'İkinci Bahar'ı Cennet'in Son Hali Şaşırttı!

1/8 Tweetle Facebook'ta paylaş Geçtiğimiz gün yakın arkadaşı Engin Günaydın ile ağlayarak görüntülenen Devin Özgür Çınar'ın son hali şaşırttı.

  1. Geçtiğimiz gün yakın arkadaşı Engin Günaydın ile ağlayarak görüntülenen Devin Özgür Çınar'ın son hali şaşırttı. İkinci Bahar dizisinde Cennet karakteriyle hayatımıza giren oyuncu hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Peki Devin Özgür Çınar kimdir? Haberin detayında Devin Özgür Çınar'a dair her şeyi bulabilirsiniz.

    Geçtiğimiz gün yakın arkadaşı Engin Günaydın ile ağlayarak görüntülenen Devin Özgür Çınar'ın son hali şaşırttı. İkinci Bahar dizisinde Cennet karakteriyle hayatımıza giren oyuncu hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Peki Devin Özgür Çınar kimdir? Haberin detayında Devin Özgür Çınar'a dair her şeyi bulabilirsiniz.

  2. 21 Haziran 1973 yılında Zongoldak'ta doğan Devin Özgür Çınar, üç yaşındayken ailesiyle beraber İzmir'e taşınır. Burada Lise eğitimini tamamladıktan sonra Ankara Hacettep Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda tiyatroculuk eğitimi aldı.

    21 Haziran 1973 yılında Zongoldak'ta doğan Devin Özgür Çınar, üç yaşındayken ailesiyle beraber İzmir'e taşınır. Burada Lise eğitimini tamamladıktan sonra Ankara Hacettep Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda tiyatroculuk eğitimi aldı.

  3. İlk kez ekranlara Türkan Şoray, Şener Şen ve Uğur Yücel'in başrollerini paylaştığı İkinci Bahar dizisiyle yer aldı. Konusu ve oyuncularıyla kısa zamanda fenomen hale gelen dizide Cennet karakterini oynadı.

    İlk kez ekranlara Türkan Şoray, Şener Şen ve Uğur Yücel'in başrollerini paylaştığı İkinci Bahar dizisiyle yer aldı. Konusu ve oyuncularıyla kısa zamanda fenomen hale gelen dizide Cennet karakterini oynadı.

  4. Burada parlayan yıldızıyla daha sonra birçok projede yer almaya başadı.

    Burada parlayan yıldızıyla daha sonra birçok projede yer almaya başadı.

  5. Usta oyuncularla beraber yer alan oyuncu son 2005 yılında Osman Yağmurdereli'nin Köpek dizisinde Erkan Petekkaya, Burak Sergen, İpek Tuzcuoğlu, Cüneyt Arkın, Mustafa Avkıran, Kerem Atabeyoğlu ile başrolde yer aldı.

    Usta oyuncularla beraber yer alan oyuncu son 2005 yılında Osman Yağmurdereli'nin Köpek dizisinde Erkan Petekkaya, Burak Sergen, İpek Tuzcuoğlu, Cüneyt Arkın, Mustafa Avkıran, Kerem Atabeyoğlu ile başrolde yer aldı.

  6. Ünlü oyuncu en son 2013 yılında Show Tv ekranlarında yayınlanan Sevdaluk dizisinde yer aldı. Daha sonra ekranlarda yer almayan oyuncu en son sokak ortasında en yakın arkadaşı Engin Günaydın'la görüntülendi.

    Ünlü oyuncu en son 2013 yılında Show Tv ekranlarında yayınlanan Sevdaluk dizisinde yer aldı. Daha sonra ekranlarda yer almayan oyuncu en son sokak ortasında en yakın arkadaşı Engin Günaydın'la görüntülendi.

  7. Ağlayarak arkadaşına bir şeyler anlatan oyundu ondan sonraki hafta bir mekanda kahve içerken görüntülenmişlerdi.

    Ağlayarak arkadaşına bir şeyler anlatan oyundu ondan sonraki hafta bir mekanda kahve içerken görüntülenmişlerdi.

  8. Sosyal medyayı sık kullanmayan oyuncunun son halleri hayranlarını şaşırttı.

    Sosyal medyayı sık kullanmayan oyuncunun son halleri hayranlarını şaşırttı.