur. Peki Aralık, Ocak ve Şubat aylarında hangi balıklar yenilmeli diye soracak olursanız, 12 ayı listeledik buna bakın deriz.

  3. Kasım ayında en lezzetli balık <br>  Kasım ayı lezzet açısından lüferin en iyi olduğu aydır. Lüfer ile birlikte, palamut, orfoz, sarıağız, tekir, torik, uskumru, kefal, sazan, yayın Kasım ayında tercih edilecek balıklardır. Kasım ayı torik akışının da en yoğun olduğu zamandır.

    Kasım ayında en lezzetli balık
    Kasım ayı lezzet açısından lüferin en iyi olduğu aydır. Lüfer ile birlikte, palamut, orfoz, sarıağız, tekir, torik, uskumru, kefal, sazan, yayın Kasım ayında tercih edilecek balıklardır. Kasım ayı torik akışının da en yoğun olduğu zamandır.

  4. Aralık ayında hangi balık yenir<br>  Tekir, Aralık ayında bolca avlanır. Ancak bu ayın en gözdesi ve lezzetli balığı hamsidir.  Aralık ayında Uskumru, lüfer, palamut, torik de çok lezzetlidir.

    Aralık ayında hangi balık yenir
    Tekir, Aralık ayında bolca avlanır. Ancak bu ayın en gözdesi ve lezzetli balığı hamsidir. Aralık ayında Uskumru, lüfer, palamut, torik de çok lezzetlidir.

  5. Ocak ayında en iyisi Çinekop balığı<br>  Ocak ayının en lezzetli balıkları çinekop, uskumru, lüfer, palamut ve istavrittir. Çinekop ile birlikte Tekir, kefal, kırlangıç ocak ayında en bol dönemini yaşayan balıklardır.

    Ocak ayında en iyisi Çinekop balığı
    Ocak ayının en lezzetli balıkları çinekop, uskumru, lüfer, palamut ve istavrittir. Çinekop ile birlikte Tekir, kefal, kırlangıç ocak ayında en bol dönemini yaşayan balıklardır.

  6. Şubat ayında hangi balık yenilir? <br>  Şubat ayı Kalkan balığı mevsiminin başlangıcıdır. Tekir, gümüş, hamsi, izmarit, kalkan, mersin, torik, kefal, levrek şubat ayında çok lezzetlidir.

    Şubat ayında hangi balık yenilir?
    Şubat ayı Kalkan balığı mevsiminin başlangıcıdır. Tekir, gümüş, hamsi, izmarit, kalkan, mersin, torik, kefal, levrek şubat ayında çok lezzetlidir.

  7. Mart ayında hangi balık lezzetlidir?<br>  Mart ayında gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın balıkları mart ayının lezzetli ve bol bulunan balıklarındandır.

    Mart ayında hangi balık lezzetlidir?
    Mart ayında gümüş, izmarit, mezgit, kalkan, kaya balığı, mezgit, kefal, levrek, yayın balıkları mart ayının lezzetli ve bol bulunan balıklarındandır.

  8. Nisan ayında hangi balık yenilir? :<br> Gümüş, izmarit, kalkan, mersin, barbun, levrek, kefal, kaya balığı lezzetlidir. Nisan ayında en fazla avlanan balıklar kalkan, levrek, mercandır.

    Nisan ayında hangi balık yenilir? :
    Gümüş, izmarit, kalkan, mersin, barbun, levrek, kefal, kaya balığı lezzetlidir. Nisan ayında en fazla avlanan balıklar kalkan, levrek, mercandır.

  9. Mayıs ayında hangi balık yenilir? :<br> Gümüş, izmarit, mercan, mersin, mezgit, levrek, kaya balığı en lezzetli balıklardır. Mayıs ayı deniz canlıları ve balıklar açısından çok zengin çeşitlilik gösteren bir aydır. Barbun, istakoz, levrek, tekir, dil balığı, pavurya, kılıç, kırlangıç, karides, iskorpit mayıs ayında lezzetle tüketilebilir.

    Mayıs ayında hangi balık yenilir? :
    Gümüş, izmarit, mercan, mersin, mezgit, levrek, kaya balığı en lezzetli balıklardır. Mayıs ayı deniz canlıları ve balıklar açısından çok zengin çeşitlilik gösteren bir aydır. Barbun, istakoz, levrek, tekir, dil balığı, pavurya, kılıç, kırlangıç, karides, iskorpit mayıs ayında lezzetle tüketilebilir.

  10. Haziran ayında hangi balık yenilir? :<br> Mercan, akya, kaya balığı, mersin, orkinos, orfoz, sardalya, bu ayda tüketilebilen gereken balıklardandır.

    Haziran ayında hangi balık yenilir? :
    Mercan, akya, kaya balığı, mersin, orkinos, orfoz, sardalya, bu ayda tüketilebilen gereken balıklardandır.

  11. Temmuz ayında hangi balık yenilir? : <br>Sardalya, çinekop, sarıağız, akya, orkinos, kaya balığı, trança, sinarit bu ayın en lezzetli balıklarıdır. İstavrit çok lezzetlidir.

    Temmuz ayında hangi balık yenilir? :
    Sardalya, çinekop, sarıağız, akya, orkinos, kaya balığı, trança, sinarit bu ayın en lezzetli balıklarıdır. İstavrit çok lezzetlidir.

  12. Ağustos ayında hangi balık yenilir : <br> Çinekop, sarıağız, sinarit, kaya balığı, orkinos, sarıkanat lezzetlidir. İstavrit yine en lezzetli balıktır.

    Ağustos ayında hangi balık yenilir :
    Çinekop, sarıağız, sinarit, kaya balığı, orkinos, sarıkanat lezzetlidir. İstavrit yine en lezzetli balıktır.

  13. Eylül ayında hangi balık yenilir:<br> Kılıç ve sardalya balıkları hala lezzetlıdır. Lüfer, kolyoz, izmarit, barbun, çinekop, çipura, uskumru, kılıç ve kırlangıç eylül ayında da çok bol avlanır.

    Eylül ayında hangi balık yenilir:
    Kılıç ve sardalya balıkları hala lezzetlıdır. Lüfer, kolyoz, izmarit, barbun, çinekop, çipura, uskumru, kılıç ve kırlangıç eylül ayında da çok bol avlanır.

  14. Ekim ayında hangi balık yenilir : <br>Ekim ayı Palamutun en lezzetli zamanıdır. Bu ay balık sezonunun en canlı aylarından biridir. Barbunya, çipura, kılıç, levrek, lüfer, tekir, sardalya, palamut, orfoz, traça çok lezzetlidir.

    Ekim ayında hangi balık yenilir :
    Ekim ayı Palamutun en lezzetli zamanıdır. Bu ay balık sezonunun en canlı aylarından biridir. Barbunya, çipura, kılıç, levrek, lüfer, tekir, sardalya, palamut, orfoz, traça çok lezzetlidir.